Mijn droombadkamer in een vakantiehuis

image
Welke beauty liefhebber droomt er nu niet van een droombadkamer in een vakantiehuis op een droombestemming. Een luxe badkamer met alles er op en er aan en zeeën van tijd voor uitgebreide beauty behandelingen in de badkamer. Geweldig! Vandaag laat ik je mijn droombadkamer zien op een droombestemming.

image
image
Ik ben net terug van mijn vakantie in Oostenrijk en ben zeer verrast door dit land. Ik wist dat het een mooi land was, vooral Karinthië, maar zo mooi had ik nooit gedacht. Nog mooier dan Zuid-Duitsland en dat was al schitterend! De natuur is er prachtig en je hebt er verschillende meren die uitkijken op bergen en bossen. Voor mij een echte droombestemming waar ik uren in de stilte van de natuur een uitgebreide beauty behandeling zou kunnen doen.

Een typisch Oostenrijks huisje in Karinthië is voor mij een droomhuis op een droombestemming. Zo knus! In zo’n Oostenrijks huisje stel ik me dan een luxe douchecabine voor in plaats van zo’n oude vieze badkamer. Juist op vakantie of een verblijf in het buitenland zou ik het liefste luxe willen. De luxe die je thuis niet hebt. Van buiten ziet het er dan authentiek uit, maar wel met de luxe van nu. Voor een huis in Nederland zou ik dan kijken voor goedkope badkamers en goedkope badkamermeubels.

image
Mijn beauty ritueel zou er als volgt uit zien:
1). Badderen in een heerlijke whirlpool met een luxe Lush bubble bar zodat er veel bubbels ontstaan!
2). Mijn lichaam uitgebreid scrubben
3). Douchen met een lekkere foam van Rituals die goed schuimt, verzorgt en lekker ruikt
4). Mijn haren wassen met een lekker geurende shampoo
5). Vervolgens een haarmasker gebruiken zodat mijn haren extra zacht worden
6). Mijn gezicht verzorgen met een serum, oog crème en nachtcrème
7). Mijn lichaam insmeren met een lekkere body butter van The Body Shop
8). Mijn nagels een manicure geven en lakken met een mooie nagellak

En dit alles onder het genot van een kopje munt thee uit de tuin. Lekker vers! Daarna zou ik zo mijn bed in kunnen duiken. De badkamer vind ik een plek om je terug te kunnen trekken, te relaxen en ontspannen. Een mooie badkamer is dus best belangrijk. In deze sanitair winkel vind je mooie badkamers om een beauty ritueel in te kunnen houden.

Hoe ziet jouw droombadkamer er uit? Op welke droombestemming zou dat zijn? En hoe ziet jouw droom beauty ritueel er uit? Laat het me weten in de comments!


image

Vorige

Winactie- Fotoboek

Volgende

Oostenrijk, Karinthië – bezienswaardigheid 1 berg lift Petzen

  1. Heerlijk beauty-ritueel heb je Amanda! En ik spot heerlijke producten ook hihi :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén