Sakura zeep wordt Sakura decoratie & ik laat je de nieuwste producten zien!

vampire look, look, sakura 235
Sommige van jullie hadden het misschien al gezien, anderen niet. De webshop Sakura verkoopt geen zeepproducten meer, maar is met een hele grote slag weer helemaal terug. En hoe! Ik was echt verrast. Dit had ik in ieder geval niet verwacht. De nieuwe producten doen echt niet onder voor die van het oude assortiment. En ik zweer het je, je wil ze zien. Ze ruiken lekker, zien er super goed uit en zijn goed betaalbaar. Wat wil je nog meer?

vampire look, look, sakura 192
vampire look, look, sakura 194
vampire look, look, sakura 198
Als eerste de verpakking. Nog net zo mooi als voorheen! Er zit nu bruin papier om heen in plaats van het roze papier. Het is stevig papier en voelt aan als goede kwaliteit. Het ziet er leuk uit om te krijgen als cadeautje. Je kunt het namelijk ook bij de jarige laten bestellen (als optie). Helemaal leuk toch voor de jarige als een verassing? Niet zo’n saaie kartonnen doos Winking smile Linksboven zit een sticker met een leuk strikje eronder. Die kleine extra’s doen het hem voor mij nog steeds. Er wordt echt met zorg en aandacht besteed aan de verpakkingen. Hier nog een extra beveiliging dat het niet eetbaar is haha. Maar wel heel goed dat ze aan dit soort kleine dingen denken.

vampire look, look, sakura 202
Het roze papier is nog steeds behouden gebleven en verpakking alles echt als een cadeautje.

vampire look, look, sakura 204
Het is voor ons altijd een verassing wat we krijgen en ik ben echt overdonderd. Wat een verassing! Er zitten zulke mooie en leuke producten bij die voor iedereen betaalbaar zijn. Maar eerst waarom heet Sakura geen sakurazeep meer, maar nu sakuradecoratie?
’’De reden hiervoor is de zeer strenge wet op het verkoop van cosmetica.
Wij willen alles betaalbaar en leuk houden voor onze klanten en op dit moment was dit met onze zeepproducten niet meer mogelijk’’.

Maar nu dus wel! Sakura gaat vanaf nu decoratie verkopen, maar nog steeds met heerlijke geur. Wat verkopen zij nu zoals in hun assortiment:
Kaarsen
Macarons
Geurstenen
Wingdong
Houtbranden en nog veel meer.

Je kunt vanaf 0,43 cent al wat kopen. Nou goedkoper kun je het volgens mij niet krijgen! Je kunt dan een geursteen kopen en verschillende geuren uitproberen om te kijken welke je lekker vind. Ontzettend handig en ook nog eens goedkoop. Er zijn heel erg veel geuren dus voor ieder wat wils.

Maar wat hebben wij allemaal voor moois gekregen?
vampire look, look, sakura 233
Geurstenen! Ja, Amanda maar wat is dat dan? Wat Sakura er over zegt:
Onze geurstenen worden gemaakt van gips en kunnen elke geur krijgen die u wilt! Doordat de geur in de geursteen langzaam verdampt, verspreid het ook een lang een aangename geur in de ruimte waar de geursteen hangt.

U kunt kiezen om deze geursteen aan te schaffen als heerlijk ruikende decoratie, maar ook als een leuke magneet’’!

Zo’n geursteen zijn in diverse vormen te vinden. Wij hebben drie kleine gekregen in de geuren blozende frambozen, sinaasappel en komkommer. De komkommer kregen wij gratis bij onze bestelling, omdat als je een bestelling plaatst van €12,00 exclusief verzendkosten er iets bij krijgt. Helemaal gratis!

vampire look, look, sakura 213
Elke zaterdag is er zo’n nieuwe actie dus als je een bestelling plaatst is het misschien leuk om te kijken wat er deze keer bij zit.

vampire look, look, sakura 238
vampire look, look, sakura 242
vampire look, look, sakura 247
vampire look, look, sakura 248
vampire look, look, sakura 251
vampire look, look, sakura 255
vampire look, look, sakura 297
En kijk dan eens hoe mooi deze geurstenen zijn. Aan elke klein detail is weer gedacht. De frambozen, de vulling. Het hele plaatje maakt het compleet. Het ziet er echt als een cadeautje uit en hoe leuk is dit om als cadeau te geven? Ze zijn trouwens allemaal dubbel verpakt. Eerst met dunne folie en daarna met dikker folie. Ook staat er op elke macaron de naam van de macaron op een klein etiketje. Hoe schattig?! Zij maken er echt werk van.

vampire look, look, sakura 216
vampire look, look, sakura 221

En dan de geur.. hmm! Ik schrijf nu deze review en constant komt de geur mij te gemoed. Ze ruiken echt zoals ze worden beschreven. Je ruikt pure frambozen, sinaasappel en komkommer. Echt heerlijk. Ik zou willen dat jullie dit kunnen ruiken. Ik ruik ook dat ze de hele tijd geur af geven. Er komt natuurlijk nog een aparte review van deze producten, maar dit is al vast mijn eerste mening. De blozende frambozen kost € 1,19. De sinaasappel en komkommer kosten € 0,95 per stuk.

vampire look, look, sakura 224
Ook kregen wij een macaron waar een magneet op zit. De beschrijving daarvan kon je hierboven al lezen. Het staat natuurlijk erg leuk op je koelkast en je keuken ruikt ook gelijk lekker!

vampire look, look, sakura 290
vampire look, look, sakura 293
vampire look, look, sakura 294
Wij kregen ook een geursteen in de geur rozen. Hierop staat Protected by Angels. Ook hier geldt wederom: leuk om aan iemand te geven. Deze kost € 0,99.

vampire look, look, sakura 265
vampire look, look, sakura 267
vampire look, look, sakura 279
vampire look, look, sakura 281
vampire look, look, sakura 285
Wij ontvingen ook een hele grote geursteen die eruit ziet als een gebakje; de Raspberry Pastry. Hij is erg groot en gedetailleerd. Je kunt de frambozen goed zien zitten en het toefje slagroom met de chocolade decoratie zijn natuurlijk geweldig. En deze ruikt ook zooo lekker. Ik overdrijf echt niet! Jorinde en ik zullen wel gaan vechten om wie welk product krijgt haha. Deze is natuurlijk wel iets duurder, maar hij is ook iets groter. En ook deze is mooi verpakt. Kijk dat strikje. Super cute! Ik weet wat al ik voor mijn verjaardag wil hebben haha. Deze is 7 cm breed en 3 cm hoog. Dat is dus nog redelijk groot. Hij kost € 5, 23.

vampire look, look, sakura 300
vampire look, look, sakura 298
vampire look, look, sakura 304
vampire look, look, sakura 306
En dan kregen wij toch wel iets heel tofs en waarvan ik toch wel even stil van werd. Tweesleutelhangers met de naam van onze blog daarin gegrafeerd. Dit voelde echt aan als een heel speciaal cadeautje. Zo’n sleutelhanger kost € 2, 68 en bij de prijs in begrepen zit het graferen. Je kunt dus alles laten graferen wat je wilt. Nou ik weet het niet, maar dit is hartstikke goedkoop en nog eens leuk om te geven! Je hebt de keuze uit een hartje, visje of een bloem.

Sakura heeft mij weer erg verast en is weer helemaal terug met dit geweldige assortiment. Als je iets speciaals zoekt ben je bij Sakura bij het goede adres. Mis je een geur? Vertel het Sakura, want zij luisteren echt naar hun klanten. Via Twitter zijn ze het makkelijkst te bereiken.

Psst.. volg je hun nieuwsbrief al? Doen hoor, hartstikke leuk! Met de code DITisOns krijg je nog steeds 10% korting op je bestelling. Deze korting is blijvend dus als je een keer wilt bestellen; via ons krijg je altijd korting.

Via de Twitter van Sakura loopt er nu een leuke winactie:
’’Winactie!!Plaats een leuk bericht in ons gastenboek en Win een “met liefde” gebrande sleutelhanger. Klinkt spannend toch? Actie = tot 10 sep’’

Via Twitter doet Sakura trouwens wel vaker aan speciale acties en kortingscodes. Dus het is zeker de moeite waard om hun te volgen. Ook zie je vaak als 1e de producten.

Een lang artikel, maar zeg nou zelf. De wereld moet de nieuwe producten van Sakura leren kennen, want ze zijn geweldig. Dus neem snel een kijkje in hun webshop.

Wat vind jij van de nieuwe producten van Sakura?

Vorige

Pure Soap – Solid Perfume

Volgende

Make Up Studio – Brow Powder

12 Comments

  1. Wow, wat een super leuke producten! Ooit ga ik wel eens wat leuke dingetjes bestellen :)

  2. Geweldig, ik heb ook besteld. Ben ook zo benieuwd naar de macarons en dat graveren en branden is ook super mooi. Ik ben erg blij dat ze weer terug is.

  3. die sleutelhanger is echt cool :)

  4. Wat een mooie producten! Ze zien er echt super cute uit!

  5. die sleuterhanger is heel tof!

  6. Wauw, wat hebben ze die geweldig ingepakt. Superleuk dat ze nu ook andere dingen gaan verkopen. Dat met geuren lijkt mij leuk. Wat superleuk, het ingegraveerde!

  7. Mooie producten, ze zien er ook zo vrolijk uit!

  8. Oeh! Zo lief dat cadeautje! En mooie producten :)

  9. ik ben echt een grote fan van Sakura! :) Ben zo blij dat ik het pakket bij jullie heb gewonnen! Filmpje is in de maak. Echt hele leuke producten en de sleutelhangers zijn geweldig en een heel bijzonder cadeau voor jullie.

  10. Ik heb een paar weken geleden ook iets bij sakura bestelt! Jammer dat ze geen zeep meer verkopen, maar ik ben wel benieuwd naar de nieuwe producten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén