Gezichtsverzorging duitsland, sportkleding 245
Een paar weken geleden werd ik benaderd door Biomed met de vraag of ik hun producten wilde uitproberen. Biomed is een natuurlijke, biologische en cosmetische huidverzorgingslijn uit Duitsland. Aangezien ik het laatste jaar erg geïnteresseerd ben ik natuurlijke huidverzorging leek het mij leuk om hun producten uit te proberen.

De producten van Biomed zouden 98,9% natuurlijk zijn.

Gezichtsverzorging duitsland, sportkleding 257
5–in-1-cleanser
Deze gezichtscleanser is voor het gezicht en ogen. Ik had best wel hoge verwachtingen van deze cleanser, omdat hij zo natuurlijk zou zijn. Hij maakt mijn gezicht schoon, maar prikt enorm in mijn ogen. Iets wat ik het afgelopen jaar geleerd heb bij natuurlijke verzorging is dat het niét mag prikken als je je ogen opent met het product er op. Ik vraag me dan af in hoeverre dit product natuurlijk is als het prikt. Ik blijf voorlopig bij mijn vaste cleanser van Weleda uit de amandel lijn. Deze prikt niet en reinigt mijn gezicht goed. Deze cleanser bevat 90 ml en kost € 12,99.

Gezichtsverzorging duitsland, sportkleding 253
Peel me up
Deze pealing moet je 5 minuten in laten trekken en daarna kun je hem afspoelen. Ik gebruik hem 1 keer per week na gebruik van de cleanser. Ik merk geen verschil of verbetering in mijn huid sinds ik deze peeling gebruik. Mijn huid voel schoon, maar dat komt misschien ook omdat ik de cleanser er voor gebruik. Hij bevat 40 ml en kost € 14,99.

Gezichtsverzorging duitsland, sportkleding 251
First aid eye cream
De oog crème gebruik ik ‘s avonds voordat ik de gezichtscrème gebruik. Deze oog crème prikt gelukkig niet in mijn ogen. Oog crème is een product wat ik nog niet heel lang gebruik. Ik gebruik het dan ook meer preventief dan dat ik nú verschil merk. Deze oog crème blijf ik daarom wel gebruiken. Hij bevat 15 ml en kost € 14,99.

Gezichtsverzorging duitsland, sportkleding 262
Forget your age gezicht crème
Deze gezicht crème gebruik ik ‘s ochtends en ‘s avonds. Ik vind het een prima basis crème. Hij voedt mijn droge huid en laat geen trekkerig gevoel achter. Ik zou hem niet opnieuw kopen, omdat ik mijn De Tuinen honing dagcrème fijner vind. Ik vind hem wel fijn genoeg om op te maken. Hij bevat 50 ml en kost € 29,99.

Gezichtsverzorging duitsland, sportkleding 268
Van links naar rechts: cleanser, peel, oog crème, gezicht crème.

Conclusie
Ik raad de producten van Biomed niet af, maar ik vind ze niet goed genoeg om zelf aan te schaffen. Als onder andere beauty blogger heb ik al heel veel producten geprobeerd, waardoor ik heel kritisch ben naar nieuwe producten. Ze moeten wel héél fijn zijn wil ik ze zelf kopen. Ik vind de producten te prijzig voor het effect wat ze op mijn gezicht hebben om ze opnieuw te kopen.

Heb jij de producten van Biomed al geprobeerd? Zo ja, wat vond je er van?

123