Winactie Goodiebag – 400 Youtube abonnees!

favorieten winactie opgemaakt 024
Pas geleden ontdekte ik dat ik de 400 Youtube abonnees had behaald! Weer een nieuwe mijlpaal en ik had jullie een winactie belooft als ik de 400 abonnees zou halen op Youtube. Ik heb een goodiebag samengesteld die ik jullie in deze video zal laten zien. Ook leg ik in deze video uit hoe je kans kunt maken op deze goodiebag. Meedoen is super simpel en kost een paar seconden als je al een Youtube account hebt. Het is dus zeker even de moeite waard om deze video te bekijken.

Zoals ik in de video al vertelde, laat dus geen reactie achter onder dit artikel, maar ga naar Youtube om daar je reactie achter te laten als je mee wilt doen aan deze winactie. Klik hier om het filmpje op Youtube te bekijken en daar een reactie achter te laten. Je kunt je op de hoofdpagina van Youtube registreren als je nog geen Youtube account hebt.

Nogmaals bedankt voor iedereen die zich al geabonneerd heeft op mijn kanaal. Het geeft voor mij aan dat jullie mijn filmpjes leuk genoeg vinden om te bekijken. Bedankt voor jullie steun en leuke reacties. Jullie zijn geweldig!

Vorige

Lush – Rose Jam Showergel

Volgende

Herôme – W.I.C. nagellak Kingston

  1. Hartelijk gefeliciteerd met de 400 You Tube abonnees!!

  2. Deb

    Gefeliciteerd! Ik ben zelf niet echt meer actief op YT, heb niet eens meer een account ;-) dus ik kan dit keer niet meedoen aan je winactie . Succes aan de anderen!

  3. Wat een leuke winactie!

  4. Leuk! Ik sla even over!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén