Nieuwe sieraden van Jeweltys

shirtjes pupa lipgloss 107
Een paar dagen geleden liet Jorinde haar nieuwe sieraden van de webshop Jeweltys zien. Ik had ook een paar leuke sieraden uitgezocht en die wil ik je vandaag laten zien. Uiteraard heb ik andere gekozen dan Jorinde! Kijk je mee?

shirtjes pupa lipgloss 107
Een overzichtje van de spullen die ik had uitgekozen.

shirtjes pupa lipgloss 094
Het komt binnen in zo’n leuk roze tasje. Altijd een leuk extraatje vind ik zelf. Je kunt het zo cadeau geven!

shirtjes pupa lipgloss 090
De sieraden waren ook nog beschermt door een extra papiertje wat er om heen zat.

shirtjes pupa lipgloss 112
shirtjes pupa lipgloss 114
shirtjes pupa lipgloss 134
shirtjes pupa lipgloss 135
Als eerste kwam ik deze pauw oorbellen tegen. Ik heb de grote versie gekozen, maar ze zijn er ook een maatje kleiner. Ik koos deze, omdat ik in de toekomst graag een pauwenlook wil gaan maken. Hoe leuk zou het dan zijn als ik deze oorbellen zou dragen? Ook denk ik dat ze heel leuk staan bij een zomerse outfit. Ik vind de oorbellen er mooi en niet nep of goedkoop uit zien. Ze kosten € 3,95.

shirtjes pupa lipgloss 146
Als tweede koos ik deze wit met gouden bedeltjes armband uit. Ik heb bijna geen armbanden in mijn collectie en zo’n wikkelarmband stond al een tijdje op mijn wishlist.

shirtjes pupa lipgloss 162
shirtjes pupa lipgloss 171
Je moet de armband dus twee keer om je pols ‘slaan’.

shirtjes pupa lipgloss 170
shirtjes pupa lipgloss 154
De armband heeft leuke bedeltjes al zeg ik het zelf. Ik hou wel van dit soort muntjes. Ook staat goud mij goed door mijn gele ondertoon. Door het wit van de armband lijk ik nog bruiner in de zomer. Een groot nadeel vind ik de sluiting. Mijn pols is net een tikje te dun voor deze armband en hierdoor schiet de armband steeds los. Ik had het fijner gevonden als de sluiting strakker had gezeten of niet open kon springen. Deze armband kost € 5,95.

shirtjes pupa lipgloss 139
Ik kreeg ook nog extra een ring bij mijn bestelling. Ik heb eigenlijk helemaal geen ringen meisje, maar deze zit verbazingwekkend lekker. Ik dacht altijd dat ik zulke ringen niet lekker zou vinden zitten, maar ik heb nergens last van. Ook kun je zien dat je hem aan de achterkant kunt verstellen naar je eigen maat. Hij kost € 3,95.

De pauwenoorbellen gaan jullie nog zeker een keer terug zien in een look. Jeweltys heeft een heel groot assortiment en vanaf een paar euro kun je al hele leuke sieraden vinden. Ze maken je outfit helemaal af vind ik zelf.

Wat voor sieraden draag jij veel momenteel?

Vorige

Volg jij al ons op Social Media?

Volgende

Nieuwe topper van Essence

17 Comments

 1. leuk armbandje!

 2. De armband vind ik erg leuk !

 3. Mooie sieraden!

 4. Echt hele leuke sieraden heb je uitgekozen! En gaaf die pauw oorbellen, en ook niet duur! :-)

 5. Mooie sieraden! :-)

 6. oehh die pauwenveer oorbellen <3

 7. Ik vind de armbandjes en de ring heel mooi!

 8. Ik vind het armbandje heel mooi. Ik ben ook zeker benieuwd naar de look met de pauwenveren oorbellen.

 9. Heel gaaf! Die oorbellen zijn echt prachtig!

 10. die bedeltjesarmband is mooi :)

 11. Mooie sieraden! xx

 12. Dat armbandje vind ik tof!

 13. De verpakking doet toch ook altijd wat he. :D Nice feathers!

 14. Vind dat armbandje echt heel leuk :)

 15. leuke sieraden, ben heel benieuwd naar je pauwenlook

 16. Wat leuk allemaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén