Winactie- Fotoboek

Oostenrijk 2015 121
Ik ben net terug van mijn vakantie in Oostenrijk. Ik was hier 10 dagen samen met mijn vriend en familie. We zaten in het gebied Karinthie wat mij verteld is, het mooiste gebied is in Oostenrijk. Oostenrijk is te beschrijven als groen, heuvelachtig en blauw van de vele meren die er zijn. Altijd leg ik een vakantie vast met foto’s en ook deze vakantie heb ik ruim 1300 foto’s gemaakt. Bij thuiskomst kies ik de mooiste en leukste foto’s uit en laat deze afdrukken in een fotoboek. Vandaag heb ik leuk nieuws voor jullie, want ik mag een fotoboek XL van 50 pagina’s met harde kaft beschikbaar stellen. Lees snel verder om te zien wat je moet doen om kans te maken om te winnen.

image
Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze prijs is een reactie achterlaten met wat voor soort foto’s je zou laten afdrukken. Dit kunnen foto’s van vriendinnen, familie zijn of misschien wel van je huisdier, maar dit kan net als ik wil doen van een vakantie zijn. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie zouden laten afdrukken.

De winactie loopt tot en met 31 juli 2015 daarna kies ik een winnares uit en zal ik contact met haar opnemen.

samenwerking2

Vorige

Road trip musthaves

Volgende

Mijn droombadkamer in een vakantiehuis

 1. Leuk van de zomervakantie.

 2. Ik zou een fotoboek laten maken met foto’s van mijn paard, 26 februari heb ik hem helaas moeten laten inslapen en ik zou graag nog alle mooie herinneringen vastleggen in 1 boek ❤️

 3. Ik zou foto’s van familie, vrienden en vriendinnen afdrukken.

 4. Wat leuk. Ik zou graag een fotoboek maken van de afgelopen jaren. Van mij, mijn vriend, onze huisdieren, familie en vrienden. Een fotoboek zorgt toch dat je er sneller weer in kijkt dan als ze alleen op de laptop staan.

 5. ik doe mee!
  ik zou een fotoboek met allemaal foto’s van mijn gelukkigste momentjes maken! Samen met mijn familie, vrienden en vriend! Het liefst dan met nog zo recent mogelijke foto’s.

 6. Ik zou het album vullen met al die foto`s van gezellige en mooie momenten die je wel op je computer koestert, maar eigenlijk nooit de moeite voor neemt om af te laten drukken (wat onwijs zonde is!!)

 7. Leuk! Ik ben dol op foto’s en fotoboeken enzo, ik laat ze regelmatig afdrukken. Afgedrukte foto’s zijn om de een of andere reden veel leuker om naar te kijken dan op de pc. Ouderwets misschien maar ik laat ze dus altijd afdrukken, wel enkel de mooiste.
  Als ik dit fotoboek zou winnen, dan zou ik er foto’s in plakken van mijn tripje naar engeland, gewoon familiefoto’s en stiekem zal ik er ook een paar selfies in verstoppen hihi :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén