Opgemaakt Amanda

Rood blauwe ooglook 067
Mijn opgemaakt mandje zat mij al een aantal weken zielig aan te kijken, want hij was prop en propvol. Is ook niet zo gek, want ik ging net tellen hoeveel producten ik heb opgemaakt.. slik.. 20! Echt een hele hoop voor mijn doen. En ik altijd maar denken dat ik nooit wat op maak haha. Ik heb geprobeerd de producten kort te behandelen, maar dat is niet echt gelukt.

Rood blauwe ooglook 049
Swarzkopf gliss kur shampoo in shimmer brown & liquid silk gloss

De bruine shampoo vond ik minder fijn dan mijn favoriet de liquid silk gloss. Hij rook minder lekker en haalde er minder klitten uit dan de liquid. De liquid is echt de allerbeste shampoo die ik ken en jullie hebben hem dan ook al een paar keer voorbij zien komen in opgemaakt artikelen. Ik probeer wel eens andere shampoos, maar kom altijd terug bij deze versie.

Swarszkopf gliss kur aroma conditioner
Een heerlijk geurdende conditioner die mijn haar zacht en redelijk doorkambaar maak, hier en daar nog wel een klit maar ik vind hem bijna net zo fijn als de liquid conditioner die ik normaal gebruik.

Valt jullie vast wel op welk merk mijn favoriet is als het gaat om haarverzorging!

Rood blauwe ooglook 057
Lush Strawberry feels forevers massabar

Hmmm..wat een heerlijke massagebar. Ik vind sowieso bijna alle massagebars lekker van Lush. Deze ruikt naar aardbeienmilkshake, een aparte geur maar wel heel lekker. Ik vind massageolie’s op de een op andere manier altijd veel droger dan deze bars. Deze bars zijn veel olie-ger van normale massageolie en voeden mijn huid enorm. Geweldig spul van Lush!

Lush Up you gets emotibomb
Dit is geen fijn product. Hij heeft totaal geen geur af tijdens het douchen en van de essentiële oliën merk ik helemaal niets, een domper dus!

Rituals Ginko’s Secret hand balm
Wat een fijne handcrème is dit zeg. Hij ruikt echt heel erg lekker. Kennen jullie een beetje die zachte ondertoon in de geur vanille? Je ruikt dat vanille een zachte geur is, dat heb je bij deze geur ook. Ik vind hem een beetje naar bloemetjes ruiken. Hij voedt mijn handen heerlijk. Het duurt wel even voordat hij is ingetrokken, maar ik zie direct resultaat als ik droge handen heb. Ik ga deze in de toekomst zeker nog eens opnieuw kopen.

Dove mini beauty body milk
Deze milk ruikt zo ongelooflijk lekker. Neutraal maar ik ben er gek op! Net zoals sommige dames fan zijn van Zwitsal. Ook voedt hij mijn huid goed en blijft hij dit ook voor minstens een dag.

Dove beauty finish mini deodorant
Ik heb altijd een mini deo in mijn tas, omdat ik het fris vind om deo op te doen nadat ik heb gefietst of gerend heb voor de trein. Deze ruikt erg lekker en blijf je ook lang ruiken. Ook zorgt hij ervoor dat ik minder zweet. Ik zal deze zeker nog een keer opnieuw kopen.

Rood blauwe ooglook 056
Nikita body lotion
Deze body lotion zat bij een luchtje, ik zou hem zelf nooit apart aanschaffen. Het duurt bij mij altijd een eeuwigheid voordat zulke body lotions opraken. Ik kreeg op mijn kop van mijn zus, omdat ik nog zoveel had staan. Ik moest maar eens wat lichaamsproducten gaan opmaken waaronder deze. Hij ruikt net zoals het luchtje en blijft zeker een paar uur hangen. Het is trouwens wel een apart luchtje, niet echt goed te omschrijven. Een frisse geur, maar niet in de zin van mint/citroen.

FA Rice dry deodorant
Ik had echt moeite om deze deodorant op te maken. Hij doet niet wat hij moet doen en was de geur op den deur echt zat. Ik zou hem dan ook niet nog een keer kopen.

Kruidvat nagellakremover met aceton
Ik ben niet kieskeurig op nagellakremover gebied. Bij mij gaan er zoveel flessen doorheen dat het ook een duur grapje wordt als ik speciale removers als OPI ga kopen. Deze remover verwijderd mijn gewone en glitterlak prima. Ik heb hem al meerdere keren aangeschaft en dat zegt genoeg denk ik.

I love.. mango & papaya douchegel
Een prima douchegel die lekker naar de zomer ruikt. Als ik deze gebruik denk ik aan een strand, lekker weer met een cocktail erbij. Mijn vriend vond hem trouwens ook erg lekker.

Rood blauwe ooglook 051
Etos wattenschijfers & Kruidvat wattenschijfjes

Ik vond ze allebei prima, lekker cheap en deden hun werk goed.

Bourjois fresh cleansing gel
Een lekkere, frisse fase wash die naar komkommer ruikt. Het lijkt op een soort gel wat ik wel een grappig gevoel vind geven op je gezicht. Hij maakt mijn gezicht goed schoon en ik zou hem nog wel een keer aanschaffen.

2 x 3 in 1 facial cleansing wipes
Prima reinigingsdoekjes, ze zijn niet zo fijn als die van Demakup maar ik krijg mijn ogen en gezicht er mee schoon en het fijnste van allemaal; ze kosten maar een euro per stuk voor 25 doekjes.


Rood blauwe ooglook 062
Clinique stay matte sheer pressed powder in 02 stay neutral

Een prima poeder met een fijne dekking. Hij zorgt ervoor dat ik gedurende de dag minder glim. Ik zou hem niet nog eens kopen, omdat er goedkopere poeders zijn die hetzelfde effect geven.

The Body Shop I love etc parfum
Een lekker zoet geurtje die helaas bij mij niet lang blijft hangen (bijna geen enkele parfum), daarom zou ik ook bijna nooit dezelfde parfum kopen. Ik ben nog steeds opzoek naar DE parfum die lang blijft zitten.

Etos eyeshadow base
Een fijne budget eyeshadow base. Ik vind hem beter dan die van de Hema of Catrice! Mijn oogschaduw blijft goed op zijn plek zitten en wordt iets gepigmenteerder. Helaas krijg je na verloop van tijd het product niet meer goed uit de verpakking en wordt de substantie iets dikker.

Dit waren alle producten die ik heb opgemaakt in de afgelopen. Een hele boel, maar nu is er ook weer plaats voor nieuwe producten en dus reviews. Ik heb de prijzen, inhoud en verkrijgbaarheid er niet bij gezet. Mocht jij dit van een specifiek product willen weten dat kun je dat natuurlijk altijd vragen in de comments.

Vorige

Make Up Studio – Magenta Mystique & Purple Eclipse

Volgende

Uitslag winactie

13 Comments

 1. Je hebt een boel opgemaakt zeg!

 2. Zo zo, dat is een boel!
  Nu heb je weer ruimte voor nieuwe dingen haha!

 3. amai dat is veel :)

 4. Zoo dat is veel!! ;-)

 5. Ik ben zelf grote fan van Gliss Kur producten, momenteel gebruik ik een hair repair spray en die is geweldig!

  De Rituals Gingko Secret handcreme is de max!

 6. Amanda, damn ;)
  Dat zijn veel producten!

 7. Leuk artikel :)

 8. Zo veel producten, haha!

 9. Zozo, jij hebt een hoop opgemaakt! Ook een parfum, doe je goed. :O

 10. Deb

  Wat veel opgemaakt! Ik ben nieuwsgierig geworden naar de handbalm van Rituals. Ik wilde de infinity opnieuw kopen, maar deze Ginko’s secret klinkt ook erg goed.

 11. wat veel! daar ben ik altijd zo jaloers op hihi ;p
  liefs xx

 12. De parfum van The Body Shop is echt geweldig, die ruikt zo lekker! :) Veel producten heb je opgemaakt zeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén