MNY–Mono eyeshadow 125

wet n wild 094
Een tijd terug ontving een make up doos met allerlei verschillende merken, waaronder ook een paar producten van MNY. Vandaag zal ik jullie een mono oogschaduw in 125 laten zien na deze enkele weken getest te hebben.

wet n wild 092
De verpakking vind ik niet heel erg bijzonder. De afbeelding op de verpakking is niet helemaal mijn smaak en de blauwe kleur vind ik ook niet erg mooi. Wel vind ik het handig dat de verpakking doorzichtig is en je op deze manier direct de kleur ziet. Een groot nadeel vind ik dat ik de oogschaduw niet open krijg zonder mijn nagels of een vijl te gebruiken. Mijn nagels gebruik ik sowieso eigenlijk niet, omdat ik ze daarmee kan beschadigen. Een vijl moet ik elke keer opnieuw uit mijn nagellak btas pakken wat ik ook niet erg praktisch vind. Het beste kan ik dus de oogschaduw open op een kast laten liggen wil ik hem vaak gaan gebruiken.

wet n wild 103
De kleur vind ik erg mooi. Het is een perzik-kleurige highlighter. Ik vind hem persoonlijk iets te roze voor onder mijn wenkbrauwen, maar draag hem wel vaak in mijn binnenste ooghoeken of op mijn hele ooglid. Het is geen opvallende oogschaduw, maar heeft wel een mooi glansje. De pigmentatie vind ik ook erg goed en hij is ook makkelijk in laagjes op te bouwen, hoewel ik dit niet nodig vind, omdat hij al goed gepigmenteerd is. Ik vind hem dan ook erg geschikt voor een dagelijkse look.

De oogschaduw is te koop bij de Etos en kost € 2,49. Helaas staat er niet op de verpakking hoeveel gram hij bevat.

Vorige

Reminder winactie # 1 Essence nail art special effect topper – 08 night in Vegas

Volgende

Make Up Studio – Magenta Mystique & Purple Eclipse

15 Comments

 1. Wat een mooi kleurtje! Als het goed is kost MNY nu maar de helft, want het gaat uit het assortiment!

 2. Mooi kleurtje! MNY gaat trouwens uit het assortiment bij Etos, en waar je het daarna kunt kopen?! Geen idee :(

 3. Leuk kleurtje, past bij alles :) x

 4. kan je goed combineren met andere kleuren :)

 5. Ziet er wel goed uit!
  xoxo

 6. Ziet er goed uit! Wel jammer dat het zo’n vervelende verpakking is.

 7. Mooie basic kleur!

 8. wauwie, ziet er goed uit!

 9. Mooi, maar er is nu korting want MNY gaat uit het assortiment en Essie komt in de plaats

 10. Ik stond laatst voor een MNY schap en ik moet zeggen dat het merk en de stand me eigenlijk niet echt aantrekt, ik vind het nogal kinderlijk lijken. Maar ik bracht wel een blush mee hoor ;-) die eigenlijk wel héel mooi is!

 11. Ik heb deze ook, echt een super kleurtje!

 12. Wauw, prachtige kleur zeg, vrij subtiel! Volgens mij gaat MNY nu uit het assortiment, best jammer, want ze hebben leuke oogschaduws en gave lipglosses. :)

 13. Volgens mij heb ik deze ook… ik vind hem heel erg leuk!

 14. Deb

  Leuk kleurtje.

 15. Mooi kleurtje zegg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén