Accessorize Baked Duo Eyeshadow

RT Deb Accesoire 054
Van de lieve blogger Deb van Beautygoddess ontving ik een Accessorize Baked Duo Eyeshadow tijdens de Rimmel@Home workshop, omdat mijn zus en ik haar daarvoor hadden uitgenodigd. Hij lag al tijden in mijn nog te fotograferen laadje en eindelijk vond ik tijd om aan de slag te gaan met deze oogschaduw. Vandaag laat ik hem aan je zien.

RT Deb Accesoire 079
De oogschaduw zit in een doorzichtige verpakking met gouden vlinders erop. Die maken de verpakking net even leuker en schattiger! Tevens staat het merk op de voorzijde.

RT Deb Accesoire 087
RT Deb Accesoire 058
Ik ontving de kleur 14 Venus. Een mooi roze/paarse duo gebakken oogschaduw.

RT Deb Accesoire 070
RT Deb Accesoire 073
Ik heb een zwak voor gebakken oogschaduws dus Deb scoorde extra punten bij mij toen ze me deze oogschaduw gaf. Ze zien er altijd zo mooi uit. Ook hebben ze altijd zo’n mooie bolling van vorm.

RT Deb Accesoire 096RT Deb Accesoire 100
Dit zijn de swatches van de oogschaduw. De oogschaduw is niet extreem gepimenteerd, maar wel goed gepigmenteerd en bevat een mooie glans. Ik verwacht ook geen extreme pigmentatie. Daarvoor moet ik echt bij Kryolan of Sugarpill zijn. Ik ben daarom ook zeker niet ontevreden over deze oogschaduw. Ik vind de pigmentatie zoals hij hoort te zijn.

Ik kreeg deze oogschaduw als bedankje, omdat Deb bij ons de workshop mocht volgen. Helemaal niet nodig, maar juist daarom wil ik Deb op deze manier nogmaals bedanken voor deze oogschaduw. Het is onwijs lief van haar dat ze deze voor mij meenam. Ook kreeg ik nog een lipgloss en kreeg mijn zus dezelfde oogschaduw en lipgloss, maar dan in andere kleuren. We zijn onwijs verwend door Deb! Neem zeker eens een kijkje op haar blog Beautygoddess.

Ik vind het leuk dat ik een oogschaduw heb gekregen van een merk waar niet heel veel over geschreven wordt en dat moeilijker verkrijgbaar is. Ik weet de prijs van deze oogschaduw helaas niet, omdat er vrij weinig informatie over te vinden is.

Heb jij al make up van Accessorize? Zo ja, wat voor make up en wat vind je echte aanraders?

Vorige

Uitslag winactie 5 x Kryolan kalender

Volgende

Nieuwe winnares winactie #1 BACI wimpers

17 Comments

 1. Wauwie mooie tinten!

 2. Wauw wat een super mooie kleuen! :-)

 3. kikiLxo

  heey amanda super mooie oogschadow duo leuk dat je hem hebt gekregen. paarse tinten zullen je echt super staan ik kan wel begrijpen waarom je de kleur niet kan weerstaan :D! & volgens mij is het merk Accesorize bij de v&d te vinden ik heb der namelijk 3lakjes van alleen die waren niet zo dekkend helaas.

 4. Deb

  Goed om te lezen dat je er blij mee bent! Ik vind je foto’s ook erg mooi trouwens. Lief dat je me genoemd en gelinkt hebt ;-)

  • Dank je wel Deb! Ik vind de foto’s ook wel goed gelukt deze keer. Tuurlijk lieve schat! Nogmaals bedankt voor dit prachtige cadeautje.

 5. Mooie kleurtjes en combinatie! Ik vind de pigmentatie toch wel heel goed hoor ^^

 6. wat een schattig doosje en prachtige kleur komt er vanaf!

 7. Ik wist helemaal niet dat ze make-up verkochten, ziet er goed uit!

 8. Mooie kleurtjes en fijne pigmentatie! Lief ook dat je die kreeg van Deb :)

 9. Wist niet eens dat het merk ook make up verkocht. Onwijs mooie kleurtjes!

 10. Wauw, wat een prachtig duo!

 11. Om eerlijk te zijn ken ik het merk nieteens. Maar wow wat een prachtige oogschaduw zeg

 12. Accessorize verrast mij met de make-up, omdat het toch wel een sieradenmerk is. Mooie duo, toffe kleuren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén