Uitslag winactie

winactie,w7 blushes 006
Vandaag is de uitslag van de winactie waarbij je een flakie lakje van Essence in 08 night in vegas kon winnen. Een special effect topper die jouw nagellak omtovert tot iets prachtigs! Jorinde en ik zijn in ieder geval dol op flakie nagellak. Maar wie heeft dit lakje nou gewonnen? Wij hebben gekeken naar de origineelste en leukste inzending.

De winnares is de geworden….Lianne!

Wat voor leuke look heeft Lianne verzonnen:
‘’Graag zie ik een look gebaseerd op een cupcake.
Ik zal even uitleggen wat ik daarmee bedoel:
– Bruine oogschaduw op je ooglid (dit is de cake)
– Knalkleurtje erbij (dit is de topping)
– Wat glitters (dit is de versiering van de topping)’’

Ik had hier zelf nooit op gekomen en wil in de toekomst zeker een poging wagen om deze look te maken. Of het zal lukken is een ander verhaal, maar ik ga mijn best doen. Of ik alle anderen looks van de inzendingen ga maken, weet ik nog niet. Ik zet ze wel allemaal op een lijstje en wie weet zie jij jouw look terug op www.ditisons.nl

Lianne, je kunt tot en met 20 april je gegevens doorgeven. Je kunt ons een e-mail sturen op ditisons@hotmail.com dan komt de nagellak snel jouw kant op!

Vorige

Opgemaakt Amanda

Volgende

Shoplog

12 Comments

 1. Wat een leuke look heeft ze verzonnen, ik ben benieuwd wat je ervan gaat maken ^^

 2. Deb

  Wat leuk en origineel verzonnen! Ik ben ook benieuwd hoe dat er uit zal gaan zien. Gefeliciteerd Lianne met je prijs!

 3. Gefeliciteerd Lianne !
  x Ella

 4. Origineel zeg :)
  Gefeliciteerd ;) xx

 5. Lianne

  Jeeuj, dankjewel lieve Amanda & Jorinde!
  Succes met het maken en ik ben benieuwd naar het resultaat! :D

 6. Linsey

  Gefeliciteerd Lianne! en wat een leuke look heb je verzonnen :)

 7. Wat leuk! Gefeliciteerd!

 8. Gefeliciteeeerd!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén