Sieraden van Jeweltys

PicMonkey5 Collage
Soms heb je van die fases, waarbij je helemaal gek bent op iets. De laatste tijd heb ik dat met sieraden. Ik kan geen genoeg krijgen van leuke sieraden. Laatst werden wij benaderd door Jeweltys of wij misschien wat sieraden wilde reviewen. Natuurlijk wilde wij dat! Vandaag laat ik jullie de mooie exemplaren zien die ik heb uitgekozen.

PicMonkey 6Collage
Ten eerste wil ik vertellen dat de sieraden aankwamen in een snoezig roze zakje met een visitekaartje van de webshop erbij. Ook waren de sieraden nog apart verpakt in plastic zakjes, dus alles werd met zorg en aandacht bij ons thuis bezorgt.

PicMonkey 8Collage
Als eerste laat ik jullie deze schattige turquoise  “oneindige” armband zien. Ik was al een tijdje op zoek naar een blauw gecombineerd met goudkleurige armband. Toen ik dit pareltje in de webshop zag twijfelde ik geen moment. Ik vind hem prachtig en voor de zomer is hij natuurlijk ook erg leuk. De enige tip die ik kan bedenken is dat ze een paar gaatjes erbij maken om hem vast te zetten. Ik had hem nu op zijn strakst vast gemaakt en heb nog iets ruimte over. Voor mij is dat perfect en hij zit erg comfortabel, maar ik denk dat meiden die een dunne pols hebben, hij best wel los kan gaan zitten. Op die manier kan het tekentje naar de onderkant van je arm draaien en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik ben er in ieder geval erg blij mee en zal hem nog veel gaan dragen. De armband kost € 4,95.
PicMonkey 7Collage
Dan is het nu tijd voor het pronkstuk al zeg ik het zelf. Dit is de gouden staaf met pinnen ketting. Ook was ik al een poosje op zoek naar een goudkleurige opvallende ketting. Dit exemplaar deed mijn hartje sneller kloppen. Het is echt een eyecatcher en voelt gelukkig helemaal niet zwaar aan. Je kunt hem ook bij oneindig veel outfits combineren. Of ik hem nou bij een leuke zomerse outfit draag of met chique kleding maakt niet uit. De ketting kost € 5,95.

PicMonkey 9Collage
Tot slot kreeg ik dit schattige zilveren strikje ringetje erbij. Ik heb hem hier om mijn pink gedaan, maar je kunt hem aan de achterkant iets verschuiven en groter maken waardoor ik hem ook om mijn ringvinger zou kunnen dragen. Erg handig al zeg ik het zelf. Hoewel ik meestal gouden sieraden draag, ben ik erg blij met deze ring voor de dagen dat ik toch zilveren sieraden draag. Het ringetje kost  € 3,95

Jeweltys heeft een enorm uitgebreid assortiment. Zij verkopen o.a ringen, armbanden, kettingen, oorbellen, tassen en horloges. De verzenkosten worden bepaald aan de hand van het gewicht van je bestelling, maar in je winkelwagentje kan je gelijk zien wat de verzendkosten worden. Ook verzend de webshop naar België. Wil je iemand graag sieraden cadeau doen, maar weet je niet welke je moet kiezen? Jeweltys heeft ook cadeaubonnen, zodat de ontvanger zelf haar sieraden kan uitzoeken.

Ik ben zeer tevreden over de sieraden vanJjeweltys en kan je de webshop zeker aanraden. Neem zeker even een kijkje op hun site.

Kende jij de webshop van Jeweltys al?

Vorige

Tips om te besparen op de inrichting en aankleding van je huis

Volgende

Shoplog Sans-Online

21 Comments

 1. Ik kende de webshop nog niet, maar ze hebben hele leuk dingen! Ik ben echt heeel erg gek op sieraden, maken je outfit echt af! Die armband en ring zijn echt schattig! :-)

 2. Leuke sieraden zeg!

 3. Die strikjes ring is toch echt wel mijn favoriet. Zo schattig!

 4. Dat armbandje vind ik heel leuk! Ik kende de webshop eigenlijk nog niet

 5. Ik ken het nog niet, maar wat schattig die ring!

 6. Deze webshop kende ik nog niet, maar de sieraden zien er wel erg schattig uit. :) Ook leuk dat ze helemaal niet zo duur zijn, dat is wel een voordeel want ik wissel graag mijn sieraden af

 7. oeh dat bow ringetje heb ik zelf ook :D super cute!

 8. Leuk, vooral de ring!

 9. Oh wat een mooie sieraden! Vooral die ketting, echt een eyecatcher :-)

 10. Heel erg leuk. Vooral de ketting vind ik super!

 11. Leuke ketting. En schattig dat ringetje met die bow!

 12. Oh wauw, die ketting vind ik heeel tof!

 13. Deb

  Leuke sieraden! Ik kende de shop nog niet.

 14. Die ketting met de spikes vind ik echt geweldig, echt mijn ding.

 15. Mooie sieraden! Die ring vind ik wel leuk.

 16. Vooral het armbandje vind ik erg leuk!

 17. Die ketting met pinnen maken een basic shirt toch echt net wat meer, zoals rechts daar. BOOM street chic. :D

 18. Wat een leuke sieraden!

 19. leuk sieraden met leuke prijzen, love de armband

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén