Nieuwe lipgloss Make Up Studio + vanavond Event met acties en demonstraties

mus
Gisteren las ik dat één van mijn favoriete merken met een nieuwe lipgloss komt. Make Up Studio komt met de ‘’Paint Lipgloss’’. Vandaag kunnen jullie foto’s zien van dit nieuwe product! Ook is er vanavond een Event waar je kunt genieten van diverse acties en demonstraties. Kortom de moeite waard om verder te lezen.

2
Wat zegt Make Up Studio zelf over dit nieuwe product?

Deze hoogglans lipgloss heeft de dekking van een lipstick en is verpakt in een strakke, stijlvollfe flacon met handige applicator.

Dat klinkt super! Ik heb al een vergelijkbaar product in mijn stash van Gosh. Hier ben ik erg tevreden over en vind het veel fijner dan een gewone lipgloss. Het plakt niet zo erg en heeft een goede dekking. Meestal vind ik lipgloss veel te doorzichtig en daardoor draag ik het nooit. Dit product is de oplossing en ik kan niet wachten om deze een keer in real life te gaan swatchen. Helaas kan het nog even duren voordat ik weer naar Amstelveen ga aangezien ik er vorige week al heb geshopt en het toch eventjes rijden is (en ik niet degene ben die rij). ‘

3
Deze Paint Gloss is verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren. Ook bevatten sommige glossen hoogwaardige reflex glitters waardoor je lippen zullen sprankelen! Al met al ben ik erg benieuwd.

Deze Paint Gloss is vanaf nu te koop bij de Make Up Studio in Amstelveen en kost € 14,90 per stuk. Wat vinden jullie van dit product? Zijn jullie net zo benieuwd al ik?

Dan nog even wat anders leuks, want vandaag (5 juli) is er Midsummer Night Style Event bij Make Up Studio. De winkel is tot vanavond 23.00 uur open en er zijn diverse acties. Deze acties gelden vanaf 18.00 uur. Hier de informatie die ik heb ontvangen van Make Up Studio:
611105279 

3 HALEN = 2 BETALEN* op alle Lips & Nails producten
Bij aankoop van 2 Lips of Nails producten het 3e product gratis. Maak een keuze uit onze zeer uitgebreide collectie nagellak & – verzorging, lipsticks, lipglosses en nog veel meer. Voor elk wat wils! *Goedkoopste product gratis. Actie geldt alleen binnen de afzonderlijke productgroepen, combinatie is niet mogelijk. Lipcolourboxen zijn uitgesloten van deze aanbieding.

20% KORTING op alle huidverzorgingsproducten
De gehele avond ontvang je 20% korting op alle Make-up Studio huidverzorgingsproducten. Je kunt kiezen uit de series Anti Age Solutions voor de veeleisende huid, Hydra Balance voor de optimale hydratatie en bescherming, Ultimate Repair voor specifieke huidproblemen en Daily Cleansing voor optimale reiniging van de huid.

Demonstraties tijdens Midsummer Night Style Event
Demonstratie Fantasy Make-up door Mart Reker

Op het hoofdpodium in Winkelcentrum Stadshart Amstelveen geeft Make-up artist Mart Reker vanaf 19.00 uur een exclusieve demonstratie Fantasy Make-up. Met de producten van Make-up Studio maakt hij een eigenzinnige, onweerstaanbare creatie.

Make-up demonstratie door Annechien Braams
In de Make-up Studio Brand Store kun je je laten inspireren door make-up demonstraties van Annechien Braams, jarenlang hoofdvisagie GTST. Misschien ben jij wel één van de gelukkigen die plaats mag nemen in haar stoel!

Helaas kan ik zelf niet heen, omdat ik met openbaar vervoer moet reizen en ik dan te lang onderweg ben. Ook moet Jorinde werken en vind ik het in mijn eentje niet zo leuk om een hele avond alleen te zijn. Jammer, want ik had graag heen gewild!

Gaan jullie nog naar het Event van vanavond om van de acties en demonstraties te genieten?

Vorige

Reminder winactie canvasfoto Pixum.nl

Volgende

Nieuwe Catrice Limited Edition – Cucuba

11 Comments

 1. voor mij is het net iets te ver xD

 2. Mooie lipglossen. Zou er graag wat swatches van willen zien.

 3. Bo

  Ik vind ze erg mooi!

 4. Mooie lipglosses! Helaas ligt Amstelveen niet om de hoek, anders was ik even gaan kijken :-)

 5. Die acties zijn wel heel aantrekkelijk! Ik woon er ook niet echt dichtbij, maar het ziet er wel leuk uit. Ben ook benieuwd naar de glosjes :D

 6. Ze klinken fijn, de demonstraties zijn alleen iets te ver weg voor mij!
  Liefs.x

 7. Oeh ik ben hier wel benieuwd naar! Vind het sowieso een erg fijn merk, vooral de nieuwe verpakkingen zijn prachtig!

 8. Het zijn echt prachtige kleuren, wie het niet in Amstelveen kan halen die kan het ook bij http://www.visagipro.nl of http://www.studiomakeup.nl kopen.

  • Amanda

   Ik had jullie deze week nog een e-mail gestuurd op makeup4all, maar ik heb nog niets terug gehad!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén