Nieuw Make Up Studio palette + nieuwe oogschaduws

Shoplog 104
Sommige meiden had het misschien al op Twitter gelezen, maar ik was een paar weken terug naar de Make Up Studio in Amstelveen om te gaan shoppen! Het is zo’n mooi merk, met zo’n mooie winkel en zulke goede service dat het een rit daar naar toe zeker waard is. Ik keek mijn vriend lief aan en we gingen richting de Make Up Studio! Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe palette en nieuwe oogschaduws zien die zeker de moeite waard zijn om te bekijken.

Als eerste ga ik het hebben over de goede service van Make Up Studio. Waar ik ontzettend veel waarde aan hecht is dat ik niet gelijk aangevlogen wordt door een of andere hongerige verkoopster. Je kent ze wel: je hebt nog niet één been binnen gezet of ze vragen al of ze je willen helpen.. hoe kun je iemand nou helpen als iemand nog niet eens gekeken heeft? Make Up Studio begrijpt dit gelukkig wel en laten je in alle rust kijken. Ik was alleen in de winkel en er werd pas na een minuut of 5 – 10 gevraagd of ze me konden helpen. En dan op een vriendelijke manier en niet op een verkoper manier. Ook lieten ze me in alle rust kijken en zaten ze niet in mijn rug te kijken. Ze waren zelf lekker bezig, maar wel goed bereikbaar voor als ik iets wilde vragen. Ik heb er namelijk een hekel aan als verkoopster de hele tijd naar je zitten te kijken om te zien wat je aan het doen bent. Ik heb altijd gelijk het idee alsof ze me als een dief zien. Make Up Studio doet dit gelukkig niet en dat is ook waarom ik zou graag bij hun kom.

Toen ik een vraag stelde gaven ze een antwoord waar ik iets aan had en aansloot op mijn wensen en lieten me daarna weer met rust. Heerlijk om te shoppen op deze manier! Ook werd mij netjes een bord gegeven waar ik me spulletjes op kon leggen, omdat ik mijn handen vol had. Kijk dit is service op een juiste manier.

Shoplog 252
Shoplog 246
Shoplog 255
Ik kreeg nog een super mooi tasje mee waar ze mijn producten in stopten (sorry voor de slechte foto’s, maar de plaats waar ze normaal maak was te klein voor het tasje). Net een cadeautje vinden jullie niet? Het ziet er prachtig uit en ik weet zeker dat je hier ook voor een mooi cadeau kunt slagen. Het tasje, het strikje, het folie. Het heeft het voor mij gewoon helemaal. Het is het totaalplaatje en het gevoel wat Make Up Studio mij geeft. Bij de MAC voel ik me altijd opgesloten, omdat het zo klein is. Deze winkel is groot en ruim. Je kunt tenminste nog je kont keren als je al veel tassen bij je hebt. Nu op naar de mooie producten!

Dit palette heb ik al eens eerder gereviewd. Deze kun je hier en hier bekijken. Het is een box waar 5 ronde oogschaduws in Type B in passen. De box heet: Box Medium 5x Type B.

Shoplog 096
Shoplog 113
Shoplog 116
Je krijgt er een beschermhoesje om heen wat erg fijn is, want zo beschadigd het mooie palette niet. Ook zit er een handige spiegel in. Voor meer informatie kun je mijn eerdere review lezen. De verkoopster wilde deze oogschaduws trouwens in een palette voor 2 oogschaduws stoppen. Ik kon nog net op tijd stop zeggen (ik liep te suffen), want ik moet natuurlijk wel een groter palette. Op deze manier moet ik wel erg snel een nieuwe kopen haha. Nu kunnen er nog 3 oogschaduws bij voordat ik een nieuwe hoef te kopen.

Shoplog 102
Shoplog 106
Ik heb twee nieuwe oogschaduws gekocht. Een rode kleur in Red Sparkler. Dit is een lumière refill oogschaduw. Ik wist al dat ik een rode kleur zocht, maar wist niet of ik zou gaan slagen. Toen ik deze kleur zag wist ik dat ik hem moest hebben. Hij is perfect voor mijn vampire looks! Het patroontje is niet alleen mooi, maar ook de oogschaduw zelf. Hij bevat een prachtige glans en shimmers. Je zou deze oogschaduw natuurlijk ook in een dagelijkse look kunnen verwerken. Ik vind rood een erg mooie kleur en het valt te dragen als dagelijkse look. Het vergt alleen wat oefening!

Shoplog 104
De andere kleur die ik heb gekocht heet Twinkling Black (leuke naam!) en is een moondust oogschaduw. Toen ik deze swatchte kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om hem niet te kopen. Het is een zwarte oogschaduw met heel veel zilveren glitters erin. Echt prachtig en natuurlijk ook mooi om als lijntje te dragen als je hem nat maakt.

Shoplog 159
Shoplog 162
En dan die pigmentatie, wat kan ik daar nou over zeggen behalve geweldig? Make Up Studio heeft de meest mooie oogschaduws (naar mijn mening) en ze zijn zo ontzettend gepigmenteerd. Je kunt er zoveel mee en ik vind ze perfect voor heftige looks. Je kunt er zoals ik net als zij, ook een dagelijkse look mee maken mits je ze goed combineert.

De oogschaduwbox kost  € 8,90. De rode oogschaduw Red Carpet kost € 10,90 en de zwarte oogschaduw Twinkling Black kost € 12,90. Je kunt de producten natuurlijk ook kopen in de winkel van Make Up Studio in Amstelveen. Hun winkel is zeker een bezoekje waard!

Vorige

xx

Volgende

Nieuwe uitslag Pixum.nl & uitslag Facebook winactie

28 Comments

 1. Oh wauw zeg, de pigmentatie is weer helemaal indrukwekkend! Ze pakken het idd echt heel leuk in, dat is echt service zeg! Ook leuk dat je hun klantvriendelijkheid wat beoordeeld, ik heb er ook echt een hekel aan als ze je zowat zitten te stalken, ik word er dan meestal heel zenuwachtig van, hehe. Prachtige oogschaduws!

 2. Wat leuk verpakt! :D
  Mooie oogschaduws heb je gekozen!

 3. Ze zijn echt prachtig!

 4. Ik vind het altijd een pluspunt als het leuk verpakt is! Die red sparkler is trouwens praaachtig! <3

 5. Wauw echt prachtige oogschaduw, wat een pigmentatie! En goede service zeg! Jammer dat er hier bij mij in de buurt geen zit… bij de MAC heb ik nu ook al een paar keer negatieve ervaring gehad dat ik niet graag meer naar de counter ga en het liever online koop… maar in de winkel zelf is eigenlijk veel leuker :-(

 6. Waauw, die zien er prachtig uit!

 7. goeie pigmentatie en prachtige tas zeg :D

 8. Wauw, prachtige kleuren!

 9. wauw, ziet er geweldig uit! die pigmentatie is inderdaad wow!

 10. Prachtige oogschaduwkleuren

 11. Wow het pigment is echt goed! De prijs valt ook best mee, ik ben er nu al fan van!

 12. Prachtige kleuren! Vooral de shimmer vind ik mooi in beide kleuren!

 13. Wat fijn dat de service goed was! Het zijn beide mooie kleuren en wauw, dat pigment, ik ben amazed. Heel mooi!

 14. Dat pigment is echt super! Ik vind het onwijs mooie kleuren

 15. Deb

  Prachtige kleuren heb je uitgekozen. De pigmentatie is echt fantastisch! Ik voel me ook nooit op mijn gemak als ze me direct op de huid zitten in een winkel, gelukkig laten ze je hier lekker je gang gaan.

 16. Bo

  wauw, die zijn echt mooi!xxx

 17. Wat een superpigmentatie!

 18. wauw ziet er mooi uit, goede pigmentatie (:

 19. Mijn hemel wat een pigment!
  Ik werk graag met MUS! :-)

 20. Wauw wat mooi zeg. Fijn van de goede service! En de oogschaduw die je uit hebt gekozen is echt heel erg mooi :)

 21. Oh my, wat een prachtige palette, gewoon de verpakking zelf, heel luxe om te zien. De oogschaduws zijn ook echt.. stunning. Wist echt niet dat Make Up Studio zo goed gepigmenteerd was, nouja wist ik wel, maar vergeet het vaak. Niet supergoede ervaringen met het merk. xD

 22. Wauw 2 prachtige kleuren zeg! Wist niet dat make-up studio zulke kleurtjes had! Binnenkort maar even langs gaan haha

 23. Wauw! De Red Carpet oogschaduw is heel erg mooi!

 24. Wauw wat een prachtige kleuren :)

 25. Prachtige oogschaduws!

 26. Wauwhh wat een mooie kleuren zegg!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén