New In: River Island Shawl

sjaal2
In Alkmaar is er een aantal weken geleden en River Island accessoires winkel geopend. Hier verkopen ze accessoires & schoenen van River Island. Jorinde was er al een keer geweest en was razend enthousiast. Ik wilde er daarom snel zelf een keer heen gaan. Laatst hadden wij tijd en gingen wij met mams op stap. En…. ik naam een hele gave shawl mee.

whats in my shower opgemaakt favorieten 096
whats in my shower opgemaakt favorieten 105
whats in my shower opgemaakt favorieten 094
whats in my shower opgemaakt favorieten 101
Dit is hoe de shawl eruit ziet. Hij het is een hele lange, grote, brede shawl maar daar hou ik juist van. De print vind ik geweldig. Dit soort printjes zijn momenteel helemaal trendy. Ik vind de rand met details ook erg mooi en leuk. Dit geeft de shawl net wat extra’s. Het is echt een Amanda shawl. Jorinde zei dit ook toen ik hem kocht. Hij is niet te opvallend, maar wel met een printje. Vroeger droeg ik alleen maar basis kleuren en vond ik dit veel te heftig. Toch begin ik printjes en details steeds meer te waarderen en begin ik een andere stijl te krijgen.

De shawl was afgeprijst van € 33,00 naar € 12,00. 33 euro?! Wat een geld voor een shawl. Dit zou ik echt niet neerleggen voor een shawl, hoe mooi hij ook is. Ik geef gewoon niet zo veel geld uit aan een shawl. 12 euro vond ik een schappelijkere prijs en had ik wel over voor zo’n leuke shawl.

sjaal1
Wat vinden jullie van mijn nieuwe shawl?

Vorige

Soy wax melts Sakura decoratie

Volgende

Winnen – Tas van Season Bags

36 Comments

 1. Mooi ding! 33 euro zou ik echt niet neerleggen voor een shawl, gelukkig dat je hem voor een mooier prijsje hebt gekocht :)

 2. hij is echt heel erg leuk!

 3. mooi met die opgenaaide staafjes x

 4. Hij is inderdaad erg leuk!.

 5. Wauw super mooi sjaal zeg!!!

 6. Ik vind het een hele leuk sjaal!

 7. zou ik zelf ook dragen :)

 8. oeh leuk printje heeft die sjaal :D

 9. Dat is sterk afgeprijsd, haha! Ik vind het motiefje zo leuk op de sjaal, en hij staat je leuk + het is een goede aankoop. Me likez! :D

 10. Oeh, ziet er mooi uit :) een shawl is altijd zo’n leuke en makkelijke manier op je outfit een beetje te pimpen :)

 11. Leuke sjaal! Maakt een outfit altijd net wat meer ‘af’!

 12. Mooie sjawl! 33 euro is inderdaad vrij prijzig, maar leuk dat je ‘m in de korting hebt gescoord ;-)

 13. De details zijn inderdaad super leuk! Staat je goed!

 14. Wat een leuk printje! Hopelijk zien we die nog voorbij komen in een OOTD.

 15. Bo

  Ik vind de eerste foto echt mooi! Leuke sjaal en natuurlijk helemaal leuk dat je ‘m een stuk goedkoper hebt weten te scoren.

 16. Super leuk is ‘ie! :) Zou zo in mijn kast kunnen hangen.

 17. Hij is echt tof! ik zou ook nooit 33 voor een sjaal neerleggen.

 18. Wat een super gave sjaal, wauw ;D

 19. Leuke sjaal :D x

 20. Lovely shawl, ben het trouwens met je eens.. zit er goud in de sjaal verwerkt? :’) Wel een mooie afkorting, hierdoor wordt de sjaal ook nog mooier!

 21. Ik vind hem heel mooi!

 22. Wat een mooie sjaal! Staat je goed.

 23. mooi hoor! leuk om bij kleurige basics te dragen! 33 euro is inderdaad erg veel!

 24. Deb

  Wat een heerlijke sjaal en wat sta je leuk op de foto!

 25. Leuke sjaal!! staat je goed

 26. Wat is hij gaaf zeg! Ook omdat hij niet spierwit is, de kleuren passen goed bij elkaar. En hij staat je ook super!

 27. Ik vind hem echt super leuk! maar wat je zegt 33 euro ervoor neer leggen.. nee thanks..

 28. Wauw, die is superleuk!

 29. dewi

  die sjaal is leuk! 33euro is idd heel duur voor zo’n sjaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén