No-Ad Zonnebrandcrème en After Sun

no ad ketting 006
Ik liep altijd met een grote boog om de producten van No-Ad heen. Ik was in de veronderstelling dat zulke ‘goedkope’ producten nooit goed zouden kunnen werken. Ik moet mijn mening bijstellen, want dit zijn de beste zonnebrandcrème en after sun die ik ooit heb geprobeerd. Ik ga je vandaag vertellen waarom.

De reden dat ik deze producten toch besloot uit te proberen is, omdat ik ze gratis kon afhalen met mijn Kruidvat spaarpas (al maanden terug). Anders had ik ze waarschijnlijk nooit gekocht. Nu ik ze toch in mijn bezit had besloot ik ze enkele weken geleden maar te gaan testen. Mijn Biotherm zonnebrand werkte toch niet naar behoren.

no ad ketting 011
De verpakking trok mij niet zo aan, omdat het op mij kinderachtig overkomt kwam die felle kleuren. Nu ben ik er aan gewend en vind ik ze er juist wel leuk en vrolijk uit zien.

Wat zegt No-Ad over zichzelf en hun producten?
’’NO-AD is een van de grootste merken zonnecosmetica in Amerika. NO-AD spendeert geen geld aan grootschalige mediacampagnes, waardoor de producten voor een lage prijs kunnen worden aangeboden. Verder worden de verschillende beschermingsfactoren voor een vrijwel uniforme prijs aangeboden, waardoor iemand met een gevoelig huid niet veel meer hoeft te betalen voor de bescherming daarvan. De anti-zonnebrandmiddelen van NO-AD zijn hypoallergeen en dus ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Ze bevatten verzorgende aloe vera-extracten, vitamine E en cacaoboter en bieden bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling. Daarnaast zijn de produkten water- en zweetbestendig. NO-AD is niet getest op dieren’’.

no ad ketting 029
De dop is een trek verpakking, een beetje standaard. Ik vind zelf een drukpompje makkelijker werken. Maar ik vind dat ik ook niet te veel moet verwachten. omdat de producten niet zo duur zijn. Het gaat uiteindelijk om de werking.

Ik vind dat ik niet goed kan zeggen of de zonnebrand nou goed werkt. Dit klinkt misschien raar, maar als jij je elke twee uur (of vaker) insmeert zou je niet moeten kunnen verbranden. Ik kan alleen maar zeggen dat ik met deze zonnebrand nog niet verbrand ben. De zonnebrand beschermd dus wel goed, maar dat is omdat ik mijzelf zo vaak in smeer (ik wil absoluut niet verbranden! en ga mijzelf ook niet laten verbranden om te zien hoeveel uur het duurt totdat ik verbrand ben).

no ad ketting 038
no ad ketting 053
no ad ketting 059
Ik kan wel wat vertellen over de structuur van de zonnebrandcrème. Hij is vrij dun en smeert gemakkelijk uit. Dit is al het eerste pluspunt. Ik heb een hekel aan dikke zonnebrandcrèmes die moeilijk uit te smeren zijn. Het tweede pluspunt is voor mij dat de zonnebrand geen witte waas achter laat. Dit doen heel veel zonnebrandcrèmes wel. Het gaat dan ophopen tussen mijn vingers en in mijn ellebogen. Gatverdarrie, vreselijk! Een combinatie van deze twee ben ik nog niet eerder tegen gekomen en dat maakt voor mij dat dit voor mij de beste zonnebrandcrème is die ik tot nu toe heb getest. Ik heb hele dure zonnebrandcrèmes getest, maar die halen het niet bij deze zonnebrandcrème. De zonnebrandcrème is ook water en zweet bestendig. Ik durf niet te zeggen of hij daar tegen helpt, want ik heb niet gezwommen met deze zonnebrandcrème. De crème is trouwens geurloos. Het derde pluspunt is voor mij de prijs. Je betaald voor 250 ml crème slechts € 7,99. Dit is spotgoedkoop voor een fijne zonnebrandcrème. Gemiddeld betaal ik voor een zonnebrandcrème tussen de € 15,00 – € 30,00 en die zijn niet eens zo fijn als deze! Nu begrijp je vast waarom ik zo enthousiast ben over deze zonnebrandcrème

Dan nu over naar de after sun. After sun is zo’n product waar ik altijd een hekel aan had. Het plakte altijd en het verkoelde nooit echt had ik het idee. Deze mening had ik totdat ik deze after sun ging gebruiken. Mijn ogen werden geopend en nu begreep ik pas waarom mensen zo enthousiast waren over after sun. De structuur van deze after sun vind ik onwijs fijn. Het lijkt op een gel, maar ook weer op een crème. Het zit er een beetje tussenin. Hierdoor kun je de crème heel dun uit smeren en zit je niet met zo’n dikke laag die aan je huid plakt. Dat is voor mij het laatst waar ik zin in heb nadat ik een hele dag in de zon heb gelegen.

Omdat je de after sun zo ver uit kunt smeren is hij ook zuinig in gebruik. Stiekem gebruik ik best veel, omdat het zo’n fijn gevoel op mijn huid geeft. Ik heb ook het idee dat hij iets verkoelt en mijn huid tot rust brengt. Dit is een verpakking van 100 ml, maar hier ben ik zeker in één maand door heen. Zoals ik net al zei, dit ligt meer aan de manier waarop ik dit product gebruik. Heel veel haha. Ik zou je aanraden om een verpakking te kopen van 250 ml. In verhouding ben je dan ook goedkoper uit. Dit is makkelijker als reisverpakking als je een paar dagen weg gaat.

De after sun ruikt ook nog eens lekker. Hij zou naar kokos moeten ruiken, maar dat vind ik een vieze geur dus ik begrijp niet waarom ik de geur zo lekker vind haha. Ik vind hem in ieder geval niet naar kokos ruiken, maar wel naar een tropisch paradijs.

De ingrediënten kun je hier terug vinden. Voor een tube zonnebrandcrème van 250 ml betaal je € 7,99 bij de Etos. Voor een tube zonnebrandcrème/after sun van 100 ml betaal je bij de Kruidvat € 4,99.

Heb jij al eens kennis gemaakt met dit merk? Zo ja, wat vond je van het product? En wat voor zonnebrandcrème en after sun gebruik jij zelf?

Vorige

Favorieten juli

Volgende

Rimmel Cocktail Colour In A Flash nagellak

12 Comments

 1. Ik heb zelf de aftersun gehad en die beviel me prima :3

 2. nog nooit van dit merk gehoord =)

 3. deze aftersun gebruik ik ook altijd!

 4. Ik gebruik deze aftersun ook sinds twee jaar en ik wil niet meer anders! Ik heb ongeveer een maand geleden een zonnesteek gehad en kon echt niet zonder!

 5. De aftersun vind ik heel fijn! Wil ook de zonnebrand is proberen! :-)

 6. Lijken me hele fijne producten!

 7. De after sun vind ik heerlijk ruiken, deze gebruik ik ook.

 8. Ik vind de no-ad producten altijd zo fijn!

 9. Deb

  Don’t judge a book by it’s cover.. oftewel schijn bedriegt in dit geval. Ik dacht ook , alleen vanwege de verpakking, dat t goedkope troep zou zijn (zeg het eerlijk) maar dit klinkt geweldig. Ik ga deze zeker ook uitproberen!

 10. Zien er goede producten uit! Zelf heb ik nog nooit van dit merk gehoord.

 11. ik heb dit merk zelf ook nog nooit gehad maar na het lezen van jouw positieve review ga ik deze kopen wanneer ik een nieuwe nodig heb

 12. Ik koop dit zonnebrandmerk al jaren lang. Ooit verkocht Zeeman restantflesjes ervan. Het was een gele fles met Disney-figuurtjes erop. Heel goedkoop. Elk jaar had Zeeman deze flesjes weer en ik was er helemaal weg van, tot ze bij Zeeman door hun voorraad heen waren kennelijk, toen hadden ze het ineens niet meer. Ben daarna overal gaan zoeken naar dit merk maar kon het nergens vinden. Tot ik het toch maar eens vroeg bij de Etos en die mevrouw mij een tube liet zien. Daarom had ik er helemaal overheen gekeken, het uiterlijk was veranderd. Zo’n tube weer geprobeerd, omdat ik toch twijfelde of het wel hetzelfde produkt was. En ja hoor, geweldig. Nu koop ik dus elk jaar die tubes, maar tot dit jaar….Etos verkoopt het niet meer. Nu ben ik dus aan googlen waar ik dit merk toch nog kan kopen en stuit ik op dit forum. Dit blog is al van een paar jaartjes geleden zie ik, maar ik wil toch even vertellen dat het top spul is inderdaad, en dat voor die prijs! Kopen mensen, want mijn kinderen smeer ik er doorgaans één keer mee in, en ze zwemmen en doen van alles, maar zijn nog nooit verbrandt. En ze worden toch bruin, ondanks factor 50.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén