Wishlist – Canada

Moraine Lake Alberta Canada.I would like to visit this place one day.Please check out my website thanks. www.photopix.co.nz
Als je mij zou vragen naar welk land/gebied ik heel graag nog naar toe zou willen is dat absoluut Canada. Ik hoef daar niet eens over na te denken. Canada heeft zo’n prachtige natuur, overweldigend mooi. Vandaag wil ik je laten zien waarom ik zo graag naar Canada zou willen gaan.

Ik wil er nog wel even bij vertellen dat ik graag een reis van 3/4 weken zou willen maken om heel Canada te kunnen zien. Daarna zou ik graag door willen reizen naar Washington en Oregon. Dit ligt net naast Canada, hoewel Alaska ook erg mooi is.

Moraine Lake Alberta Canada.I would like to visit this place one day.Please check out my website thanks. www.photopix.co.nz

AMAZING Canada indeed!

Niagara Falls, Ontario, Canada

I don't quite know why but this is one of the national parks that I really want to go to. Jasper National Park, Alberta.

Banff Canada.I want to go see this place one day. Please check out my website Thanks. www.photopix.co.nz

Ah-h-h, Canada! It makes me feel so much cooler looking at this!! :)  Maligne Lake, Alberta, Canada

I want to go see this place one day.Please check out my website thanks. www.photopix.co.nz

Canada.I just loved him in the vampire diaries.Please check out my website thanks. www.photopix.co.nz

#Emerald Lake, near Field, #BC - and yes, it is that color

Get outside and enjoy the breathtaking scenery, wherever you happen to be today. #Canada

✯ Jasper, Canada Yeah!!!--My country. Visit Waverider @ http://www.waveridermp3.com #vibrations #brainwave #brainwave entrainment #jasper

#canada

Jasper National Park, Alberta, Canada.I want to go see this place one day.Please check out my website thanks. www.photopix.co.nz

http://www.birthdaysigns.ca/birthday-yard-signs/  Delivering birthday yard signs in the GTA for the past 30 years. #BirthdayYardSigns

De bergen, het heldere water, de hoeveelheid bomen en bossen. Ik vind het allemaal geweldig. Het lijkt mij heerlijk om daar te wandelen en niets te hoeven, alleen genieten van het prachtige Canada.

Waar zou jij heel graag nog eens naar toe gaan?

Vorige

Outfit Of The Day – Nieuwe wedges!

Volgende

Pupa – Glossy Lips Lipgloss

17 Comments

 1. Canada ziet er inderdaad prachtig uit! Als ik de naam hoor, denk ik “Ach nee…”, maar als ik dan foto’s te zien krijg: wauw!

 2. Wauw amazing foto’s! Ik wil nog wel eens naar japan :3

 3. ziet er prachtig uit!

 4. Wauw, Canada is ook een mooi land! Ik houd van hun landschappen, maar ook de temperaturen daar.. soms dik in de min. I LIKE!

 5. Ik ben in de zomer van 2009 naar Canada geweest en het is daadwerkelijk PRACHTIG, de foto’s zijn mooi maar als je daar bent is het toch wat anders. Als je ooit gaat, raad ik je zeker aan om naar de Niagara Falls te gaan, het is zo mooi. En je wordt gewoon nat als je daar staat door al die druppels die overal rondspatten. Echt iets wat je in je leven moet gezien hebben :)

  • Klinkt zo goed! Dat ga ik onthouden. Dat hadden wij ook toen wij in het Zwarte Woud in Duitsland waren. In het echt was het zo veel mooier dan op de foto’s. Je moet het echt zelf beleven!

 6. het ziet er echt prachtig uit!

 7. Helemaal met je eens! Wat ziet dat er prachtig uit! Ik wil ook nog eens zo’n maandenlange rondreis door de VS maken, lijkt me ook heerlijk :)

 8. Ziet er overweldigend uit. Heel mooi.

 9. Goh nee ziet er toch niet slecht uit inderdaad. ;) Doet me versteld staan hoe vlak onze natuur is in vergelijking als je dat ziet. Craaaazy.

 10. Canada lijkt me echt prachtig!

 11. wow prachtig , je hebt ook hele mooie foto’s uitgekozen

 12. Dit is toevallig..! Ik kom net terug van mijn vakantie uit Canada :-) Het was een onvergetelijke reis en de natuur is prachtig! Morgen verschijnen er foto’s op mijn blog van mijn reis :-) Mocht je nieuwsgierig zijn, kom gerust een bezoekje brengen aan mijn blog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén