IMG_0130
Heb ik jullie de laatste maanden bestormd met artikelen over Oostenrijk, Karinthie is het nu al weer tijd voor Tsjechië, Praag! Oostenrijk was mijn trip van de zomer 2015. Echter ben ik pas kort terug uit Praag. Ik was hier eind oktober 2015. Lees verder om te zien wat voor artikelen je de komende tijd kunt verwachten!

Ik zal een aantal bekende, maar ook minder bekende bezienswaardigheden afgaan en jullie hierover mijn mening geven. Er wordt vaak alleen maar over de bekende bezienswaardigheden geschreven, terwijl Praag zoveel meer te bieden heeft! Maar ook zal ik jullie wat meer vertellen over Praag zelf. Hoe is het vervoer geregeld, waar moet je op letten, budgettips, de mensen die er wonen, verkeer etc. Als ik zo’n artikel van te voren had gelezen had ik hier zeker veel aan gehad. Gelukkig kan ik dit met jullie delen! Verwacht de komende tijd dus veel artikelen over Tsjechië, Praag!