Opgemaakt – oktober deel 2

favorieten winactie opgemaakt 015
Een paar dagen terug konden jullie al deel 1 zien van de producten die ik in de maand oktober had opgemaakt. Dit waren allemaal Rituals producten, maar ik maakte in oktober nog veel meer producten op van andere merken. Deze laat ik je vandaag zien.

Mocht je deel 1 gemist hebben, deze kun je hier terug kijken.

Vorige

Opgemaakt – oktober deel 1 (Rituals)

Volgende

Mijn top 5 verwenproducten

14 Comments

 1. mooie producten heb je opgemaakt die himalaya mist lijkt mij echt heerlijk, binnenkort maar even ruiken

 2. Ik wil graag eens iets van balea proberen

 3. Jammer dat het luchtje van Avril Lavigne zo tegenvalt. Die reiningslotion van L’oreal is inderdaad erg fijn!

 4. Leuke producten heb je opgemaakt :)

 5. Leuk om te zien! :)

 6. Josephine

  Leuk filmpje:) doeiiiiii

 7. 2 bodybutters nog wel XD ik heb altijd al moeite om er 1 voor de houdbaarheidsdatum op te maken

 8. mooie producten! ik heb die deo van rituals ook en ik ben al bang voor de dag dat die op gaat xD

 9. ik

  Positieve opmaker van afgelopen maand; proefje van de seaweed dagcreme (zonder SPF) van de Bodyshop, Haleluja, ik heb eindelijk een goede crème gevonden voor mijn intens vette huid! Eindelijk eentje die meteen in mijn huid trekt en er niet bovenop blijft liggen.. Helaas is die met SPF dan weer helemaal niets (ben ik nu mee bezig) voor mij.

 10. Rituaals, so much rituaaals! I want it aaaall!

 11. Mooie producten heb je opgemaakt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén