Make Up Studio – Supershine Crystal Glow Lipgloss

m7
Toen ik deze lipgloss van Make Up Studio ontving, verscheen en direct een glimlach om mijn gezicht. Deze zag er wel erg mooi uit, maar ik ben snel sceptisch en wil iets langere tijd kunnen testen om een goed oordeel te kunnen geven. Vandaag vertel ik je meer over deze lipgloss en deel ik mijn ervaringen.

m4
m5
Om de lipgloss heen zit een chique, zwarte, kartonnen verpakking. Een verpakking om een verpakking heen geeft mij altijd een luxer gevoel dan wanneer er geen verpakking om heen zit haha. Ik vind het altijd een pluspunt!

m6
m8
De lipgloss zelf heeft een doorzichtige verpakking met een zwarte, matte dop. Het kwastje is van haartjes en hierdoor kun je heel precies werken.

nagellak coty  bb cream 206
nagellak coty  bb cream 213
Buiten de mooie verpakking draait het natuurlijk om de gloss zelf. Ik ben groot fan van deze lipgloss. Hij is een beetje oranje/bruin met gouden glitters er doorheen. Hierdoor past hij goed bij mijn huidskleur (geel). Veel beter dan een roze kleur. Het allermooiste vind ik de glans en glitter in deze lipgloss. In de zon zie je pas hoe mooi deze lipgloss is. Het handige aan deze kleur vind ik dat hij binnen in een ruimte eruit zit als een gewone gloss, maar als je naar buiten gaat denk je wow! Dat ziet er goed uit. Hierdoor kun je hem eigenlijk bij elke gelegenheid wel dragen en ik draag de lipgloss hierdoor meerdere keren per week. Hij past eigenlijk bij elke look.

mus2g9
Hier zie je de kleur. Ik heb hem hier transparant aangebracht, maar gefotografeerd in goed licht. Zien jullie de mooie glitters zitten?

De lipgloss blijft ook extreem lang zitten voor een lipgloss. Deze blijft minimaal 4-6 uur zitten. Je moet hem daarna wel bijwerken. Ter vergelijking: de meeste lipglossen blijven bij mij 1-2 uur zitten. Tevens vind ik de lipgloss ook verzorgen. Hij droogt mijn lippen niet uit, maar voedt ze juist een beetje.

Conclusie
Ik ben niet zo’n lipgloss meisje, maar meer een lippenstift meisje. Desondanks heb ik deze lipgloss de afgelopen maand veel gebruikt, omdat ik het zo fijn vind!

De lipgloss bevat 4 ml, kost € 13,90 en is verkrijgbaar in de webshop van Studio make-up.

Vorige

Burt’s Bees gezichtsverzorging review

Volgende

Verslag – Lush Pampersessie

26 Comments

 1. Wauw! Heel erg mooi! Heel subtiel en het geeft een prachtig effect!

 2. Ik vind het een heel gaaf glosje! Ik denk dat deze gloss ook wel mooi is over een felroze lipstick :D

 3. Ik draag liever lipstick :)

 4. pretty met die shimmertjes :3

 5. Ik vind de gouden shine zo awesome, gewoon omdat het een unieke kleur is die je nauwelijks tegenkomt! Hij straalt echt op je lippen, doet mij een beetje aan de zon denken. :) Droeg Jo deze ook niet in de Favorieten video? Of die deed ze toen op? :p

  • Ja, het is zo’n mooie kleur. Klopt! Wat een geheugen Cyn! We hebben vast indruk gemaakt haha, maar Jo deed die toen op ja.

 6. Die glitter erin ziet er echt gaaf uit. Toen ik de verpakking zag dacht ik dat het niks was, maar op je lippen ziet hij er heel mooi uit!

 7. Heel mooi! Vooral die glittertjes. Al ben ik net als jij niet zo’n lipglossmeisje. Toch maar eens proberen!

 8. Prachtig met die goude glitters!

 9. Wat een prachtig effect!

 10. Hij is wel heel mooi. Op de eerste (full face) foto zie je echt een beetje de roest/goudbruine kleur naar voren komen. Hele mooie shimmers ook zeg.

 11. Wat een mooie kleur!

 12. Wat een prachtige glitters, echt een heel erg mooi kleurtje!

 13. Mooi! De totaallook is echt super.

 14. Wauw wat een super mooie gloss. Ook al had ik niet anders verwacht van Make up Studio!
  hij staat je ook heel erg mooi!
  Zelf vind ik bij mijzelf roze/rood tinten mooier staan dan bruin tinten . Is deze gloss er ook in andere kleuren?

  Liefs Wendy

 15. Wat een heerlijke kleur zeg! Lekker zomers

 16. heel mooi, zal zeker in de zon nog meer stralen!

 17. een prachtige zomergloss

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén