Make Up Studio – Paint Gloss Flashy Pink

woudmeisje MUST 225
Een paar weken geleden vertelde ik jullie al dat mijn geliefde merk Make Up Studio met een nieuwe lipgloss uitkwam: de Paint Gloss. Een lipgloss met een lipstick effect. Ik ben dol op dit soort producten. Ik hou van lipstick, maar van lipgloss ben ik niet zo’n fan. Voor mij dus de ultieme test of dit een nog keer kopen of laat maar liggen lipgloss is. Om daar achter te komen moet je even verder lezen Knipogende emoticon

woudmeisje MUST 219
woudmeisje MUST 231
woudmeisje MUST 230
Als eerste de verpakking. Stijlvol zoals altijd bij de Make Up Studio verpakking. Strak met een matte dop wat mij weer een chiquer gevoel geeft. Ik heb voor een felle kleur gekozen, omdat dit de ultieme test is. Voor mij geldt vaak, hoe feller het product, hoe beter ik kan zien hoe goed de pigmentatie is. En ik kan je vertellen en laten zien, bij deze lipgloss is dit overweldigend goed. En met goed bedoel ik ook echt goed. Bam, in your face! De kleur is bijna neon roze, zo fel is hij. Je moet er van houden, maar met een rustigere look kan het heel mooi staan.

mus full face 022
woudmeisje MUST 239
woudmeisje MUST 241
woudmeisje MUST 243
Als eerste toen ik de lipgloss swatchte dacht ik: o het wel echt een lipgloss structuur, maar toen ik hem eenmaal aanbracht viel dat wel mee. Ik kan het het beste omschrijven als een vloeibare, gepigmenteerde lipstick. Na een paar uur verdwijnt die lipgloss structuur zich en ruilt die zich om voor een gevoede lipstain. Even serieus dit is de BESTE lipgloss ever! Hij blijft zoooooooooooooo lang zitten, echt uren. Ik kan het zelf gewoon niet geloven. 7/8 uur haalt hij met gemak. Toen heb ik hem er zelf af gehaald, maar misschien haalt hij zelfs wel de 10 of 12 uur. Ik hoef hem na die tijd nog niet bij te glossen, hij zit er nog gewoon goed op. Maaltijden? Overleeft hij met gemak alleen ben je dan wel die lipgloss structuur kwijt. Maar zelf vind ik dat helemaal niet erg.

Dit product is zeker zijn geld waard en ik wil nog wel meer kleuren gaan aanschaffen zo fijn vind ik hem. En voor iemand waarbij lipstick maar hooguit 4 uur blijft zitten (lipgloss 1/2 uur) is dit echt een wonder product. Hij is wat prijziger dan een drogisterij gloss, maar zeker zijn geld waard. Als je wilt investeren in een product voor je lippen zou ik zeker voor deze kiezen. In totaal zijn er 14 verschillende kleuren dus voor jou zit er vast wel een kleur bij die je mooi vind!

Hij bevat 4,5 ml, kost €14.90 en is hier te koop.

Psstt… als je 5 of 10 refills van mijn geliefde Lumiere oogschaduws aanschaft krijg je een gratis box! Dat is nog eens een leuke aanbieding.

Vorige

Shoplog 1 vakantie Duitsland deel 3

Volgende

Gastartikel – Hoe stap je fris en stralend het vliegtuig uit?

17 Comments

 1. Ziet er super uit! Intense kleur en erg mooi!

 2. Oeh wauw! Ik hou van rode lippen! Ik ga in oktober naar Amsterdam kan ik er mooi 1 scoren!

 3. Wauw, wat mooi. Wat goed dat ie zo superlang blijft zitten, ideaal! Ook een prachtig kleurtje :)

 4. Denise

  Super mooie kleur! En wisten jullie dat de make-up van de Make-Up Studio proefdiervrij is :D dat zag ik in mijn Time2makeup-App. Hebben jullie die ook al gedownload?

 5. Oeee wauwwh wat issie mooi zegg!!

 6. wauw, hele mooie kleur!

 7. Ooeeh ziet er goed uit! Ik ga binnenkort even kijken welke kleuren ze nog meer hebben!

 8. Wauw, wat een mooie verpakking en wat staat ie goed! :)

 9. Je mening er over en hoe je praat over de kwaliteit, oh love! Ik hou niet van glosses, al dat plakkerig gedoe – liever niet als ‘t niet hoeft ! Alleen deze ziet er wel fantastisch uit! De kleur alleen ook al, oei! Je gaat mij niet over halen om een lipgloss te kopen, hoor! Echt niet – al draaien mijn hersenen nu wel even om – want wat is ie mooi!

 10. Lipgloss met lipstick effect, dat klinkt goed! Wauw, de kleur is gorgeous en vooral dat het goed blijft zitten. Me likey!

 11. Echt een geweldige kleur en wow veel pigment zeg!

 12. Oh my, gorgeous, really really gorgeous! Dat ziet er echt geweldig uit, damn.. dat is echt een lange overlevingstijd hey! Wel amazing, daar niet van, die kleur.. damn. Om van te houden!

 13. Wat een prachtige kleur! en goede kwaliteit! ;)

 14. Deb

  Wat een kleurt komt ervan af, wow! Prachtig!

 15. echt een mooie kleur, lekker fel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén