Mijn top 5 verwenproducten

5 relax producten geel bruin look 015
Je hebt lekkere producten, maar je hebt ook producten die nog lekkerder zijn dan lekker. Soms is het de geur, soms de werking van een product die mij volledig kan laten ontspannen. Ik noem ze ook wel mijn verwenproducten en vandaag laat deze aan je zien.

Dit zijn niet perse de meest dure producten die er bestaan, ik heb puur gekeken naar welke producten mij laten relaxen en waarbij ik het gevoel heb dat ze mij verwennen. Deze zijn net een tikje lekkerder dan de rest van mijn producten. Ik kijk daarbij niet naar de prijs, maar naar het gevoel dat ik bij deze producten heb.

5 relax producten geel bruin look 055
1. Sabon Scrub in Lavender/Apple

Ik scrub niet zo vaak, omdat ik het niet zo’n prettig gevoel vind. Meestal vind ik het pijnlijk en ik merk er meestal geen verschil van, maar één keer in de twee/drie/vier weken heb ik er wel zin in en dan vind ik het fijn om een scrub te gebruiken waar ik echt van kan genieten. Sabon heeft heerlijke geuren in haar assortiment die mij echt een luxe/verwen gevoel geven. Dat heb ik ook bij deze scrub in de lavendel/appel geur. Hij ruikt zo lekker! Naast een fijne geur vind ik de scrub ook heel fijn door de olie die er aan toe is gevoegd. Hij voedt mijn huid goed en laat een verzorgend laagje achter waardoor ik mij niet hoef in te smeren met een bodylotion of butter na gebruik. Deze geur blijft ook nog eens een paar uur hangen op je lichaam. Wat wil een vrouw nog meer? Ik scrub mij trouwens alleen als ik in bad ga dus dan is de combinatie met een bruisbal/bubble bar ultieme relaxing.

5 relax producten geel bruin look 031
2. Lush Bubble Bar (meerdere geuren)
Ik ben zo dol op de Bubble Bars van Lush. Dit is wel het toppunt van ultieme verwennerij aangezien deze producten niet goedkoop zijn. Lush heeft ook heerlijke geuren in haar assortiment en het is voor mij altijd een feestje wanneer ik deze producten in bad gebruik. Het leuke aan de bubble bars in vergelijking met de bruisballen is dat ze schuimen, hoe oud je ook bent, schuim blijft leuk. Tevens vind ik ze ook verzorgender dan de bruisballen. En je kunt ze ook meerdere keren gebruiken. Meestal snij ik ze in vieren zodat ik vier keer met zo’n bubble bar kan doen. Een bruisbal is bij mij altijd in één keer weg. Mijn favoriete bubble bar van Lush is The Comforter die naar heerlijke bessen ruikt. Hmmm. Deze staat trouwens niet op de foto hierboven.

5 relax producten geel bruin look 041
3. Lush massagebars

De massagebars van Lush zijn mijn favoriete producten van Lush. Ze zijn zo romig van structuur, voeden mijn huid als een malle en je kunt heel lang door masseren met maar een klein beetje olie. Ze zijn dus heel zuinig in gebruik. Deze gebruik ik alleen als ik er tijd voor heb, maar als ik dat heb dan geniet ik er wel volledig van. Mijn vriend is ook een groot fan. Onze favoriet is Each Peach and two’s a pair die naar citroen ruikt. Hmmm

5 relax producten geel bruin look 046
4. Rituals doucheschuim

Ik ben verliefd op de doucheschuims van de Rituals. Deze zijn zo lekker! De geuren zijn zacht en hemels. Tevens verzorgen ze mijn huid goed en maken ze mijn huid heerlijk zacht. Sunrise is mijn favoriet, maar helaas is deze uit het assortiment. Gelukkig heb ik er nog twee  op voorraad liggen! Daarnaast vind ik de witte, groene en roze variant ook erg lekker. Het is ultiem genieten met deze douchefoams. Ik probeer ze niet te vaak te gebruiken zodat ik er van blijf genieten elke keer als ik onder de douche sta.

5 relax producten geel bruin look 050
5. Sweetly You bodybutter in Warm Allure

Dit is de meest goddelijke bodybutter ooit. De bodybutters van The Body Shop zijn muurbloempjes in vergelijking met deze bodybutter. De structuur is zo heerlijk zacht en creamy. Ik heb dit nog niet eerder gezien bij een product. Als ik echt een droge huid heb waarbij ik het gevoel heb dat hij op springen staat om te scheuren, pak ik deze bodybutter er bij en mijn huid zuigt hem helemaal op. Daarnaast gebruik ik hem ook al ik mijzelf wil verwennen, omdat de werking zo geweldig is. De geur vind ik ook hemels. Een warme geur die mij doet denken aan de herfst en de kerst. De geur is zacht en niet te overheersend. Echt een geur waar ik van in slaap kan vallen.

Dit was mijn top 5 wat betreft verwenproducten. Ik ben heel erg benieuwd of jij één of meerdere producten van mijn top 5 al eens hebt geprobeerd. Deel jij dezelfde mening als ik?

Wat zijn jouw verwenproducten? Heb je nog aanraders?

Vorige

Opgemaakt – oktober deel 2

Volgende

Lush – Dream Cream

10 Comments

 1. Mijn ultieme verwenproduct is de peeling van philosophy

 2. Mooie producten! De massagebars van Lush zijn inderdaad geweldig :)

 3. oeh lovely producten :D

 4. dat paddestoeltje is zo schattig :)

 5. Wat een fijne producten, heerlijk!

 6. De foaming shower gels van Rituals zijn inderdaad heerlijk! Ook de body butters van TBS vind ik geweldig :)

 7. Lijken me fijne producten!

 8. Mijn favoriete verwenproducten zijn toch wel van Rituals. Maar ik was vandaag in de Lush winkel en daar rook ik toch ook wel heel veel fijne producten. Ik ben binnenkort jarig, dus ik ga maar een Lush cadeaubon vragen :)

 9. Deb

  Wat een fijne favorieten, de body cream van Sweetly yours vond ik ook enorm lekker (ik mis het eigenlijk wel een beetje ) en Rituals producten zijn altijd genieten.

 10. Hmm Sunrise! Ik ben het helemaal met je eens wat betreft deze geur! Deze is echt ZO lekker! En vind het echt heel jammer dat hij niet meer in het vaste assortiment zit

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén