Leuke vakantiebestemmingen

This would be super cute for an engagement or wedding shoot in fall. The couple could hold to see the rings and they could kiss in the heart!
Ik ben dol op reisprogramma’s en het kijken naar afbeeldingen op internet van bestemmingen. Ik kan er uren naar kijken en verdwaalt raken in de schoonheid van elke bestemming. Ieder land heeft zijn eigen cultuur, natuur en manier van omgaan. Vandaag laat ik je een aantal leuke vakantiebestemmingen zien.

Autumn Lake, Quebec, Canada

Canada staat al jaren op mijn wishlist als land om naar toe te gaan. Het liefste zou ik er in de herfst en in de winter naar toe gaan, omdat de natuur dan zo mooi is. De groene blaadjes maken plaats voor gele, oranje en rode. Prachtig om te zien.


Helaas wordt het dan ook een stukje kouder en is het toch echt tijd om je warm aan te kleden. Muts, shawl en niet te vergeten handschoenen. Het is dan wel zo handig om handschoenen te dragen waarmee je je telefoon nog kunt bedienen, anders vriezen je vingers er af. Deze leuke iPhone 4 accessoires zou ik bijvoorbeeld dragen.

Als ik naar een bestemming toe ga, zorg ik er altijd voor dat ik iets meeneem van huis wat mij aan die bestemming zal herinneren als ik weer thuis kom. Elke keer als ik dan thuis naar dat product kijk, zal ik weer worden herinnert aan die leuke bestemming. Je kunt ook iets kopen op je bestemming zelf zoals een beeldje. Persoonlijk denk ik dat het veel leuker en nuttiger is om iets kopen wat je ook dagelijks gebruikt. Een leuk alternatief voor een beeldje zijn goedkope telefoonhoesjes. Deze kun je regelmatig afwisselen en kosten ook niet te veel geld. Ook gebruik je deze ook daadwerkelijk dagelijks en zijn ze nuttig.


Zelf vind ik dit exemplaar van Canada erg leuk.

Eiffel Tower - Spring Ah Paris in the springtime! #budgettravel #travel #travelquote #quote #paris #france #eiffel tower www.budgettravel.com
Parijs staat ook al jaren op mijn wishlist, maar daar wil ik wel graag samen met mijn vriend heen. Het is tenslotte één van de steden der romantiek. Ik zou heel erg graag met hem naar Disneyland gaan. Ik ben hier vroeger als kind heen geweest, maar ik was toen erg klein dat ik me er weinig van herinner. Gelukkig hebben mijn ouders deze gebeurtenis gefilmd zodat ik altijd terug kan kijken hoe leuk het daar was. Buiten dat ik daar Disneyland zou willen gaan, wil ik natuurlijk ook wat van Parijs zien. Ik zou natuurlijk de Eiffeltoren bezoeken. Naar mijn idee wel een musthave om te zien als je in Parijs bent.


Als herinnering zou je ook hier kunnen kiezen voor een leuk telefoonhoesje van Parijs of een speciale anti-stof plugin van Parijs. Kijk nou hoe schattig dat er uit ziet!

Thamas River London I would love to see this in person. Love Robin. T.  (f6b27470cf93c2530d535e7825da72c1.jpg (683×1024)
Als laatste op mijn wishlist staat Londen. Het lijkt me geweldig om hier tijdens Kerst te gaan shoppen met mijn moeder en mijn zus. De mooiste kerstballen, kleding en make up kopen. Buitenlandse merken shoppen die wij hier niet hebben. Natuurlijk zou ik dan ook gelijk iets voor jullie kopen om jullie stukje van Londen mee te geven. Ik denk dat jullie geen nee zouden zeggen tegen een goed gevulde goodiebag. Dat is wel het minste wat ik zou kunnen doen als ik naar zo’n leuk land ga.


Ook deze herinnering zou ik willen behouden met Samsung Galaxy S3 accessoires. Dan kan ik nog even nagenieten als ik weer thuis op de bank in ons koude kikkerlandje zit!

Welk product herinnert jou aan een leuke bestemming?


Dit artikel is geschreven in samenwerking met M. Hooft.

Vorige

Lush – Tiny Hands

Volgende

Verslag Lush WOW Wintercollectie

  1. OW Paris! Dat is zo mooi. Ik was er een paar jaar geleden met mijn vriend, en we combineerden dat met Disneyland;-) Dat was echt zo’n super gezellige en fijne week! Het ‘product’ wat me altijd aan dat tripje herinnert is mijn Louis Vuitton tas doe ik er toen kocht;-)

  2. All those gadgets these days he :3 drool… die kleine eiffeltorentjes zijn cute!

  3. Ik ben naar Parijs en Londen geweest.. En ik koop inderdaad ook altijd wel een lkeinigheid voor mee naar huis. Helaas is mijn eiffeltorentje kapot gegaan! :(

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén