Morskie Oko, Tatry
Sinds ik een tijdje terug bij een reisblogger las dat zij naar Polen was geweest trok dat gelijk mijn aandacht. Polen, is het daar mooi dan? Datzelfde dacht ik ook bij Kroatië jaren geleden en dat bleek echt een prachtig land te zijn. Ik ging me meer verdiepen in Polen en ontdekte op internet een prachtige natuur. Vandaag laat ik je zien waarom Polen op mijn wishlist staat!

Eén van de redenen waarom ik me in Polen ben gaan verdiepen is, omdat het een goedkoop land is. Ik heb een beperkt budget om mee te gaan reizen en de duurdere landen moeten we even op de langere termijn plaatsen. Toch willen we de komende jaren wel veel landen gaan zien en dan moet je gaan kijken naar landen die wel in het budget passen. Polen is er daar één van.

Polenligt rechts van Duitsland en grenst aan Tsjechië, Slowakije, Oekraïne, Litouwen en Wit-Rusland.

Morskie Oko, Tatry

Morskie Oko, Tatra gebergte. Je zou haast denken dat dit Canada is.. Ik wil zo graag naar Canada, maar het kost een hoop geld om daar ‘even’ heen te gaan. Als ik dit zie voor een beperkter budget dan is de keuze snel gemaakt.



Tatra gebergte. Naar mijn mening de mooiste bergen in Polen.


Bergsee, Tatra gebergte.


Karkonosze National Park


Kasteel Ogrodzieniec. Kijk ook even rechts op de achtergrond. In mijn familie gaan we eigenlijk altijd wel naar kastelen toe als we op vakantie zijn. Ze hebben iets magisch, iets wat je nergens anders vindt. En kijk dat prachtige uitzicht!’

File:Old marketplace and city hall in Poznań.jpg
Oude markt in Poznań.

Oude stadsplein Warschau, Polen
Warschau, de hoofdstad van Polen. Kijk die prachtige kleuren, zo mooi.

Reis Krakau
Krakau


Bieszczady bergen.

Wist jij dat Polen zo mooi kon zijn?