Pure Soap – Solid Perfume

Nail art  pure soap  mus nagellak 034
Kunnen jullie je de winactie in samenwerking met Pure Soap nog herinneren? Ik kreeg als verassing voor mijn verjaardag een Pure Soap Solid Perfume. Totaal onverwachts en daarom des te leuker. In ben dol op Solid Perfumes, omdat deze wat langer bij mij blijven hangen dan gewone parfums. Ik kon dan ook niet wachten om deze te gaan testen! Lees snel verder om te zien of dit een aanrader is of niet.

Nail art  pure soap  mus nagellak 032
Nail art  pure soap  mus nagellak 041
Wat zegt Pure Soap zelf over deze Solid Perfume?

’’Gemaakt met een dupe van de geur The Olive Branch van LUSH. Een hele prettige geur die subtiel ruikt naar olijven en citroenen. Als je je ogen dichtdoet waan je je op het zonnige Italiaanse platte land!

Solid perfume is een echte must-have tegenwoordig. Je kunt de parfum smeren op je polsen, op je decolleté, op je slapen, achter je oren of aan de binnenkant van je ellebogen voor een heerlijke geur. De geur blijft goed ruiken en geeft geen vlekken op de huid of op kleding.

TIP! doe wat van de parfum op je vinger toppen en ga ermee door je  haar, het ruikt de hele dag heerlijk en de geur blijft nog langer hangen dan op de huid!’’

Toen ik dit product voor het eerst rook was ik verkocht. Man wat een lekkere geur. Mijn moeder vond hem ook gelijk lekker en wilde gelijk dit potje inpikken terwijl zij helemaal niet van de beauty en smeerseltjes is. Zij vind alles wat ik koop te sterk en vies haha, maar deze geur vond zij wel lekker en dat zegt al heel wat. Ik was verbaasd toen ik las dat dit een dupe is van The Olive Branch van Lush, omdat ik dit geurtje in de winkel nooit lekker heb gevonden. Maar nu dus wel, dus misschien moet ik die shower gel van Lush toch maar eens gaan aanschaffen. De citroen ruik ik zeker, maar niet heel sterk. Dit is een een geur die niet te subtiel is, maar ook niet te sterk. Het zit er net tussen in en dat maakt hem perfect voor elke gelegenheid.

Nail art  pure soap  mus nagellak 043
Nail art  pure soap  mus nagellak 046
Nail art  pure soap  mus nagellak 048
Nail art  pure soap  mus nagellak 050
Het product is een soort van wax en als je het aanraakt met je vingers smelt het en wordt het vloeibaar. Dit smeert je op de plaatsen waar je de geur wilt hebben. In mijn geval is dan op mijn polsen, achter mijn oren, decolleté. Mijn tip is om met de wax die over is op je vingers, te smeren op je handen als een handcrème. Ten eerste ruiken je handen de hele tijd lekker en ten tweede worden ze goed gevoed door de oliën die in de wax verwerkt zitten. Mijn handen voelen ontzettend zacht aan en het geeft ze een echte boost. Dit is dus een product wat je voor meerdere doeleinde kunt gebruiken.

Het potje draait goed en is makkelijk open te krijgen. Soms gebeurd het mij wel eens dat ik een potje niet open kan krijgen, omdat hij niet goed draait (bij de kleine Lush potjes). Bij deze is dat absoluut niet het geval en dat vind ik fijn!

Maar het belangrijkste: blijf je hem lang ruiken?
Ik kan daar gelukkig positief op antwoorden: Ja, je blijft hem ruiken. Gedurende de dag wordt de geur natuurlijk wel minder sterk, maar als ik s ’avonds aan mijn polsen ruik, ruik ik nog zeker deze geur. En dat vind ik geweldig voor een parfum die slechts € 5,00 kost. Ik vind dat echt geen geld. In de winkel betaal ik een hoop geld voor een luchtje dat ik na een uur toch al niet meer ruik en hier betaal je een stuk minder en ruik je hem s ’avonds nog steeds! Ik kan dit product aan iedereen aanraden en als je nog een leuk cadeautje zoekt ben je bij deze webshop aan het goede adres.

De geur die ik heet Out on a Limb en dit is dus de dupe van Lush – The Olive Branch. Het potje bevat 15 ml en kost € 5,00.

Vorige

Essence pigments

Volgende

Sakura zeep wordt Sakura decoratie & ik laat je de nieuwste producten zien!

 1. Klinkt erg prettig. Ik denk alleen dat ik erg moet wennen aan een solid parfum. Mijn nicht is er een groot liefhebber van. Ik hou het voorlopig nog even bij de spuitparfum, hoewel deze geur me wel erg aanspreekt.

 2. ik zou het toch niet gewoon kunnen worden, parfum in vaste vorm :)

 3. Wat fijn! Ik heb nog nooit vaste parfum gebruikt, maar het lijkt mij handig. Fijn dat je hem de hele dag ruikt.

 4. klinkt goed, fijn dat ie de hele dag blijft ruiken!

 5. Klinkt er goed! Ik hou van Lush dupes en solid perfume :)

 6. Ik vind een Solid parfum altijd heel fijn voor onderweg.. lijkt me een fijn product!

 7. Oohhhh, deze wil ik!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén