Make Up Studio – Highlighter Mousse

woudmeisje MUST 148
Vandaag weer een hele leuke review voor jullie in petto. Namelijk een van mijn favoriete merken;Make Up Studio. Dit merk gaat mij nooit vervelen en blijft mij verbazen. Sinds kort hebben ze een nieuw product. Een highlighter mousse. De meeste highlighters zijn in poeder vorm, maar deze dus niet. Dat maakte het product daarom des te meer interessant voor mij. En ben je al benieuwd? Lees dan maar snel verder!

woudmeisje MUST 138
woudmeisje MUST 146
Zoals altijd begin ik met de verpakking. De mousse komt in een kartonnen verpakking met een opening erin waar het product in zit. Alle duidelijke informatie staat op de verpakking. De mousse zit in een glazen verpakking met een matte zwarte dop. Door de gouden letters wordt het voor mij extra chique en luxe. Het voelt echt aan als iets speciaals. Niet 1 uit een dozijn. Het zit dicht via een draaidop en als deze eenmaal open is zie je de mousse zitten.

woudmeisje MUST 151
woudmeisje MUST 155
De mousse is dik, maar tegelijkertijd op een luchtige manier. Als je het namelijk uitsmeert wordt het licht en voelt het niet zwaar en plakkerig aan op je gezicht. Je voelt het niet zitten! Ik heb voor de kleur 2 gekozen, omdat ik deze net iets aparter vond. Ik vind het op een champagne kleuren lijken. Erg luxe! Hij bevat prachtige shimmers die erg mooi uitkomen als de zon schijnt.

Waar gebruik ik dit product voor?
1. Als highlighter op mijn jukbeenderen. Hierdoor krijg ik wat meer diepte in mijn gezicht en komt dit deel beter uit. Mijn gezicht wordt smaller en het belangrijkste: ik ga stralen als nooit te voren! Ik shine als een mooie, luxe parel. Dit product is uitermate geschikt voor meiden die de highlichters in de drogisterij vaak to much vinden. Deze highlighter mousse is subtiel, maar wel ontzettend mooi. Het maakt echt verschil als ik dit product gebruik. Ik zie er veel gezonder uit en het maakt voor mij mijn look helemaal af. Als het kersje op de taart kun je het zien.

2. In mijn binnenste ooghoek of op mijn wenkbrauwbot. Hier dient hij dan als oogschaduw. De glans onder mijn wenkbrauwen vind ik echt prachtig! Door de champagne kleur kun je hem met heel veel kleuren combineren. Bij mijn bruine kleuren die ik dagelijks draag staat hij schitterend. Het geeft net wat extra’s.

woudmeisje MUST 160
woudmeisje MUST 161
woudmeisje MUST 163
woudmeisje MUST 167
En dan heb ik het nog niet eens gehad over hoe zuinig dit product wel niet is. Hij is prijziger dan highlighters in de drogisterij, maar je doet ongelooflijk lang met dit product. Ik heb hem nu een paar weken in mijn bezit en het is net alsof er nog niets uit is! Er zit 15 ml in en dat is een ongelooflijke hoeveelheid. Ik weet zeker dat ik langer dan een jaar met dit product zal doen als ik hem elke dag zou gebruiken. Misschien zelfs wel twee jaar..

mus full face 022
Helaas zie je op de full face foto niets van de highlighter, maar dat komt echt omdat het licht bagger was. De swatch foto’s zijn wel in zonlicht genomen en hier zie je overduidelijk de prachtige glans en glow die het product geeft. Ik ben super tevreden over dit product en kan het iedereen aanraden. Een echte toevoeging aan je stash.

Dit product is te koop bij Studiomakeup. Kost € 17,90 en bevat 15 ml.

Vorige

P2 Eye Dream eyeshadows (de baked oogschaduws uit de shoplog!)

Volgende

Essence pigments

12 Comments

 1. Hij geeft een prachtige gouden glans, ziet er uit als een mooi product!

 2. Het geeft wel een mooie glans

 3. Je ziet het een klein beetje! Een mooi product is het. :”)

 4. Wauw hij ziet er goed uit.xx

 5. Wauw, de glans is heel mooi! Ik vind de fullface ook heel erg mooi genomen en de lipkleur is wauw! <3

 6. ik hou van cream highlighters, dus ik denk dat ik deze ook heel fijn kan vinden! Ik vind de kleur ook heel mooi, echt goud-goud zegmaar:D

 7. Wat een prachtige hightlighter! Inderdaad best een apart kleurtje. Erg leuke review, alleen jammer dat, zoals je al zei, je het op de fullface foto niet zo goed kunt zien. De swatches daarintegen zijn echt weer prachtig.

 8. Gorgeous highlighter op je arm, vooral de shots in de zon, mooie shimmers zitten erin. Hij is ook zo warm om te zien, wist niet eens dat de Make Up Studio dat had joh! Jammer van de fullface, gorgeous picture btw. :)

 9. Deb

  Mooi! Ik ben dol op highlighters!

 10. Wat een mooi product! Jammer dat we hem niet op je fullface kunnen zien!
  En wauw! Je wenkbrauwen zijn echt mooi op je fullface! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén