MAX – Baked eyeshadow 472 Black & Beige

Shoplog,action make up, avril lavinge parfum 118
Laatst kocht ik een oogschaduw palette van het merk MAX bij de Action om deze te testen voor jullie. Ik was de laatste tijd zo enthousiast over de lipsticks van MAX dat ik hoopte dat deze oogschaduw net zo fijn zou zijn als de lipsticks. Benieuwd of deze oogschaduw net zo fijn zijn als de lipsticks? Lees dan vooral even verder.

Shoplog,action make up, avril lavinge parfum 122
De verpakking is erg simpel, maar daar is natuurlijk niets mis mee. Ik vind het fijn dat de verpakking doorzichtig is, want op deze manier kun je makkelijk zien welke kleuren er in het palette zitten. De verpakking gaat ook makkelijk open en dicht. Dit vind ik fijn, want soms moet ik een vijl pakken om een verpakking open te krijgen wat natuurlijk ontzettend vervelend is. Er zit ook nog een sponsapplicator bij, maar deze gebruik ik niet.

Shoplog,action make up, avril lavinge parfum 125
Er zitten vier gebakken oogschaduw in met de volgende kleuren: wit, grijs, paars/rood/bruin en zwart. De oogschaduw voelt wel vrij hard aan als ik hem swatch met mijn vinger. Ze zijn zowel nat als droog te gebruiken en ik heb ze dan op ook beide manieren voor jullie geswatcht.

Shoplog,action make up, avril lavinge parfum 132
purpe en pink look, max nat 146
Ik was echt verbaast door de pigmentatie die van de oogschaduw af kwam! Veel en veel beter dan ik had verwacht. Ik heb ook nog een ooglook gemaakt met de oogschaduws om te kijken of ze net zo gepigmenteerd op mijn oog zouden zitten als dat ik ze swatchte. Helaas viel de oogschaduw op mijn ogen erg tegen. De mooie paars/bruine kleur kreeg ik nauwelijks op mijn ooglid.

Hoewel de swatches dus prachtig zijn, ben ik minder onder de indruk als dan toen ik de voor het eerst swatchte. Er komt zeker kleur van af, maar daar voor moest ik heel veel oogschaduw op mijn ooglid aanbrengen en heel heel veel blenden. Meer daarover kunnen jullie binnenkort lezen in het artikel van de ooglook die ik heb gemaakt.

Dit palette bevat 5,5 gram aan oogschaduw, kost € 1,29 en is te koop bij de Action.

Vorige

X

Volgende

Uitslag winactie Blue Illume tandenborstel

10 Comments

 1. Ik heb deze ook en ben er erg tevreden over! Helemaal als je ze nat aanbrengt!

 2. Deb

  De swatches zien er echt fantastisch uit! Jammer dat ze eenmaal aangebracht op jouw ogen toch tegenvielen..

 3. Wauw, wat zien die swatches er goed uit! Vooral nat aangebracht is het erg mooi. Jammer dat ‘t toch niet echt fijn ging met de ooglook, want de swatches zijn wel supergoed gepigmenteerd!

 4. Ik heb die met bruintinten ook !
  Love it !
  x Ella

 5. Wauw! Ik denk dat je hiermee écht een práchtige smokey eyes kunt maken!

 6. Ik heb hier de bruine/gouden versie van en de kleuren zijn parchtig!! Al is voorzichtig zijn wel een must want de bolletjes oogschaduw breken héel snel af!

 7. Holy cr*p! Wat een pigmentatie!

 8. Die laatste foto, wow!! wat een pigment!! Ik wou ze ook al kopen maar elke keer wanneer ik ga ligt de goude er niet, die wil ik x

 9. Deze had ik ook, erg mooi! Maar heb hem weggedaan omdat ik deze toch nooit gebruikte.. pak gauwer mijn 88 paletten

 10. Ja, oh my! De pigmentatie van de MAX palettes zijn ziekgoed. :’) Wat een woorden weer. Hij is prachtig, alleen vind ik de kleuren, als je hem eenmaal in een look hebt verwerkt, heel erg op elkaar lijken. Maar hij was echt cheap. ^^

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén