P2 Eye Dream eyeshadows (de baked oogschaduws uit de shoplog!)

Foto's vakantie Duitsland 3 149
Vandaag is het zover dames, de review en swatches van de mooie baked oogschaduw van P2. Jullie konden ze al zien in de shoplog die Jorinde en ik op vakantie hadden opgenomen. Wat was en ben ik blij met deze oogschaduws. Zulke budget oogschaduw zijn in Nederland eigenlijk niet te vinden. Des te meer reden om deze te testen. Zijn het toppers of kun je ze beter laten liggen? Je leest het vandaag.

Foto's vakantie Duitsland 3 141

Foto's vakantie Duitsland 3 140
De verpakking is simpel en doet mij een beetje goedkoop ogen door de zilveren rand. Een klein detail en het boeit me ook niet zo heel veel. Als de binnenkant maar goed is! De oogschaduws draaien bijna allemaal goed open. Ik had alleen problemen met de groene oogschaduw, maar gelukkig kreeg mijn vader deze na een tijdje wel open met een mesje. Gelukkig maar! Je ziet de kleur al zitten doordat de deksel doorzichtig is. Dit vind ik handig, omdat ik meerdere oogschaduws heb.

Foto's vakantie Duitsland 3 147
Foto's vakantie Duitsland 3 152
Foto's vakantie Duitsland 3 155
Als je de deksel eenmaal geopend hebt zie je de prachtige duo’s al zitten. Bij de paarse variant zit er aan de oranje kant ook nog lila doorheen en bij de blauwe variant aan de andere kant licht blauw en een beetje paars.

De namen van de oogschaduws:
Bruine variant: 080 Happy Day Time
Oranje variant: 070 Sunset Glamour
Groene variant: 010 Afternoon Break
Paarse variant: 060 Moonlight Glam
Blauwe variant: 040 Midnight Star

Tot nu toe ben ik er alleen aan toegekomen om de bruine en paarse variant te gebruiken. Wat ik daarover kan zeggen is dat ik dik tevreden ben over de bruine oogschaduw. Een bijzondere duo voor dagelijks gebruik. Ik vind hem bijzonder door de glans en gloed die hij geeft. Het ziet er op je oog erg luxe uit en als je mij had verteld dat dit van een of ander duur merk was geweest had ik je direct gelooft.

De paarse variant vond ik erg poederig, maar misschien moet ik hier een andere kwast voor gaan gebruiken. Ik heb dat wel vaker met sommige oogschaduws. Als ik mijn platte kwast gebruik heb ik geen last meer van dat poederige.

De andere oogschaduws heb ik nog niet gebruikt, maar ik was wel erg onder de indruk van de swatches. De pigmentatie is zo iets als: OMG, dit is de beste budget baked eyeshadow die ik ooit heb gezien. Dit kan niet voor dat geld, maar het kan dus wel! Ik zou echt willen dat dit merk naar Nederland kwam, want ik vind dat iedereen de kans moet krijgen om deze oogschaduws te kopen.

Foto's vakantie Duitsland 3 157
Foto's vakantie Duitsland 3 159
Foto's vakantie Duitsland 3 167
Foto's vakantie Duitsland 3 169

Je kunt ze ook nat gebruiken, maar ik ben vergeten hier swatches van te maken. Sorry! Zelf gebruik ik mijn oogschaduws nooit nat dus ben ik het vergeten haha.

Verder kan ik er niet zo veel over zeggen. De swatches zeggen genoeg! Check die pigmentatie & glans. Geweldig toch? Er komen in de toekomst nog zeker looks aan met deze oogschaduws. Ik ga er mee aan de slag. Ik moet even kijken hoe ik dat ga doen aangezien ik vandaag start met mijn stage en ik dan tot 5 uur moet werken en s ’avonds geen licht heb. Er komen dus wel looks aan met deze oogschaduws alleen kan dat even duren.

Er staat niet op hoeveel gram ze bevatten per stuk. Wat ik jullie wel kan vertellen is de prijs. Voor zo’n mooie duo oogschaduw betaal je slechts € 2,95. Ze zijn te koop bij de DM (een drogisterij in Duitsland).

Vorige

Gastartikel – Hoe stap je fris en stralend het vliegtuig uit?

Volgende

Make Up Studio – Highlighter Mousse

23 Comments

 1. Waaaaauw, die zijn mooi! :D Jammer dat ze alleen bij DM te koop zijn. Duitsland is een beetje ver, haha.

 2. Oeh daar word je toch blij van als beautyblogger. Wat een prachtige pigmentatie, ik kijk uit naar een look.

 3. Ben erg benieuwd naar de look! Het ziet er veelbelovend uit!

 4. Ik heb er ook een paar, zijn erg mooi!

 5. Wauwwwwh ze zijn zooo tof!! Prachtige kleurenn!!

 6. Wauw, ze zijn echt heel mooi!

 7. Dat , dat , dat wat je op je arm hebt….. ehmm die swatches! Ik begin er langzaam van te praten…. Ze oogden gewoon niet mooi, maaaaaaar – die swatches zijn toch wel zo geweldig – tof – onwijs mooi! Pfieuw, goede aankoop!

 8. Hele mooi kleuren!

 9. Prachtige oogschaduw en prachtige foto’s!

 10. De swatches zeggen inderdaad genoeg, gorgeous! Ik vind vooral het groene erg mooi, maar de blauwe ook :D

 11. Ja wauw, pretty! Heeft wel wat van MIYO OMG! ;-)

 12. wauw zien er mooi uit!

 13. Zo goedkoop en zo een goede pigmentatie, echt lovely! Jezu hay, geweldig gewoon. Damn, waarom hebben ze P2 niet hier?!?!?!?!? Ooglook, ooglook, ooooglook!

 14. Wouw ze zien er goed uit!

 15. Wauwie! Ik woon dicht bij Duitsland dus de volgende keer ga ik toch eens kijken bij een drogist

 16. Super mooi! Helaas alleen in Duitsland te koop :(

 17. Pretty!

  sommige DA winkels verkopen P2!!!
  De DA winkel in Den Bosch op de helftheuvel verkoopt p2, neem aan dat er dan nog wel meer zijn?
  In ieder geval GEWELDIGE pigmentatie. Ik heb zelf 2 van deze eye dream en ik hou er van! Binnenkort looks!?!?! :-D

  Xxx

 18. Deb

  Ze zijn prachtig!!! Vooral de laatste 3 swatches wow en wat een pigmentatie!

 19. Mooie oogschaduws en wat een pigment?!

 20. Lees het artikel nu pas, maar wat een prachtige pigmentatie. Ben blij dat ik mee doe met de winactie! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén