Sabon Shower Oils

IMG_12567

Whaaa…wat hou ik toch van het merk Sabon en van douchegel. Laatst konden jullie in een shoplogfilmpje van mij en Aman zien dat ik twee mini shower oils had gekocht van één van mijn favoriete merken Sabon. Het merk geeft precies mijn stijl qua design, kleuren en geuren weer. Ben je benieuwd geworden naar deze shower oils? Lees dan even verder.

IMG_2568
Dit zegt Sabon zelf over hun mini shower oils:
”Een handig formaat voor op reis of om cadeau te doen! De Shower Oil is een douchegel op basis van olie. Hierdoor is hij erg zacht in gebruik en voedend voor de huid. De Shower Oil wordt vaak als combinatie product bij de Body scrub geadviseerd. Bijv. Shower Oil voor dagelijks gebruik, 1 tot 2 maal per week afwisselen met de Body Scrub. De Shower Oil is zeer geschikt voor de normale tot droge huid.”

IMG_2572

IMG_2574
De verpakkingen vind ik super cute met hun zachte uitstraling en zachte kleuren. Er zit een handig pompsysteempje op, wat ik zelf erg prettig vind. Als je ze koopt zit er een plastic klemmetje om het pompje, zodat ze geen douchegel verliezen voordat je het plastic klemmetje er hebt afgehaald. Op de achterkant vind je de ingrediëntenlijst, de inhoud (60 ml) en de houdbaarheid (12M).

IMG_2576
De shower oils zijn S.L.S en parabenen vrij voor degene die dit belangrijk vinden om te weten. Ik heb de geuren Delicate Jasmine die een zacht blauwe kleur heeft en de geur Patchoeli Lavender Vanilla. Zelf vind ik de Delicate Jasmine het lekkerst ruiken, maar de andere geur is ook zeker de moeite waard. Ik doe een paar pompjes in mijn puff en sop mijzelf vervolgens helemaal in. De shower oil voelt heerlijk zacht aan op mijn huid en schuimt ook lekker. Het enige minpuntje vind ik, is dat de geur niet goed op mijn huid na blijft hangen als ik mij heb afgedroogd. Ik zou dan eigenlijk een bodylotion in deze geur moeten smeren om de geur lekker te blijven ruiken. Ik ben zeer tevreden met deze shower oils van Sabon. Ze zijn ook leuk om cadeau te doen voor een verjaardag. Ik vind ze zeker een aanrader.

IMG_2565
De mini shower oils kosten € 7,95 per stuk en zijn te koop in de Sabon winkels of counters in V&D of hier in hun webshop.

Kende jij deze shower oils van Sabon al? Welke geur van Sabon vind jij het lekkerst?

Vorige

Winnares – Cadeaubon t.w.v. € 15,00 bij Jewels With Flair

Volgende

Zeemeerminnen nagels

24 Comments

 1. Oh, heerlijk! Het lijken met fijne producten! Ik vind Sabon echt een geweldig merk! Jammer dat er zoveel in glas verpakt zit. Ik heb in ‘t verleden al wel eens iets laten vallen op de badkamer :-( Maar, ik begrijp dat ze dit doen vanwege de natuurlijke ingredienten; glas is beter dan plastic.

 2. ik kende deze eigenlijk nog niet XD

 3. Ze lijken me heel fijn! Het lijkt me wel eens fijn om zo’n shower oil te gebruiken, ik denk dat je huid er wel heerlijk zacht van wordt!

 4. nee, maar lijken me erg fijn

 5. Zien er leuk uit en ze lijken me erg fijn! Moet toch eens producten van Sabon gaan proberen..

 6. Ik vind Sabon zo’n leuk merk! Deze shower oils lijken me erg fijn :)

 7. De verpakking spreekt me echt heel erg aan! :) Toch maar eens een keertje een kijkje nemen bij Sabon.

 8. Wat zien ze er ontzettend schattig uit! Sabon is echt een fijn merk :)

 9. ik ben nog nooit in Sabon geweest :)

 10. Ik heb nog nooit wat van Sabon gehad. Maar het lijkt me echt een heerlijk merk.

 11. De verpakking alleen al is echt super schattig!

 12. Ik heb nog nooit wat van Sabon geprobeerd. Maar ik hoor er wel altijd goede dingen over!

 13. Ik ken ze (nog) niet maar ze lijken me heel fijn!

 14. Vind ze eerlijk gezegd wel een beetje duur in verhouding.

 15. Ik kende ze nog niet, maar ik vind dee geuren van sabon echt heerlijk!

 16. Ik heb nog nooit iets van Sabon gehad. Maar het lijkt me een fijn merk!

 17. mooie foto’s! en het klinkt erg fijn. ik vind sabon een fijn merk!

 18. ah heerlijk. Ik heb de vanilla versie….

 19. Leuke verpakking en pompflacons zijn altijd zo handig !

 20. Heeerlijk ! Ik ben gek op Sabon

 21. deze flesjes zijn echt eyecandy, wat een leuke verpakking! fijn dat ze zo lekker ruiken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén