Sleek – Au Natural palette

Sleek eau naturel en blauwe nail art 025
Het Sleek Au Natural palette heb ik nu al een aantal maanden in huis, maar ik had er nog geen tijd voor gevonden om er een review over te schrijven. Ik dacht dat komt wel een keer, maar zoals dat met zoveel gaat, gebeurd dat niet. Ik zag hem weer liggen en bedacht me dat ik er gewoon voor moest gaan zitten om er een review over te schrijven.

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik een groot fan van de oogschaduwpaletten van het merk Sleek. Ik gebruik ze bijna in elke zaterdag look, omdat ik ze zo fijn vind. Het Au Natural palette is één van de meest bekende Sleek paletten. Ik las er zo veel over dat ik besloot om hem een aantal maanden geleden toch maar aan te schaffen. Ik wilde er achter komen of ik dit palette ook zo fijn vind en of ik hem de hype waard vind. Ik vind het leuk om producten uit te testen en jullie mijn ervaring kan delen. Het duurde even voordat ik dit palette bestelde, omdat ik al zoveel neutrale kleuren oogschaduw in mijn stash heb en dacht dat dit palette niet zo veel zou toevoegen aan mijn huidige stash. Vandaag vertel ik je of dit inderdaad zo is of niet.

1
Sleek eau naturel en blauwe nail art 002
De Sleek paletten zijn altijd verpakt in een kartonnen verpakking. Meestal is deze zwart, maar bij deze zie je diverse oogschaduws liggen. Leuk!

Sleek eau naturel en blauwe nail art 021
Het palette bevat ook nog een spiegel en een doorzichtig plastic papiertje waar de namen van de oogschaduws op staan. Helaas ben ik vergeten deze op de foto te zetten.

Sleek eau naturel en blauwe nail art 026
Het palette bevat 12 neutrale oogschaduwkleuren. Het zijn hele variërend kleuren. Van licht tot heel donker. Tevens zit er nog een sponsapplicator in het palette, maar ik maak liever gebruik van mijn eigen kwasten.

Sleek eau naturel en blauwe nail art 044
De swatches van de eerste rij oogschaduws. Ze zijn bijna allemaal mat, de laatste oogschaduws bevat shimmer. Zoals je kunt zien zijn het hele neutrale oogschaduwkleuren maar wel variërend in kleur. Zo zit er ook een gele en oranje oogschaduw in het palette, maar wel de lichte variant en niet zo fel als ik normaal gebruik. Dit is ideaal voor de dames die het eng vinden om felle kleuren te dragen, maar toch willen experimenteren met kleur.

Sleek eau naturel en blauwe nail art 057
De swatches van de onderste rij. Deze rij is vooral een mix van matte kleuren en shimmer kleuren. De eerste 4 kleuren zijn koperkleuren en ideaal voor de herfst. Ik vind zelf de paarse kleur ook erg mooi voor de herfst.

Ik vind het handig aan het palette dat er zowel een matte witte oogschaduwkleur en een matte zwarte oogschaduwkleur in het palette zitten. Door de zwarte kleur kun je de ooglook heel donker maken en door de witte kleur kun je de oogschaduws beter blenden.

Zoals jullie kunnen zien zijn de oogschaduws goed gepigmenteerd. Zoals ik gewend ben van Sleek, want ze zijn bijna altijd wel goed gepigmenteerd. Daarom ben ik ook zo’n fan van hun oogschaduws. De matte kleuren zijn een beetje poederig, maar dit valt erg mee. Toch wil ik dit wel benoemen, omdat de shimmer kleuren hier geen last van hebben.

Ik vind het leuk dat er veel verschillende soorten neutrale kleuren oogschaduw in dit palette zitten. Je kunt er alle kanten mee op. Je kunt heel gemakkelijk een ooglook maken die geschikt is voor overdag, maar ook een look maken voor overdag. Dit maakt het palette geschikt voor elke gelegenheid. Toch gebruik ik het palette niet zo vaak als ik zou willen, omdat ik al heel veel neutrale oogschaduws in mijn stash heb liggen. Ik pak hem wel af en toe, het is niet zo dat hij ligt te verstoffen. Daar is hij veel te mooi voor. Maar ik pak liever andere oogschaduws dan dit palette. Ik denk niet dat dit aan dit palette ligt, maar aan het feit dat ik al andere oogschaduw heb die favoriet zijn.

Ik raad het palette dan ook vooral aan aan meiden die nog niet veel neutrale oogschaduw paletten in hun stash hebben, op zoek zijn naar een palette met neutrale oogschaduwkleuren waar ze veel kanten mee op kunnen, een palette zoeken dat budget is, maar wel van goede kwaliteit is.

Het palette bevat 12 x 1,1 gram oogschaduw, kost € 9,99 en is te koop in de webshop van Alice & Jo.

Ik ben heel benieuwd naar jullie mening over dit palette. Heb jij hem in je stash? Zo ja, wat vind je er van of staat hij misschien nog op je wishlist?

Vorige

Illamasqua Kerst Collectie

Volgende

Make Up Studio – 80 Smaragd nagellak

20 Comments

 1. Heel mooi palette!

 2. Deze staat ook nog steeds op mijn wishlist! :-)

 3. Bo

  Dit palette is zo ontzettend mooi! Ben er echt verliefd op! Mooie review, lekker duidelijk! xx

 4. K zou dit palette nog wel toe willen voegen aan mijn collectie

 5. Jaaaa die heb ik ook! Ik ben ook fan van deze palettes. Vind het tof dat er in deze veel matte kleuren zitten :D

 6. Een onwijs fijn palette, mooi.

 7. die met shimmer vind ik het mooist :)

 8. prachtige kleuren voor de herfst! hebben!

 9. Mooi palet maar ik heb al zoveel natural kleuren in mijn collectie dat ik deze liever oversla.

 10. Ze zijn soms een beetje poederig Sleek shadows maar met zo’n pigment voor die prijs… so prettyyy!

 11. Mooi palette! Heb hem zelf ook.

 12. ziet er super uit ;D

 13. Yup, ik heb ‘m nu bijna een jaar geloof ik en gebruik ‘m echt heel veel. Ik ben dol op de kleur taupe, deze is helaas bijna op! :(

 14. me

  Ik heb hem in mijn stash maar en zijn budgetpaletten waar ik beter mee kan werken.

 15. Ik vind hem erg mooi en dan vooral de onderste rij! Ik hou van wat opvallendere kleuren met een metallic finish!

 16. kikiLxo

  deze wil ik ook zo graag ! sleek is gewoon super!

 17. Janine

  Erg mooi pallete , helaas heb ik niks van sleek,
  dus ik zou echt niet kunnen zegen of het goed
  is . maar zover ik iedereen hoor, lijk me dat wel.

  lieefs,

  Janine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén