Zeemeerminnen nagels

4
Toen ik mijn nagels van een kleurtje wilden voorzien viel mijn oog op een blauwe topper van Essence. Deze wilde ik graag combineren met een ander lakje, maar ik wist nog niet welke. Na 5 minuten was ik eruit en koos ik voor een lakje van Catrice. Het resultaat zijn hele mooie zeemeerminnen nagels. Benieuwd welke lakken dit precies waren? Lees dan dit artikel.

5
De glitterlak waar mijn oog op viel heet 10 glorious aquarius. Dit is een hele mooie blauwe nail art special effect topper van Essence. Hij is blauw, maar bevat buiten blauwe glitters ook zilveren, groene en bronzen glitters. Deze hebben ook nog eens verschillende formaten waardoor het soms wel op schubben lijken.

1
2
In combinatie met de basislak die ik gebruikte vond ik het dan ook op zeemeerminnen nagels lijken. De basislak die ik gebruikte is van Catrice en heet Birds Flying High. Deze lak is Limited Edition en hij kwam uit de Coolibri lijn.

Deze nagellak combinatie inspireerde mij ook voor een look die binnenkort online komt. Ben je al benieuwd naar deze look? Ik heb hem gepost op onze Facebook pagina

3
Ik draag 2 laagjes van de Catrice lak en één laagje van de topper. Deze heb ik wel een paar keer opnieuw op mijn nagels gedept zodat er genoeg glitters op mijn nagels zaten. Ik sloot af met een sneldrogende topcoat zodat de dikke laag (vooral van de topper laag) snel zou drogen en ik kon gaan genieten van deze mooie combinatie!

Wat vind jij van deze combinatie? Doet het je ook aan zeemeerminnen denken?

 

Vorige

Sabon Shower Oils

Volgende

Nieuw jasje

46 Comments

 1. Wauw, wat mooi! Ik moet inderdaad ook aan een zeemeermin denken, haha!

 2. Hele mooi combinatie, wauw!

 3. De combinatie vind ik heel mooi!

 4. Een hele mooie combinatie, dat heb je goed bij elkaar uitgekozen!

 5. Wat een mooie combi zeg!

 6. Wat een mooie combinatie!

 7. Die effect topper is echt mooi. Ik heb daar ook een paar van en ben er erg blij mee.

 8. Ik vind het een hele leuke combinatie! Die topcoat is perfect!

 9. middellandse zee :)

 10. Heel erg mooi! :) Perfectie combinatie.

 11. Lin

  Wat een briljante combi! Heel erg gaaf!

 12. Wat gaaf! Heel mooi die kleurtjes :)

 13. Wow wat een perfecte combo! Los vind ik de lakjes wel okay, maar samen zijn ze echt mooi!

 14. Ziet er heel gaaf uit . Mooie kleuren combi.

 15. hele mooie combinatie :)

 16. Mooie combi! Ik heb glorious aquarius laatst gescoord en kan niet wachten om hem uit te proberen!

 17. Mooie kleur glitters ook, staan heel goed bij elkaar.. heb die glitter lak wel gezien maar vond m niet zo speciaal of interessant genoeg om m mee te nemen, zo ziet hij dr n stuk mooier uit!!!

 18. Mooi combinatie ! Die glitters met dat lakje staat echt heel mooi samen!

 19. Mooie combinatie, prachtige nagels heb je! :D

 20. Waauw, wat mooi! Die combinatie is zo prachtig! Echt zeemeermin-achtig haha!

 21. Mooie combinatie!
  Ik heb dit glitterlakje ook en het is een van mijn favorieten, samen met Cirus Confetti :-)

 22. Erg mooi resultaat! Zoiets zou ik ook wel op mijn nagels willen!

 23. Deb

  Wat een prachtige combo! Je weet dat ik van deze kleuren houd!

 24. Ik houd van de combinatie, sowieso vind ik de toppers van Essence geweldig!

 25. Love it! Echt heel mooi. Wat zo’n top laagje toch kan doen eh :-)

 26. Wauw, die naam is echt heeeeel toepasselijk. Mooi gedaan :)

 27. Prachtig gecombineerd, helemaal zomers!

 28. wow wat een mooie combinatie

 29. Wow, mooie combinatie! Die kleur blauw is echt perfect, doet me denken aan de zee <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén