Is dit wat ik denk dat het is?

Site 092
Rare wat is dit? Als jullie denken dat dit een condoom is dan kan ik jullie vertellen dat dit gelukkig geen condoom is! Dit is een vacuümpomp voor massages. Benieuwd naar de werking? Lees dan vooral even verder.


Ik ben met dit product bekend geraakt toen ik op vakantie in Turkije was. Mijn vriend en ik gingen naar de hammam waarbij wij allebei een massage zouden krijgen. Hij had tegen de masseur gezegd dat ik erge rugklachten had zodat hij dit kon verlichten. Toen ik gemasseerd werd voelde het alsof mijn huid van binnenuit werd gemasseerd. Een heel erg vreemd gevoel! Dit kwam dus door deze vacuümpomp die bedoeld is voor een medische massage.

Site 094
Hierboven kun je de grootte van de pomp zien. Hij is niet heel erg groot, maar werkt ondanks zijn formaat voor mij heel erg goed. Mijn rugklachten verminderen en ik vind het een heerlijk gevoel om met dit apparaat gemasseerd te worden.

Om deze pomp goed zijn werk te laten doen is het belangrijk dat je hem ingedrukt en op de huid zet. Hierdoor zuigt hij aan de huid vast en trekt hij de huid omhoog. Daarom voelt het alsof je van binnenuit gemasseerd wordt. Na enkele minuten ben ik al van mijn ergste pijn af. Ik vind ook dat dit apparaat echt wat extra’s geeft bovenop een normale massage en het belangrijkste, het werkt! Ik heb er nu één in gebruik en doe daar al een jaar mee. Je kunt hem onder de kraan afspoelen en weer hergebruiken, omdat hij van rubber is.

Een eventueel nadeel; je huid wordt na een paar minuten rood doordat je huid vacuüm gezogen wordt. Je moet hem dus niet te lang gebruiken, maar dat hoeft ook niet perse want na een paar minuten is de pijn al verlicht.

Ik kan deze vacuümpomp iedereen aanraden die rugklachten heeft. Ik heb de mijne gekocht op www.ebay.nl en betaalde voor twee stuks ongeveer € 11,00.

Vorige

E.l.f zit zapper & stipple brush

Volgende

Wet n wild – 738 Comfort Zone

13 Comments

  1. Jeetje zou het ook wat zijn voor mijn nek? Mijn nek spier is altjd zo hard als een baksteen. Ik ben erg benieuwd

  2. klinkt als iets die ik kan gebruiken :)

  3. Ik ben net als Debby ook benieuwd of dit werkt voor nekklachten, daar heb ik regelmatig last van,

  4. Hoe grappig. Daar moet ik eens naar op zoek gaan! Ik heb een superslecht rug.

  5. Toen ik hem zag dacht ik, wat komt mij dat bekend voor. Las ik het stukje eronder, true! Die hadden wij ook op de schoonheidschool, maar dan was het van glas en was het voor de doorbloeding. :’) Dit is echt goddelijk lady, leuk dat je erover hebt geschreven! Fijn trouwens dat je rugklachten ook minder zijn geworden. :)

  6. Hier had ik nog nooit van gehoord best wel apart maar klinkt toch nog wel interessant!

  7. Hahaha, je haalt de woorden uit mijn mond! Ik dacht inderdaad eerst dat het een condoom was!

    Wat een grappig apparaatje, mijn moeder had vroeger ook soort “vacuüm”-zuig dingen voor haar rug :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén