Catrice–Prime and Fine Highlighting Powder

Foto's vakantie Duitsland 3 239
Niemand kon er om heen, deze prachtige highlighter van Catrice. Ik denk dat iedereen hem wel ergens op een beautyblog voorbij heeft zien komen. Het is het paradepaardje van de nieuwe collectie van Catrice. Voluit het hij Prime and Fine Highlighting Powder for a luminous glow in de kleur 010 Fairy Dust. Dat is een mond vol! Maar geeft hij wel zo’n mooie glow? Ik heb hem nu zo’n 3 weken getest en vandaag ga ik het je vertellen.

Foto's vakantie Duitsland 3 236
Foto's vakantie Duitsland 3 237
De verpakking is strak zoals we van Catrice gewend zijn. Ik vind hem erg mooi. Wat mij opviel is dat de highlighter best groot is! Net zo groot als mijn handpalm. Als je de verpakking opent zie je de highlighter al zitten. Hij oogt een beetje roze met een neiging naar perzik. Wat mij dan ook verbaasde toen ik hem swatchde is dat hij niet roze is, maar geel/goud. Erg bijzonder en ik ben het nog niet eerder bij een budget merk tegen gekomen.

Foto's vakantie Duitsland 3 242
Foto's vakantie Duitsland 3 244
Foto's vakantie Duitsland 3 246
Als je deze draagt veranderd je hele make up. Je ziet er uit als een prinses, koningin, weet ik het allemaal. Je ziet eruit als een parel, een mooie diamant. Dit product maakt zoveel verschil als je hem op hebt. Sinds ik hem heb draag ik hem elke dag. Die glow die hij geeft is zo ontzettend mooi. Je ziet er gezond uit en je straalt enorm. Iets wat ik graag doe! Ik denk iedereen wel toch? Als je me had verteld dat dit product van Chanel was geweest had ik je direct gelooft. Het geeft zo’n luxe gevoel door de goude/gele gloed.

Ik breng hem aan boven mijn blush op mijn jukbeen. Dit is voor mij de beste plaats om optimaal te genieten van deze prachtige highlighter. Ook draag ik hem wel eens onder mijn wenkbrauwbot. Hier geeft hij net zo’n mooie glow en voegt het veel toe aan je look. Ik heb het geprobeerd voor jullie vast te leggen, wat moeilijk ging! In de driehoek zie je de glow van de highlighter.

1
2

Ik kan dit product aan iedereen aanraden en vind het een van de beste producten van Catrice. Hij bevat 11 gram (veel!) en kost slechts € 4,59.

Vorige

Make Up Studio – Brow Powder

Volgende

E.l.f zit zapper & stipple brush

20 Comments

 1. Het ziet er idd heel mooi uit op je huid Amanda! Het is niet te overdreven shimmery ofzo, dus wauw! Ik zat al te twijfelen om hem te kopen, maar nu is de knoop toch wel doorgehakt, hehe. Heel mooi product weer :).

 2. Echt een mooie highlighter ! Fijn ook dat het eentje is met gouden schijn ipv de typische zilveren of roze :)

 3. Wat een plaatje he? ik heb hem zelf ook en ik vind het super op de jukbeenderen maar hij is erg mooi op je gezicht heel lichtjes mee af te poederen.

 4. die komt op de wishlist!

 5. Wauw, je ziet hem goed op je gezicht, heel mooi! De gouden shimmers zijn pretty.

 6. Deze staat al genoteerd op mijn wishlist, prachtige highlighter!

 7. wauw, wat is hij mooi zichtbaar!

 8. Mooi!
  Hij geeft inderdaad een heel mooi subtiel resultaat! Gelukkig geen dikke glitters maar een shiny glansje!
  Toch maar eens swatchen in de kruidvat!

  Xxx

 9. hele mooie highlighter!
  toch maar eens gaan kijken bij kruidvat :)

 10. Wat een mooi resultaat, hier was ik naar op zoek. Ik ga maar eens gauw langs de drogist.

 11. WOOOW. Pretthaaay! Geweldige golden glow zeg, wauw. Ik vind hem echt goddelijk om te zien, on tha hot cheeks van Amannie. :D Oh, prinses? Koningin? Voel mij aangesproken bij het laatste woord. ^^

 12. Brachten ze deze al niet eens uit in een Limited Edition? Ik geloof met vlindertjes op de verpakking… Anyway, ik heb die in m’n stash en die ziet er exact hetzelfde uit :-)

 13. Deb

  Wat een mooi spulletje en wat een glow!

 14. Wauw deze staat echt prachtig op je huid! Die moet ik ook hebben!

 15. Deze wil ik ook nog ;)

 16. Wauw, mooi goud glansje. Hier hou ik wel van! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén