Verslag – Lush Pampersessie

lush sjaal swatches 012
Lush Pampersessie, huh wat? Heb ik iets gemist? Wat is dat? Ik ga het je vandaag allemaal vertellen! Laatst ondergingen mijn moeder en ik een pampersessie bij de Lush in Haarlem. Ons even heerlijk laten verwennen en dat helemaal gratis. Ook voor jou!

Een Lush pampersessie komt er kortweg op neer dat jij een ‘behandeling’ krijgt met Lush producten. De producten worden aan je getoond, de werking wordt verteld en worden bij jou gebruikt. Er worden producten gebruikt die speciaal voor jouw huid geschikt zijn. Er wordt 30 – 45 minuten volledig aan jou besteed. Je kunt terecht met vragen en je krijgt een stukje persoonlijke aandacht. Wie wil dat nou niet?! En dat helemaal gratis!

Mijn moeder en ik kozen voor Haarlem, omdat een klasgenootje van mij werkt bij Lush Haarlem. Ik wilde al een hele lange tijd langskomen als zij een VIP gaf, maar steeds kwam het er niet van. Ik vertelde haar over de pampersessie en zij stelde voor om dit met mijn moeder te doen voor Moederdag. Goed idee! We prikten samen een datum en ik kwam langs met mijn camera. Zo kon ik het voor jullie vastleggen.

lush sjaal swatches 002
lush sjaal swatches 004
1
lush sjaal swatches 005
lush sjaal swatches 009
lush sjaal swatches 007
We zaten midden in de winkel tussen bezoekers, hoewel wij daar geen last van hadden haha. Als eerste werd ons gezicht gereinigd met een toner. Bij mij was dat de Tea Tree toner. Daarna werd een favoriet product van mij gebruikt; Ultra Bland. Hiermee werd ons gezicht dieper gereinigd. Ultra Bland is een vettig product en hierdoor kon hij goed in gemasseerd worden in het gezicht. Er werd al een voorproefje gegeven van de ‘echte massage’. Wow en dit alleen al voelde goed. Daarna werd er bij ons een serum (Full of Grace) aangebracht. Wat een super fijn product. Die wil ik nog wel eens gaan kopen. Hij voedde mijn huid goed en verzachte mijn huid. Hiermee werd ons gezicht denk ik wel 20 minuten gemasseerd en ik ontspande volledig. Deze dames weten wel raad met je hoor. Echte professionals!  Je ziet mij ook echt genieten haha. Ik kon zo in slaap vallen. Mijn moeder vond het ook heerlijk en van ons had het uren door mogen gaan. We hadden het nog even over de Spa Lush in Engeland waar wij alleen graag eens heen zouden gaan. Heerlijk, een urenlange behandeling met alleen Lush producten. Het schijnt dat er met kleuren en teksten wordt gewerkt waarop de producten worden gekozen die bij jou passen. Net zoals je aan het kleurenwiel draait bij de make up. Interessant!

lush sjaal swatches 012
lush sjaal swatches 013
lush sjaal swatches 015
Na enkele minuten werd er bij ons een masker aangebracht. Ik kreeg het heerlijke Oatfix masker die naar koekjes ruikt. Wow, dit masker was bijna eetbaar. Ik dacht dat ik de Lush maskers niet zo fijn vond, omdat ze mijn huid uitdroogde. Ik had gewoon de verkeerde gekregen, want dit masker werd niet hard. Na 5 minuten werd dit masker verwijderd, omdat dan de goede eigenschappen (de voeding) werd bewaard. Dat wist ik niet! Ook het serum voedde ondertussen mijn huid lekker door. Echt een fijn masker.

lush sjaal swatches 020
Daarna werd er nog een dagcrème aangebracht. Heerlijk ontspannend gingen wij nog even snuffelen in de winkel. Ik nam een Ultra Bland mee en mijn moeder koos twee heerlijke bubble bars uit. Wij hebben ons nog uren ontspannend gevoel en ik verlang nu al weer naar een massage, hmmm.. Zo lekker! Niet te hard, niet te zacht, goed genoeg om met mijn ogen te gaan rollen midden in een winkel waar iedereen aan het shoppen was. Dat zegt genoeg!

Een Lush Pampersessie is volledig gratis en je kunt tot en met 1 juli gratis een afspraak maken. Dit kun je doen door contact op te nemen met een Lush winkel naar keuze.  Er moet een afspraak worden gemaakt in verband met drukte. Ze moeten dan eventueel extra personeel inzetten zodat er genoeg personeel is op de vloer. Voel je niet bezwaard om wat te kopen. Het is juist bedoeld om je kennis te laten maken met hun producten.

Kende jij de Lush Pampersessie al?

Vorige

Make Up Studio – Supershine Crystal Glow Lipgloss

Volgende

Shoplog met o.a Superstar, Sabon en Lush

25 Comments

 1. oooh wat lijkt mij dit heerlijk genieten zeg! Oatifix is een van mijn lievenlings maskers van Lush!

 2. Ziet er heerlijk uit!

 3. lijkt me super leuk om eens te doen :D

 4. Oh, dat klinkt heerlijk!

 5. je ziet er inderdaad ontspannen uit :)

 6. Klinkt heerlijk! Je huid ziet er heel mooi uit. Je hebt trouwens erg coole schoenen aan :)

 7. Deb

  Klinkt heerlijk! Wat leuk dat je dit samen met je mama hebt gedaan. Je ziet jou echt helemaal ontspannen op de foto. Pure verwennerij lijkt me dit!

 8. Wat leuk! Lijkt me echt heerlijk, ben dol op lush!

 9. Klinkt heel goed. Leuk dat je dat met je moeder samen hebt gedaan.

 10. Klinkt echt heerlijk!

 11. Lijkt me heel erg lekker!

 12. super mooi resulataat

 13. lijkt me heerlijk, jammer dat ik geen lush in de buurt heb!

 14. Ziet er heerlijk uit!

 15. Je straalt ook helemaal op die laatste foto! lijkt me super fijn!

 16. Nee, ik kende het niet maar zo te zien hebben jullie enorm genoten.

 17. Lin

  Wat super dat je dat samen met je moeder hebt kunnen doen! Ik zou er denk ik wel ‘last’ van hebben, zo midden in de winkel. Ik zou het een beetje vreemd vinden denk ik!

 18. Lijkt me echt heerlijk! Jammer dat hier geen lush in de buurt zit!!

 19. ooh wat leuk dat het gratis is. helaas zit er hier geen lush winkel in de buurt, anders had ik zeker ook een afspraak gemaakt!

 20. Oh my god, that sounds goood! Ik wist niet wat het inhield, maar nu wil ik ook! Zelf ben ik alleen echt bekend met de zeepjes, helemaal niet met de gezichtsverzorging. Beetje jammer, maar I want het oooook!

 21. Lijkt me heerlijk zeg! Allen zou ik wel erge moeite hebben een behandeling tussen publiek te ondergaan.

 22. Ik zou mij helemaal niet fijn voelen, midden in de winkel, maar fijn dat jullie hiervan hebben genoten!

 23. Lijkt me erg fijn zo’n pampersessie. :)

 24. klink heerlijk en ziet er heerlijk uit alleen jammer van de stoelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén