Soy wax melts Sakura decoratie

IMG_3865
Kennen jullie de webshop sakura decoratie al? Zij verkopen onder andere heerlijke Soy Wax Melts. Ik heb een tester van lief konijn en een macaron dupe in de geur Chanel No.5. Vandaag vertel ik er wat meer over.

IMG_3765

IMG_3771
De wax melts worden ten eerste super verpakt. Om de wax melts zit een plastic folietje, die met een lintje afgesloten zitten. Vervolgens zijn ze omwikkeld in een prachtig papiertje. Daaromheen zit nog een stuk bruin stevig papier en daaromheen nog een keer met bruin stevig papier welke is dichtgemaakt met stevig dik plakband/tape. Het pakketje is gewoon via de brievenbus gekomen, wat ik erg makkelijk vind want daar hoef je niet voor thuis te blijven.

IMG_3778

IMG_3784
Dit zegt Sakura decoratie zelf over de gebruiksaanwijzing:
Leg één stukje wax melt op uw aromabrander en steek het theelichtje aan. De wax zal na ongeveer 1min. langzaam gaan smelten, zo komt de geur lekker vrij en zal de kamer heerlijk gaan ruiken. De geur tijd van een wax melt is +- 6 uur, soms korter maar soms ook langer, het verschilt namelijk nogal per geur. De wax zal niet verdampen, enkel zal de geur langzaam verdwijnen. Ruikt u uw wax melt niet meer? Dan is het tijd om de wax te vervangen. LET OP! laat u de wax te lang doorbranden wanneer de geur verdwenen is? Dan kan dit wat “vettig” gaan ruiken, en dat is natuurlijk niet lekker. Dus vervang uw wax melt op tijd.

IMG_3852
Deze leuke homemade macaron wax melt is gemaakt van 2 “koekjes” samengeplakt met een luchtige whipped cream. In de heerlijke dupe geur Ch*nel No. 5. Deze geur bevat 130 verschillende ingrediënten met o.a Verse bloemen, ylang ylang, rozenblaadjes, Franse jasmijn, vetiver en sandalwood. De wax melts worden gemaakt van ecosoya vervaardigd uit 100% sojabonen en is 100% soya. De wax melt bestaat uit sojawax, pigmenten en geurolie, weegt 15 gram en kost € 0,85.

Deze wax melt wil je toch opeten? Hij ziet er zo leuk uit en niet onbelangrijk is dat hij heel aankomt. Het is bijna zonde om deze op te branden. Leuk ook, dat ze niet alleen standaard geuren in hun assortiment hebben, maar zelf dupes van parfum! De heerlijke geur is zeer goed aanwezig en je hoeft dan ook niet bang te zijn dat deze melts geen geur afgeven tijdens het branden. Het parfum van Chanel NO.5  heb ik persoonlijk nooit gehad, maar ik ben er bijna van overtuigd dat deze precies als het parfum ruikt. Het ruikt naar een typisch unieke geur van een parfum en vind hem echt heerlijk.

Super Size wax melt Lief konijn

IMG_3880
De wax melt lief konijn is super size en dus extra groot voor langer geurplezier. Je moet deze wax melt dan ook in meerdere stukjes verdelen, want hij past anders nooit in je geurbrander.  Dit zegt Sakura decoratie zelf over deze wax melt:
De geur van deze wax melt is Bleu bubbelgum Crush : Sluit uw ogen en denk aan de heerlijke zoete geur van fruitkoelie over crunch ijs. Topnoot fruitig en rose met een body van jasmine en violet op een basis van musk en vanille.

Van deze wax melt kreeg ik een tester, dus ik heb het plaatje van hoe hij er origineel uitziet erbij gedaan. Deze geur is echt voor de zoetekauwen onder ons, wat zoet ruikt hij zeker. Een snoepachtige geur ruikt door mijn woonkamer als ik deze brandt en zelfs na het uitblazen van het waxine kaarsje ruik ik de geur nog urenlang na in mijn woonkamer. Deze wax melt weegt 55 gram en kost € 3,45.

Sakuradecoratie.nl vind ik een fijne webshop en heeft nog veel meer verschillende wax melts in hun assortiment, waar je zeker eens een kijkje moet nemen. De producten worden met zorg verpakt en het is toch gewoon een feestje om zulke leuke wax melts te hebben of weg te geven als cadeautje?

Gebruik jij wel eens wax melts?
PS: met de kortingscode DITisOns krijg jij 10% korting op je bestelling!

Vorige

Bruidsmake up voor andere dames dan de bruid!

Volgende

New In: River Island Shawl

32 Comments

 1. Ziet er goed uit! Ik gebruik regelmatig wax melts van The beauty bakery die ruiken ook onwijs lekker en doen lekker lang mee. Naar deze ben ik ook wel benieuwd. Ook super leuk verpakt!

 2. Wat een leuke melts!

 3. Deb

  Ze zien er goed uit! Ik brand ook graag soy wax melts. Ik had vorige week al gekeken toen ik hierover hun nieuwsbrief kreeg maar toen hadden ze nog niet echt geuren die ik lekker vind. Ik zie dat ze nu alweer veel meer hebben! Dus ik ga gelijk even kijken!

  • Deb

   ps. ik dacht ik bestel erg gelijk een paar, maar 6,25 euro aan verzendkosten voor een paar soy wax melts, houd ik me toch even tegen. Ze melden de verzendkosten als supervoordelig ;-) maar ik vind dit best pittig eerlijk gezegd, jammer!

   • Wat vreemd, want de meeste wax melts zijn brievenbuspost en dan kost het € 2,00 verzendkosten!

    • Deb

     Ik ga nog wel even kijken want ik zag dit staan bij de algemene voorwaarden:

     “Wij hanteren een supervoordelig vast tarief van €6,25 voor alle standaard verzendingen. (Voor Belgie gelden andere verzendkosten) ”

     Misschien mail ik ze nog wel ff om dit na te vragen.

     • Goedemiddag dames,

      standaard verzendingen en het tarief van €6,25 geld enkel voor standaard pakketpost ;). Alle brievenbuspakjes zijn slechts €1,99 verzenden. Mocht u twijfelen of uw bestelling door de brievenbus past, dan mag u ons altijd mailen! Wij hebben nog maar sinds kort een optie tot brievenbuspost verzenden. En dit moet nog worden aangepast in de algemene voorwaarden. Ik wens jullie allemaal nog een mooie dag toe.
      Mvg
      Sakura

 4. Die macaron ziet er z leuk uit! Ook lekker dat ze parfum dupes hebben, ik ga snel eventjes een kijkje nemen :)

 5. ik vind melts heerlijk. Deze zien er super leuk uit en zijn leuk verpakt x

 6. Aaah, arm konijn, haha. Klinkt heerlijk!

 7. Wat leuk, het ziet er schattig uit :)

 8. Deze ziet er echt zo tof uit! :)

 9. Die lijkt mij lekker ruiken! Het ziet er inderdaad uit alsof het kan worden opgegeten.

 10. nog nooit gebruikt :)

 11. Ze lijken me erg lekker. :) Ik heb er op dit moment een winactie van online staan, maar kan ze dan natuurlijk zelf niet ruiken. Ik wil ze misschien nog wel gaan bestellen

 12. Oe dit klinkt heerlijk. Een heel stuk beter dan de geurkaarsen van de primark haha.

 13. oh, dit klinkt heel goed!

 14. Deze lijkt me heerlijk!

 15. Kende het niet, maar ziet er leuk uit!

 16. Dat konijn is echt super leuk, ik heb zelf ook een oliebrander maar gebruik meestal gewoon de ronde melts van de xenos, die zijn ook echt aan te raden wat mij betreft!

 17. oh wat leuk in een macaron vorm ik ben gek op macarons :D

 18. wauw wat zien ze er leuk uit, en leuk verpakt! heb zelf altijd de waxjes van de action, maar die zijn na een keer aangehad te hebben altijd geurloos.. of hebben dan ineens veel minder geur..
  ook handig dat ze heel budget zijn, toch maar binnenkort eens een kijkje nemen!

 19. dat konijntje ziet er cute uit!

 20. Hij ziet er schattig uit!!

 21. Ziet er leuk uit, vooral dat ze parfum dupes hebben!

 22. Wat super cute!
  Ziet er heel leuk uit alleen jammer dat als ze smelten je toch niks van de vorm weer ziet dus eigenlijk heeft dat niet veel meerwaarde. Wel is het op deze manier leuker om als cadeautje te geven.

  Liefs Wendy

 23. Ik gebruik nooit wax melts maar het lijkt me wel heel leuk om te gaan gebruiken..

 24. Dit ziet er erg interrestant uit om te gebruiken!
  x

 25. Heerlijk zeg! Zodra ik gesetteld ben ik mijn nieuwe huis, ga ik zeker kijken op deze site en mezelf en mijn huis hiermee verwennen.

 26. Dat klinkt heerlijk en het ziet er ook echt schattig uit

 27. Leuk! Ik gebruik zelf geen melts o.i.d., ik houd niet echt meer van parfum de laatste tijd. Heel raar. Maar leuk om kado te geven – ik ga eens kijken op die site.

 28. Wat leuk zeg!! Ik heb onlangs een waxhouder gekocht bij Action. Wat zijn de producten mooi verpakt bij deze webshop zeg! En ze zien er zo leuk uit! Haha, ik ben helemaal enthousiast. En de geur Chanel No.5, wauuuw, die wil ik ook! Ik ga heel snel wat bestellen bij deze webshop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén