Make Up Studio – Magenta Mystique & Purple Eclipse

mus, w7 swatches 011
Tijdens de beauty beurs in Utrecht was Make Up Studio er ook bij. Sommige van jullie weten dat ik dol ben op dit merk. Ik had nog wat items op mijn wishlist staan dus kocht ik die maar gelijk daar, omdat ik dan niet speciaal met mijn vriend naar Amstelveen hoefde te reizen om ze alsnog te halen. Vandaag laat ik jullie twee kleuren zien die ik daar heb gekocht.

twilight parfum, geelgroen look,massage,masker 033
twilight parfum, geelgroen look,massage,masker 038
Ik kocht een Lumiere oogschaduw in Magenta Mystique (roze) en een Moondust oogschaduw in Purple Eclipse. Ik heb van allebij de oogschaduws al eerder een variant gehad dus ik wist al wat voor kwaliteit ik kon verwachten. Een awesome kwaliteit! Ik heb nog nooit in mijn gehele beauty leven mooiere oogschaduws gezien dan die van Make Up Studio. Ze hebben mijn hart echt gestolen <3

Helaas kwam ik er thuis achter dat het meisje achter de kassa een oogschaduw teveel heeft aangeslagen waardoor ik € 7,90 teveel heb betaald. Een erge domper, want hier had ik liever nog een mooie oogschaduw van gekocht. Helaas was het zo druk bij de stand dat ik niet op het bonnetje heb gekeken. Ik ging ervan uit dat zij de juiste prijzen zou aanslaan. Jammer!

Ik kocht ze trouwens in een refill verpakking zodat ik mijn palette kon aanvullen. Hier zie je hoe mijn palette er nu uit ziet.

mus, w7 swatches 007
Ik geniet echt als ik naar deze oogschaduws kijk. Ze zien er zo ongelooflijk mooi en spannend uit. Het gaat bij mij dan echt kriebelen om ze te gebruiken en te verwerken in een look. Het zijn niet alleen mooie oogschaduws, maar ook nog eens speciale oogschaduws. Wil je weten waarom? Kijk maar mee naar de swatches.

mus, w7 swatches 013
mus, w7 swatches 017
mus, w7 swatches 018
De roze kleur: Magenta Mystique lijkt roze, maar heeft een blauwe gloed over zich heen. Erg bijzonder! Dit was ook de reden waarom deze oogschaduw op mijn wishlist stond. Dit effect zie ik alleen bij Make Up Studio oogschaduws, daarom ben ik ook zo dol op dit merk. Hij is laatst verschenen in de 1 x 1 TAG Look op mijn lippen. Daar zie je het resultaat beter.

De paarse kleur: Purple Eclipse lijkt op de groene kleur die ik al heb: Green Galaxy. Je kunt hem als zwart dragen en de paarse kleur alleen op je oog deppen zodat je de prachtige glitters ziet. Ook deze kleur is erg apart. Hij lijkt zwart, maar heeft een paarse gloed over zich.

En dan de pigmentatie. Wat kan ik hier over schrijven behalve GEWELDIG. In het echt is de pigmentatie en kleur natuurlijk nog veel mooier. Krijg je een keer de kans om zo’n oogschaduw te swatchen? Doen en je raakt overtuigt. De prijs vind ik ook erg meevallen voor zulke goede oogschaduws. Ik vergelijking met bijv. MAC krijg je een kwaliteit die 10 x beter is en een oogschaduw die ook nog eens goedkoper is en meer gram bevat.

Elke oogschaduw bevat 1,8 gram. De Magenta Mystique in refill vorm kost in de webshop van www.back-stage.nl € 10,90. De Purple Eclipse in refill vorm kost daar € 12,90.

Nog een paar opmerkingen!
Vorige keer schreef ik dat de oogschaduws uit mijn palette vielen en er los in zaten. Dit vond ik een erg nadeel, omdat ik daarom erg voorzichtig moest doen met mijn palette. Make Up Studio liet naar aanleiding van dit artikel een uitgebreide comment achter waarbij zij vertelde dat de oogschaduws een sticker op de achterkant hadden waardoor ik de oogschaduws in mijn palette kon plakken. Ik vind het leuk dat ze de moeite nemen om een uitgebreide comment achter te laten. Hier laten ze nogmaals zien wat voor geweldig bedrijf zij zijn, hun best doen voor hun klant en ze willen dat je optimaal geniet van hun producten. Service staat echt voorop bij hun zoals ik in mijn vorige artikel ook al vertelde.

mus, w7 swatches 024
mus, w7 swatches 025
En wat zij vertelde klopt! Ik heb de stickers van mijn oogschaduws gehaald en ze geplakt in mijn palette. Ze blijven muurvast zitten en vallen er niet meer uit. Echt top! Nu heb ik dan ook niets meer dan lof de vertellen over de kwaliteit van hun producten.

Vorige

MNY–Mono eyeshadow 125

Volgende

Opgemaakt Amanda

18 Comments

 1. Wat een prachtige oogschaduws en wat fijn dat de service zo goed is!

 2. Wat een mooie kleuren! Wow!

 3. Wauw, die donkerpaarse! :D

 4. Wauwhh wat een prachtige kleurenn zegg!

 5. wat een pigmentatie :o

 6. Omg, dat is de perfecte roze en paars kleur waar ik naar op zoek ben x

 7. Oh my, die pigmentatie! Wauw-effect!

 8. Wauw, zien er prachtig uit!

 9. Wat fijn dat ze zo goed blijven zitten! Het ziet er inderdaad heel leuk uit, ook twee hele mooie kleuren!

 10. Wauw, wat een mooie pigmentatie ook! Echt wauw!
  xoxo

 11. WoW WoW WoW wat een pigmentatie!

 12. Echt een hele goede pigmentatie ! Wat zonde dat je teveel hebt betaald ! maarja, gebeurd is gebeurd !
  x Ella

 13. Oh wat erg dat de verkoopster je zoveel teveel had laten betalen, dat is spijtig! De oogschaduws zijn prachtig! Je hebt echt mooie kleuren gekozen en de pigmentatie is indrukwekkend, wauw!

 14. wat een gave kleuren en dat pigment ! heerlijk

 15. Purple Eclipse like the name btw, geweldige kleur. Hij heeft iets aparts, de shimmer misschien, of omdat hij zo mysterieus is om te zien!

 16. Deb

  Wat een prachtige kleuren!! Geweldige pigmentatie. De paarse vind ik echt amazing mooi!

 17. Wat een prachtige kleur en de pigmentatie is top!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén