2B – Cream Eye Shadow

4
Toen ik een paar maanden terug een weekendje weg ging met mijn familie naar Center Parcs zag ik dat ze in een winkeltje daar een schap met 2B make up verkochten. Heel vroeger heb ik er wel eens iets ven gehad, maar de laatste jaren kan ik het nergens meer vinden. Vol enthousiasme bekeek ik het schap en ik nam 2 cream eye shadows mee. Benieuwd naar de kwaliteit en swatches? Bekijk dan snel mijn review.

2
1
3
De oogschaduws komen in een doorzichtig potje met een felroze dop. Ook zit er nog een beschermpapiertje voordat je bij de oogschaduws kunt komen. Deze moet je echt opentrekken. Op deze manier weet ik zeker dat de oogschaduw nog niet geswatcht zijn. Helaas hebben de oogschaduws geen nummers of namen.

6
78
Ik nam een felroze kleur en een nude/roze kleur om te dragen bij dagelijkse looks. Achteraf gezien had ik beter geen felroze mee kunnen nemen. Ik ben er achter gekomen dat dit mij toch niet zo heel goed staat, maar wie weet kan ik het nog combineren met andere kleuren zoals ik zo vaak doe.

enchantra shoplog, make up vakantie 043
enchantra shoplog, make up vakantie 046
Dan de swatches. Kijk nou hoe gepigmenteerd ze zijn. Ze glijden over mijn huid heen en als ze eenmaal opgedroogd zijn gaan ze nergens meer heen. Ik ben echt onder de indruk van deze oogschaduws. Wel moet je ze goed uit blenden als je ze op je ogen wilt dragen, omdat ze wel een beetje in de lijntjes kunnen gaan zitten, maar dat hebben eigenlijk alle cream eyeshadows. De truc is om een dun laagje aan te brengen. Het product is ook zo gepigmenteerd dat je maar een klein beetje nodig hebt.

Ik heb op internet gekeken wat de oogschaduws kosten en dat verschilt tussen de € 3,00 – € 6,00. Ik vind dat erg meevallen voor zulke gepigmenteerde oogschaduws. Er zit 3,5 gram aan product in een potje.

Heb jij wel eens iets van 2B geprobeerd?

Vorige

Opgemaakt – augustus 2013 deel 1

Volgende

New – Turquoise ketting

23 Comments

 1. Wauw die felle roze! ♡

 2. Die zien er goed uit zeg! Mooie kleur komt er vanaf.

 3. Ik vind ze beide erg mooi <3

 4. Lin

  Oh, wauw,dat had ik niet verwacht! Zien er goed uit :)

 5. Wat zien ze er mooi uit, niet alleen de verpakking maar ook de swatches! Ik kende deze nog helemaal niet! :-)

 6. wow vooral die roze! Ik wil 2b weer vast in het schap bij Kruidvat haha!

 7. Wow, die zien er erg goed uit!

 8. Wauw wat ‘n mooie kleuren.

 9. wow die knal roze is tof!

 10. Faat

  Wat een prachtige kleuren! Werd dat merk niet ooit door het kruidvat verkocht? Ik heb een oogschaduw van dit merk, maar die is helemaal niet zo mooi gepigmenteerd

 11. Wauw, die roze ziet er wel heel mooi uit! Misschien combineren met paars?
  Ben nu al benieuwd naar een look hiervan ;-)

 12. Mooie felle kleurtjes, ziet er goed uit!

 13. Deb

  Wat een goede pigmentatie, mooie kleurtjes!!

 14. Ceetje

  Als ik die felroze had, zou ik hem als lipstick proberen (als het niet te droog is) :)

 15. Wow, vooral die knalroze kleur!

 16. Dat roze?.. oO zoveel pigment! Khou echt van 2B, sta dr altijd versteld van. Hun concealer sticks zijn ook een staple.

 17. Zooo die roze heeft flink wat pigment hahaha!

 18. Oh my god, they’re so pretty! Lekker dat ze ook muurvast blijven zitten als ze eenmaal zijn opgedroogd, dat is echt ideaal. :) De felroze is gewoon top, love de kleur!

 19. Linda

  Ik heb van dat merk (als het goed is) een pigment! Een hele mooie koper kleur ;D Verder ben ik dat merk alleen nooit meer tegengekomen. Ik kocht het toen bij de Kruidvat, de oogschaduw lag in zo’n bakje bij de kassa en ik zag hem liggen voor 1 euro ofzo xD

 20. Beide prachtig en niet duur!

 21. Natasja

  Tip voor de mensen die de Belgische grens een keertje oversteken: in België vind je 2B gewoon bij Kruidvat.

 22. wow de pigmentatie van de roze is prachtig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén