Opgemaakt – augustus 2013 deel 3

opgemaakt favorieten gehypte 028
We kregen veel reacties van jullie dat jullie zin hadden om deel 3 van onze opgemaakte producten in augustus te zien. Hartstikke leuk om te horen! Vandaag is het tijd voor het laatste deel van onze opgemaakte producten van de maand augustus.

Mocht je deel 1 gemist hebben, deze kun je hier terugkijken. Deel 2 kun je hier terug kijken.

Wat vind jij het leukste aan producten opmaken?

Vorige

Uitslag winactie Pupa gelnagellak + bijbehorende topcoat

Volgende

Van ruilen komt geen huilen #1

19 Comments

 1. De wattenschijfjes van Kruidvat vind ik ook top! :-) Wat leuk dat jullie steeds meer You Tube-abonnees krijgen: gefeliciteerd! Bloopers, daar houd ik van ;-) Wederom weer een leuk filmpje :-)

 2. Ja, de kruidvat wattenschijfjes vind ik echt heel erg fijn! Die gebruik ik altijd haha. Ja de BB cream van Miss Sporty vind ik ook heel fijn! Jullie opgemaakt filmpjes zijn echt leuk! :D

 3. Leuke filmpjes! Altijd jammer als je hoge verwachtingen van producten hebt en ze doen niks voor je..

 4. haha wattenschijfjes vliegen er bij mij ook doorheen!

 5. Wat veel spullen!! Leuk filmpje!

 6. Mooie producten weer!

 7. Heel leuk om te zien weer!

 8. ik

  Ik ben heel makkelijk met die gehypte dure producten van luxe merken….ik koop ze gewoon niet. :P Zeker ook omdat ik er van overtuigd ben dat je heel veel betaald voor de luxe verpakking en de naam en dat vertik ik gewoon hahaha. Ik ben gek op serums maar een merk als L’oreal heeft daar ook goede versies van.

 9. wat veel! 1 kwart van dit alles lukt mij niet eens!

 10. Lin

  Jullie zijn echt bazen in spullen opmaken :D Ik gebruik daarvoor te veel door elkaar geloof ik… ;)

 11. Leuk om te zien! :)
  xx

 12. Leuk filmpje! Ik hou van de BB cream van Miss Sporty!

 13. Haha, ik zie jullie zo graag bezig! Heerlijk om te zien hoeveel producten jullie opmaken :)

 14. Dit zijn altijd zulke leuke filmpjes! Ik bewonder jullie echt, ik maak zo weinig op!

 15. Veel opgemaakt! Leuk filmpje trouwens!

 16. Ik heb de drie delen van jullie opgemaakt filmpje gewoon nog eens bekeken omdat ik het zooo leuk vind om naar te kijken! Een kopje thee erbij en even heerlijk genieten. Ik had vandaag een mindere dag en tijdens het bekijken van jullie filmpje had ik de hele tijd een lach op mijn gezicht. Jullie zijn echt grappig samen :)

 17. ik kan de video niet zien er staat dat de video door de user is verwijderd :s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén