Road trip musthaves

Oostenrijk 2015 213
Een road trip maken lijkt me zo ontzettend gaaf en staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Bovenaan staat Amerika! Voordat ik begin met de spullen die je echt nodig hebt, is het belangrijk om leuke mensen te vinden om de trip mee te maken. Een road trip is avontuurlijk, maar pas echt leuk als je 24 uur in elkaars gezelschap kunt zijn! Ik zou het allerliefste met mijn vriend gaan, omdat we beide van reizen en van een actieve vakantie houden.

1. Een goede rugtas. Ik kom net terug van mijn vakantie in Oostenrijk en speciaal voor die vakantie heb ik een goede rugtas gekocht. Ik ben hier achteraf zo blij mee, omdat ik veel minder last had van mijn rug en ik er heel veel in kwijt kon. Veel eten, maar ook boodschappen en extra drinken. Hij had aan de buitenkant alleen al 5 vakken en aan beide kanten plek voor een flesje water. Ik zal er later nog een artikel aan weiden, omdat dit echt een musthave is voor onderweg. Zo droeg ik hem tijdens een schlucht langs bergkloven waarbij je echt je handen vrij moet hebben en een handtas erg onpraktisch en zelfs gevaarlijk is.

2. Ook handig bij een road trip is natuurlijk een goede auto. Misschien moet je nu denken aan een Volkswagen busje, omdat hij er zo leuk uitziet en het wel past bij een road trip. Maar dit is geen praktische auto. De auto slurpt veel benzine en daarom kun je beter voor en fijn Peugeotje gaan. Iets minder romantisch, maar wel een grotere kans om heelhuids en met een volle portemonnee op jouw bestemming aan te komen. Iedereen houdt wel van meer budget!

3. Een EHBO kit. Iedere vakantie heb ik altijd een EHBO kit bij de hand, want je weet maar nooit wat er kan gebeuren als de winkels gesloten zijn of 50 km verderop liggen. Dan is het wel zo fijn om een gaaskompres, pleisters, medicijnen etc bij je te hebben. Maar ook insecten crème is heel fijn om bij de hand te hebben nadat je bent lek gestoken! Het klinkt misschien wat oubollig, maar als je het nodig hebt ben je blij dat je het mee hebt genomen.

Heb jij nog road trip musthaves? Deel ze hieronder bij de comments!

samenwerking2

Vorige

Travel wishlist – Polen

Volgende

Winactie- Fotoboek

  1. Handig om te lezen! oVer een maand ga ik ook een roadtrip maken. Ik kan niet wachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén