Make Up Studio – Brow Powder

woudmeisje MUST 184
Wenkbrauwen, de een houdt van natuurlijke wenkbrauwen de ander van zwaar aangezette wenkbrauwen. Sinds een paar weken heb ik een wenkbrauwpoeder van Make Up Studio in mijn bezit waarmee je dit effect kunt bereiken. Dit luxe poedertje is zo geweldig dat ik er wel een positieve review over mijn schrijven. Lees snel verder om te zien wat er dan zo positief aan is!

Ik dacht altijd een poeder is een poeder toch? Daar ben ik sinds ik dit poeder in mijn bezit heb achter gekomen. Niet dus! Dit poeder is anders. Ik had altijd wenkbrauw make up van Essence en Catrice en dacht dat dat altijd prima was. Het is ook prima, maar deze wenkbrauwpoeder is 10x beter, werkt 10x sneller en geeft een veel mooier effect. Laten we het eerst maar over de verpakking hebben.

woudmeisje MUST 175
woudmeisje MUST 184
woudmeisje MUST 193
Het komt in een kartonnen verpakking wat natuurlijk ook weer extra bescherming geeft tijdens de trip naar huis. De poeder sluit door middel van een draaidop wat mij ook weer een luxe gevoel geeft. Geen simpele klapper, maar een draaier. Werkt misschien iets minder makkelijk, maar ik vind het wel mooier. Ook weet ik zeker dat hij in mijn tas of make up bak niet open gaat! Je kunt de poeder al zien zitten, omdat de dop doorzichtig is. Op de dop staat ook nog het logo van Make Up Studio.

woudmeisje MUST 187
woudmeisje MUST 206
woudmeisje MUST 209
Toen ik de poeder zag dacht ik oké een simpele poeder. Wat kan hier nou bijzonder aan zijn? En toen swatchte ik… OMG!!! Wauw! Wat een pigmentatie en dat voor een wenkbrauwpoeder. Dit heb ik nog niet eerder gezien. En dan heb ik jullie nog niet eens verteld over de zachte structuur van deze oogschaduw. Hij glijd zo ontzettend makkelijk over je vinger, maar kruimelt absoluut niet. Ook niet op je kwast! Hij is dus hard genoeg om mee te werken, maar wel zo zacht om er heel snel mee te kunnen werken.

Ik doop mijn wenkbrauwkwast in de poeder en zet mijn wenkbrauw aan en dat in 1/10e van de tijd die ik normaal nodig heb met mijn andere wenkbrauwproducten. Het is gewoon geweldig!

Er is een nadeel en dat is dat de poeder iets te donker is voor mij. Maar helaas kun je dat van te voren niet weten als je een kleur moet kiezen. Hij matcht redelijk goed en het valt ook niet heel erg op. Ik denk dat de meeste meiden de kleur blond moeten hebben. Ik heb de kleur dark en deze zal voor de meeste meiden denk ik te donker zijn. Dan kunnen jullie daar rekening mee houden.

mus full face 037
mus full face 010

Ik kan dit product aanraden aan iedereen die de perfecte wenkbrauwpoeder zoekt! Hij bevat 1,8 gram en kost € 13.90. Je kunt dit product kopen in de webshop van Studiomakeup.

Vorige

Sakura zeep wordt Sakura decoratie & ik laat je de nieuwste producten zien!

Volgende

Catrice–Prime and Fine Highlighting Powder

18 Comments

 1. Nice! Ik hou sowieso van wenkbrauwpoeder. Het blijft mooier en langer zitten.

 2. wauw, ziet er goed uit!

 3. Dat ziet er niet slecht uit!

 4. Het geeft een mooi resultaat, lijkt me een fijn product!

 5. ziet er heel mooi uit!

 6. Wat mooi! En je staat ook goed en mooi op de foto!

 7. Het ziet er idd erg mooi uit! De kleur matcht opzich nog best prima vind ik :-)

 8. Prima dekking! Ik ben fan van Senna Brow poeder, werkt ook super snel. Deze ziet er goed uit, voor mij ook de lichtere versie!

 9. Ziet er goed uit :)

 10. Mooi!
  Zeker een goede poeder. Het is even een investering maar dan heb je ook wat! <3

  Xxx

 11. Oesh, gorgeous! Sowieso vind ik wenkbrauwpoeder mooier, misschien ligt dat er ook aan hoe je er mee omgaat, maar het staat je prachtig!

 12. Essie

  Wist je trouwens dat je deze wenkbrauwpoeder ook vochtig kunt aanbrengen? Voor nog meer power! Geldt trouwens voor alle oogschaduws van Make-up Studio.

 13. Wauw, mooie wenkbrauwpoeder! Maar hij is wel heel donker, het ziet er mooi, maar een beetje ‘ fake ‘ uit! Maar voor de rest ziet het eruit als een hele mooie wenkbrauwpoeder!

  Liefs

 14. Hihi, ik zal al te wachten op deze review! Ik vind hem heel mooi bij je staan, het maakt je gezicht echt af! Helemaal super :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén