New – Turquoise ketting

1
Ik heb sinds enkele weken een nieuwe ketting, een grote, opvallende, turquoise ketting. Op het eerste gezicht niets voor mij, maar aangezien ik wat meer uit mijn comfort zone wil komen besloot ik toch dat ik deze wilde hebben. Hij is totaal niet mij, maar als ik hem draag vind ik hem zo leuk staan. Vandaag ga ik hem wat beter aan jullie laten zien.

98
Als je de ketting koopt krijg je er ook twee oorbellen bij die perfect matchen bij de ketting. Ideaal voor een avondje uit.

3
4
5
Het is een grote ketting. De stenen zijn in de vorm van een druppel met een diamant achtige structuur. Als ik de ketting bekijk is het eerste in wat mij opkomt, want een grote ketting! Ik heb nooit zulke grote kettingen, maar voor de verandering is het wel eens leuk om zo’n ketting te dragen. Als je hem draagt oogt hij al een stuk minder groot. De turquoise kleur vind ik ook erg mooi. Ik heb nog geen sieraden of kledingstukken met zo’n kleur.

7
De ketting zelf is goudkleurig en aan één van de uiteindes zit nog een klein balletje in dezelfde kleur van de ketting. Dit vind ik een leuk detail.

1
Hier zie je de ketting en de oorbellen als ik ze om heb. Ik heb expres mijn haar naar achteren gedaan zodat je de sieraden goed kunt zien. Mijn haren zijn zo lang dat ze al snel voor de sieraden wapperen. Ik denk dat ze ook ideaal staan als je je haar opsteekt of in een knotje draagt. Ook draag ik een matchende ooglook die jullie aanstaande zaterdag voorbij zullen zien komen.

De ketting is te koop bij de webshop van Jeweltys en hij kost € 9,95.

Draag jij wel eens zo’n grote ketting? Zo ja, met wat voor kledingstukken combineer je hem dan?

Vorige

2B – Cream Eye Shadow

Volgende

Opgemaakt – augustus 2013 deel 2

30 Comments

 1. echt een zomers kleurtje :)

 2. Oh wauw, die is erg gaaf! Ook heel mooi zo met de bijpassende oogschaduw!

 3. Mooie ketting ! Ik heb wel wat statement necklaces en draag ze erg vaak :)

 4. Wat een leuke ketting!

 5. woah prachtige kleur!

 6. Hele mooie kleur en mooie look! :-)

 7. de ketting + oorbellen vind ik een beetje too much, maar de ketting vind ik wel echt géweldig – wat een tof kleurtje zeg!

 8. Kimberly

  Wat een gave ketting! Die kleur is echt perfect!

 9. Wauw, die kleur staat je mooi, tof ook zo tegen het wit aan. Mooie ketting!

 10. Wauw, echt een supermooie ketting! Je make up zit ook echt heel leuk :) X Anne

 11. Hele mooie ketting! de kleur staat je echt! :-)

 12. Lekker zomers kleurtje! Ik vind hem heel mooi!

 13. wat een mooie ketting. Staat je prachtig Amanda!

 14. Erg gave ketting zeg! Tof ook dat de oorbellen matchen! Ik vind ook de kleur erg mooi.

 15. Ontzettend gaaf zeg! De kleur staat he ook echt super. Eerlijk? Ik zou ook weer wat vaker dit soort kettingen moeten dragen.

 16. Mooie ketting! Ik zou hem zonder de oorbellen dragen :)

 17. Deb

  Hij is beeldschoon, alleen al vanwege de kleur vind ik dit een geweldige ketting en de matchende oorbellen vind ik ook leuk. Staat je erg mooi turquoise!!!

 18. Wat een mooie ketting! Ze staat je heel mooi, Amanda. Fijn dat je hebt besloten om uit je comfort zone te komen. Ik herken mezelf daar wel in. Vind zo’n grote, opvallende kettingen heel mooi bij anderen maar durf ze zelf nauwelijks dragen. Misschien moet ik het nu ook maar eens proberen :)

 19. Hele leuke ketting!

 20. Linda

  Wooooh je lijkt veel bruiner ! ;p

 21. Heel mooi en lekker vrolijk. Ik vind statement kettingen erg leuk maar zelf heb ik moeite om ze te combineren haha.

 22. Wat een mooie ketting!

 23. Heel opvallend maar staat je fantastisch met die make up!

 24. wow ik vind m prachtig! al zou ik er gewoon goudkleurige oorknopjes bij dragen

 25. Ah, ik heb hem zelf ook! Oh my god, I’m loving it. :) Hij past perfecto bij mijn haar, iedereen vraagt ook: “Gurl, waar heb je die vandaan? Six? Lucardi? D&G?” Nee gurl, gewoon Jeweltys. :”’)

 26. staat je heel mooi! fris kleurtje

 27. ik draag het zelf ook nooit maar vindt het wel heel erg leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén