E.l.f zit zapper & stipple brush

elf, flakie catrice essence 137
Vandaag review ik twee verschillende producten van ELF (eyes lips face). Namelijk de Zit Zapper en de Stipple brush. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan even verder.

elf, flakie catrice essence 238
elf, flakie catrice essence 242
Mijn huid heeft regelmatig last van puistjes, dus ik ben altijd op zoek naar een product dat mij daar vanaf kan helpen. Deze keer heb ik de ELF zit zapper uitgeprobeerd en dit zegt ELF zelf over hun product:
“Zijn associatie van salicylzuur, theeboomolie, hamamelis en kamfer voorkomt jeugdpuistjes en een vette huid. Zijn unieke formule verzorgt acné, verminderd de rode plekjes en verkleint de poriën. Uw huid voelt fris en vitaal aan.

elf, flakie catrice essence 245
elf, flakie catrice essence 254
elf, flakie catrice essence 259
De vloeistof zit in een doorzichtig, plastic flaconnetje met aan de bovenkant zo’n draaiballetje. Het product ruikt een beetje chemisch. Helaas heeft het product bij mij niet gewerkt. Mijn puistjes werden alleen maar erger. Misschien had ik er wat langer mee moeten doorgaan, want ik had wel het idee dat het goed de vuiligheid uit mijn huid trok. Juist omdat mijn puistjes erger werden. Omdat ik dit product al een tijdje aan het testen was en mijn puisten zo erg bleven ben ik ermee gestopt. Ik heb de vloeistof ook steeds met stick op mijn puistjes aangebracht. Misschien dat het beter zou zijn om het product eerst op een schone vinger te doen en het dan aan te brengen. Dit wil niet zeggen, dat het product voor jou niet kan werken. Er zijn namelijk genoeg mensen die erg enthousiast zijn over dit product en zeg nou zelf. Voor het kleine prijsje van € 1,- zou je dit product makkelijk eens kunnen uittesten. De Zit Zapper bevat 6 ml en is te koop via de website www.eyeslipsface.nl

elf, flakie catrice essence 116
elf, flakie catrice essence 122
elf, flakie catrice essence 137
Steeds probeer ik weer nieuwe technieken uit om foundation aan te brengen. Een foundationkwast, mijn vingers of een beautyblender had ik al geprobeerd. Een foundation aanbrengen met een stipple brush had ik nog niet eerder geprobeerd, dus daar werd het wel eens tijd voor. Dit zegt ELF zelf over hun Stipple Brush:
“Dit nieuwe antibacteriële taklonpenseel met synthetische haartjes is zachter, absorbeert beter en kan gebruikt worden in combinatie met vloeibare of droge producten’’.

elf, flakie catrice essence 127
elf, flakie catrice essence 129
In eerste instantie voelde de haartjes een beetje hard aan, maar op mijn gezicht voelde ik daar niets van terug. Het lukt mij niet om de foundation alleen met deze stipple brush aan te brengen. Het komt een beetje rommelig op mijn huid. Wat hij wel super doet, is de foundation goed verdelen. Met geen andere tool kan ik foundation zo goed verdelen en dat is wat ik er dan ook nu mee doe. Eerst verdeel ik de foundation op mijn huid met deze stipple brush en werk hem daarna uit met een beautyblender. Helaas gaat er af en toe wel een haar mee uit de brush, wat ik jammer vind. Ook deze stipple brush is lekker budget. Voor € 4,- kan je hem bestellen opwww.eyeslipsface.nl

Gebruik jij al producten van  ELF en zo ja, wat zijn jou favorieten?

Liefs Jorinde

Vorige

Catrice–Prime and Fine Highlighting Powder

Volgende

Is dit wat ik denk dat het is?

16 Comments

 1. Die stipplingbrush wil ik al een tijdje

 2. Dankzij jullie heb ik nu wat elfjes in mijn bezit. De primer is echt geweldig…

 3. die stipple brush is zalig! ik heb er precies een veel positievere ervaring mee dan jullie, misschien een slecht exemplaar?

 4. zit zapper, wat een leuke naam! jammer dat ‘ie niet zo goed werkt!

 5. ik heb jullie genomineerd voor een blogger award. Eigenlijk voor blogs met minder dan 200 volgers, maar ik kon niet vinden hoeveel volgers jullie hadden. Dus ik dacht laat ik ze maar nomineren :)

 6. Ik vind stippling brushes erg fijn!

 7. Ik heb nog nooit van de Zit Zapper gehoord, het lijkt mij ook niet perfect werken, wat jammer!

 8. Wow, cheapass dingen! Jammer dat je puistjes niet minder worden, vraag mij af waar je puisten heb trouwens.. altijd smooth skin. ;o De stippling lijkt mij wel prettig, ondanks dat hij je foundation rommelig aanbrengt, maar misschien wel ideaal voor je highlighter? Love de blending brush van ELF trouwens!

 9. Jammer dat de producten toch een tikje tegenvallen. Ik had juist positieve ervaringen gehoord over de ELF brush. Tot nu toe heb ik er nog niks van besteld, maar nu ik alles zo zie, moet ik echt een keer een kijkje nemen in de webshop!

 10. Jammer dat de producten toch wat tegenvallen! Ik heb er zelf nog nooit wat besteld, al lijkt het me wel heel leuk om een keer te doen. De kwast zag er best goed uit vond ik, jammer dat het tegenviel! Verder een heel leuk artikel! :)

 11. Wat jammer van de kwast, ik haat het als ik na het poederen helemaal onder de haren zit! haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén