Travel wishlist – Tsjechië


In juni schreef ik al over Polen, het land wat op mijn travel wishlist staat. Een land waar ik tegen alle verwachting in van onder de indruk raakte. Ik ben gaan kijken welke landen hier tegen aan liggen en zag dat Tsjechië een buurland is. Mijn vriend is al eens in Praag geweest en zou hier graag nog eens naar terug keren. Tijd voor mij om dit land meer te gaan ontdekken! Kijk je mee?
Dit is Boheems Zwitserland. Dit gebied ligt in het Noorden van Tsjechië. Het doet mij denken aan Oostenrijk alleen denk ik dat Tsjechië een stuk betaalbaarder is.
Reuzengebergte/Krkonoše.
Rotsen van Adršpach/Adršpach-Teplice Rocks. Dit is een stad van zandstenen en rotsen en ligt dicht bij het Reuzengebergte.Velká Amerika/Big America, Czech Grand Canyon.

St. Vitus Cathedral - Prague, Czech Republic #praga http://vacanze.volagratis.com/offerte/vacanze/praga?utm_source=pinterest&utm_medium=social&utm_campaign=125_PRAGABOARD_25072014_SEO_TX&utm_content=post_flighthotel&sembox_source=PIIT&sembox_content=Offerta_PRA: St. Vitus Cathedral - Prague, Czech Republic #praga http://vacanze.volagratis.com/offerte/vacanze/praga?utm_source=pinterest&utm_medium=social&utm_campaign=125_PRAGABOARD_25072014_SEO_TX&utm_content=post_flighthotel&sembox_source=PIIT&sembox_content=Offerta_PRA
St. Vitus Cathedral in Praag.
Praagse burcht.

Prague, Czech Republic http://www.lonelyplanet.com/czech-republic/prague/travel-tips-and-articles/76725: Prague, Czech Republic http://www.lonelyplanet.com/czech-republic/prague/travel-tips-and-articles/76725
I had a piece of pie for my birthday in the little restaurant under Charles' Bridge in Prague. Good memories. :): I had a piece of pie for my birthday in the little restaurant under Charles' Bridge in Prague. Good memories. :)
Bridges of Prague: Bridges of Prague
Praag.

Tsjechië lijkt me een heel mooi land om door te reizen! De natuur is prachtig en naar mijn idee is er nog niet zo heel veel toerisme zoals in andere Europese landen. Tsjechië is nog vrij onbekend en daarom denk ik ook heel leuk om te ontdekken. Daarentegen zal Praag natuurlijk wel een stuk toeristischer zijn dan in de grote nationale parken en onderweg. Tsjechië is ongeveer twee keer zo groot als Nederland, maar heeft ‘maar’ 10 miljoen inwoners.

Ben jij ook zo benieuwd naar Tsjechië? Welk land staat er nog op jouw travel wishlist?

Vorige

Boek review – Beroemde reizen

Volgende

Lush All The Best cadeaubox review

  1. Jan Sney

    Beste Amanda,

    Prachtige foto’s. Mijn vrouw en ik zijn ook van zin om TsjechIê te verkennen, enkele steden, technische musea en vooral de natuur. Ik zou wel willen aanhalen dat Tsjechië niet aan Zwitserland grenst, het ligt er plusminus 250km vandaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén