Nieuwe topper van Essence

1
Ik heb laatst nieuwe nail art toppers van Essence gekocht en vandaag wil ik je de eerste topper laten zien. Het is ook echt een topper, want voor nog geen € 2,00 heb je je nagels al opgefleurd met wat glitter. Misschien ook wel de reden waarop ik zoveel toppers van Essence heb… vandaag laat ik je ieder geval deze blauwe zien!

3
Ik draag trouwens ook nog een nieuwe nagellak, althans een van mijn nieuwste aanwinsten van Catrice. Het is een blauwe kleur met shimmers er door heen en hij heet 15 Denim Moore. Hiervan draag ik twee laagjes.

2
Daar over heen draag ik een van mijn nieuwe toppers van Essence. Deze heeft mooie zilveren en blauwe glitters in verschillende groottes. Die paste naar mijn idee perfect bij de nagellak van Catrice. Het is de kleur Bella en ik draag daarvan twee laagjes. Het is een nagellak die officieel bij een nail art twin setje hoort, maar ik heb hem apart aangeschaft, omdat ik de basiskleur niet boeiend genoeg vond om aan te schaffen haha.

Dragen jullie wel eens toppers van Essence?

Vorige

Nieuwe sieraden van Jeweltys

Volgende

What’s in my shower #2

25 Comments

 1. Wat een ontzettend mooie combinatie zeg! Echt een prachtige topper.

 2. Wat een mooie combinatie!

 3. Oeh die is gorgeous ♡

 4. Wat een mooie combi :)

 5. Heb een aantal toppers van essence. Gebruik ze niet heel vaak maar vind ze wel ontzettend mooi! Ik vind deze ook erg mooi vooral omdat ie verschillende grotes glitters heeft! :-)

 6. Heel erg mooi zo samen.

 7. Die topcoat vind ik echt heeel erg leuk!

 8. Lin

  Hij is gaaf! Mooi over die blauwe kleur :)

 9. Gaaf!! Wat een mooie combi!!

 10. dat is een mooie topper. ik gebruik bijna nooit een glitter topper want dat duurt mij te lang met opdrogen!

 11. Jaaa niet eerlijk op zo’n nagels ziet alles er echt goed uit ;D neh maar hijs moooi!! <3

 12. Oehhh wat een gave combi! Supermooi!

 13. Mooie topper! En mooie nagels :-)

 14. Deb

  Erg mooi! Geef een beetje een Galaxy nailart effect!

 15. Wauw, ik wist niet dat hij zó mooi was! Misschien koop ik het hele setje wel, alleen om de namen, Bella en Edward, wil ik ze al…

 16. Oh mooie combi! Ik heb Denim Moore ook en she’s so pretty :-)

 17. Heel mooie combinatie! Vind de blauwe kleur ook erg mooi! En wat heurlijk budget :)

  Liefs,

  Maria

 18. Top combo, helemaal omdat de topper nog meer naar voren komt! Ik krijg een beetje het ruimte gevoel hiervan. :D

 19. wow prachtig vooral de combo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén