Essence pigments

essence pigments 051

Dit artikeltje had ik liever door Amanda laten maken, maar helaas heeft zij het nu heel druk. Ik wilde de producten wel een beetje op tijd op de site zetten, aangezien ze nieuw in de winkels liggen. Vandaag laat ik acht Essence pigments zien die ik afgelopen zaterdag heb gekocht.

essence pigments 083

De volgende kleuren heb ik meegenomen:

07 safety first – Oranje

16 blueberry muffin – Paars

17 dory in love – blauw

14 strawberry smoothie – kersenkleur

01 studio 54 – goud

13 paparedzzi – rood

04 broadway starlet – verschillende kleuren glitters door elkaar

06 WOW it’s orange! – perzik neon oranje

essence pigments 107

essence pigments 094

De potjes waren goed verpakt en er zat een stickertje in de kleur van het pigment over de gaatjes, waardoor de kleur nog niet door de hele deksel zat. De pigments hebben allemaal een shimmer erdoor, maar deze komen niet bij alle kleurtjes goed naar voren. Toch vind ik dat de pigments goed dekken en ook goed gepigmenteerd zijn. De inhoud en formaat van de potjes vind ik prima. Ze nemen niet veel ruimte in beslag en ik maak ze toch nooit op.

PicMonkey Collage

Je kon ook een doorzichtige nagellak, lipgloss en eye base meenemen om de kleuren mee aan te brengen en te mengen. Zelf heb ik alleen de eye base meegenomen. Deze is wit van kleur, maar wordt op je oog gelijk doorzichtig. Ik vind hem zelf wel wat plakkerig, maar daardoor blijven de pigments dan ook beter zitten.

essence pigments 087

essence pigments 089

Het leuke van deze pigments is dat ze betaalbaar zijn en daardoor leuk om mee te experimenteren. Er zijn in totaal 20 verschillende kleuren te krijgen. De potjes bevatten 1,2 gram en kosten € 2,59 per stuk. De eye base bevat 7,3 ml en kost € 1,89.

Heb jij de pigments van Essence al gespot?

Vorige

Make Up Studio – Highlighter Mousse

Volgende

Pure Soap – Solid Perfume

19 Comments

 1. Ik heb ze al wel zien liggen, maar nog niks gekocht! Ik kan niet echt kiezen welke kleur ik wil..

 2. Ik heb er zelf ook al een aantal. Vallen niet tegen maar ik krijg er ook geen happy feelings van. Heb er laatst al mee gespeeld op mijn nagels. Van de week ga ik er mee aan de slag op mijn ogen.

 3. Ik vind ze zo leuk! blijf het jammer vinden dat ik er niet mee overweg kan..
  (al hebben deze best een leuke prijs om dat eindelijk eens te leren :) )

 4. Ik vind die pigments zo vet hè :)

 5. Ik heb ze ook al zien liggen, maar kon niet kiezen welke kleuren ik zou meenemen. Mooie foto’s en fijne review trouwens, echt heel prettig om te lezen :)

 6. De kleuren in het potje lijken mij iets te mooi om waar te zijn!
  Daarom heb ik ze niet gekocht. Ik ga ze liever van NYC of Gosh proberen.
  Welke oogschaduw heb je trouwens op, de roze? Een erg leuke kleur!

  Ps: ik volg jullie al een tijdje, erg leuke blog! Misschien dat jullie een keer een kijkje kunnen nemen op mijn blog?

  Groetjes Romy

 7. Deb

  Heel eerlijk gezegd vind ik de pigmenten een beetje tegenvallen. Ik vind NYX pigmenten bv een veel betere pigmentatie hebben.

 8. Ik heb ze ook gezien.. ze zien er best leuk uit! Maar toch hou ik er niet zo van om te experimenteren met pigmenten..

 9. Ze zien er zo goed uit! Helaas vind ik pigmenten echt lastig om te gebruiken, de kleuren zijn wel heel mooi!

 10. De look is overigens lovely geworden Jorinde! :) Sowieso vind ik de pigments prachtig, ze zijn echt huge! Gorgeous kleuren, veel variatie, maar ook een goede pigmentatie. Ik ga eens een kijkje nemen bij de oogschaduwbase, omdat ik zoiets nog nodig had! Thank you!

 11. Wauw, dat zijn er veel, mooie kleuren! Ik vind de rode kleur gorgeous, die heb je zoals ik zie ook meteen gebruikt. Mooie look :D

 12. Ik heb ze al bij kruidvat zien liggen, maar ik durfde ze nog niet te kopen omdat ik nog niet zeker wat over de pigmentatie! Maar waaauw, het ziet er super uit :)

 13. Je hebt er echt een super mooie look mee gemaakt! wauw

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén