Pupa – Glossy Lips Lipgloss

2
Het is al weer een paar maanden geleden dat ik de Glossy Lips lipgloss van Pupa ontving. Ik vind hem zo fijn dat ik helemaal vergeten ben er een review over te schrijven. Oeps! Vandaag is het dan eindelijk de tijd om deze lipgloss in het zonnetje te zetten. Hij verdient echt een plekje op Dit is ons.

2
De lipgloss komt in een rode chique kartonnen verpakking. Zo blijft de lipgloss goed beschermt wanneer hij verzonden wordt over de post. Sowieso vind ik het altijd een leuke extra als er een extra verpakking om een product heen zit. Het geeft mij net even een wat luxer gevoel. De kleur die ik heb ontvangen heet 302 Golden Caramel.

4
3
5
De lipgloss zelf heeft een mooie verpakking, chique en oogt naar mijn idee niet goedkoop. Dit komt misschien ook door de sierlijke letters op de zijkant van de lipgloss. Het kwastje is een sponsapplicator en is lekker zacht van structuur.

shirtjes pupa lipgloss 347
shirtjes pupa lipgloss 348
Dit is de kleur, een mooie nude kleurige lipgloss die niet transparant is. Je kunt hem in één laagje ook heel dun aanbrengen zodat hij wat transparanter is, maar ik hou er juist wel van als ik de kleur op mijn lippen zie zitten. Ik ben zo blij met deze lipgloss door de kleur. Het is voor mij heel erg lastig om een mooie nude kleur voor mijn lippen te vinden. De lipgloss moet dan namelijk ook een bruin/paars tint in zich hebben en dat heeft deze lipgloss. Echt perfect! De structuur vind ik ook erg fijn, hij smeert goed uit en verzorgt mijn lippen ook goed.

1
Jullie vragen en altijd om en deze keer ben ik het niet vergeten, een full face foto! Ik vind de lipgloss zelf erg mooi staan. Mooi natuurlijk en verzorgt. Ik draag hem dan ook heel erg vaak naar school of als ik de deur uit ga. Bij heel veel verschillende looks staat hij mooi. Ideaal!

De lipgloss bevat 7 ml en is nu afgeprijsd naar € 13.20. Hij is verkrijgbaar is de webshop van Pupa.

Heb jij wel eens een lipgloss van Pupa uitgeprobeerd? Zo ja, wat vond je er van? Of staat er misschien nog eentje op je wishlist?

Vorige

Wishlist – Canada

Volgende

Mini shoplog

19 Comments

 1. de kleur kan je goed hebben!

 2. Prachtig kleurtje!

 3. wauw de dekking had ik niet verwacht van deze gloss, staat je goed trouwens!

 4. Mooi! Hij staat heel goed bij jou! :-)

 5. Het kleurtje staat je goed!

 6. Lin

  Mooie gloss! Zo in de verpakking zou ik hem niet snel uitkiezen, maar opgebracht ziet hij er super uit!

 7. Deze kleur staat je echt geweldig! Heel erg mooi.

 8. Ik dacht eerst dat het een beetje een vieze kleur zou zijn, maar eigenlijk vind ik hem heel mooi!!

 9. best een mooie tint :D

 10. ik heb deze in roze :)

 11. Klinkt goed en staat erg mooi. Past ook mooi bij je huid zo. Ik ben niet zo van de lip gloss. En Pupa heb ik helaas nog niks van.

 12. Inderdaad echt een mooi kleurtje! Heel natuurlijk :)

 13. hij staat je erg mooi!

 14. Kleurtje staat je goed!

 15. Jolanda

  Ook de mascara’s van Pupa zijn het proberen waard, ik ben fan van Diva’s lashes en Vamp.

 16. Deb

  Staat je super mooi dit kleurtje, lijkt me ook een fijn glossje.

 17. prachtig keurtje, deze pas echt heel goed bij je. is de lipgloss plakkerig?

  • Ik vind het wel mee vallen eigenlijk. Voelt meer als een romige lipstick aan. Tuurlijk is hij vloeibaarder dan een lipgloss, maar ik heb er niet echt last van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén