Energy+ NASA traagschuim kussen

waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 070
We weten allemaal dat we ons gezicht goed moeten reinigen en gezond moeten eten om er voor te zorgen dat je huid er goed uit zien. Maar hebben jullie er wel eens bij stil gestaan dat een goede nachtrust minstens zo belangrijk is? Een goed bed en kussen zijn daarvoor wel noodzakelijk anders slaap je wellicht minder goed dan zou kunnen en hersteld je huid zich minder goed. Vandaag laat ik jullie een kussen zien waardoor je wel een goede nachtrust zou moeten krijgen!

Ik heb het over het Energy+ NASA traagschuim kussen. Dit kussen belooft:

 • Correcte ondersteuning van het hoofd.
 • Ontspant hoofd, nek en schouders.
 • Juiste houding van de nekwervels.
 • Perfecte vochtregulatie en aangename ventilatie.
 • Geschikt voor elk type slaper
 • In hoogte verstelbaar

Het motto van Energy+ luidt dan ook slaap om te leven. Zonder slaap zou een mens veel minder goed functioneren en reageert de mens trager. Ik kreeg de kans om dit kussen te testen en vandaag vertel ik je mijn bevinden. Ik heb het kussen samen met mijn vriend iets meer dan 3 weken getest. Ik heb het lang genoeg kunnen testen om er een mening over te kunnen geven.

waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 070
waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 059
waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 074
waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 077
Het kussen wordt geleverd in een draagzak met een plastic hoes om het kussen heen. Hierdoor wordt het kussen goed beschermd tijdens de verzending.

waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 088
waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 100
waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 087
Het kussen is even groot als een normaal kussen. Het is een dik en stevig kussen, maar erg licht van gewicht. Erg apart en ik heb het nog niet eerder gezien. Ik zou hem bij wijze van nog met mijn pink op kunnen tillen. Het unieke vind ik dat het kussen nog steeds even vol is als toen ik hem kreeg. Meestal is het zo dat naar mate hoe langer je een kussen gebruikt hoe dunner hij wordt. Je ziet hier op de foto dat ik het kussen goed kan indrukken met mijn hand, maar als ik mijn hand weg haal veert hij weer terug.

waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 084
Zo ziet de hoes van het kussen er van dichtbij uit. Er zitten hele kleine gaatjes in het kussen. Hierdoor kan het vocht goed worden gereguleerd. Ik heb dit zelf ook nog niet eerder gezien. Wat ik nu ga zeggen klinkt heel vies, maar soms wil een kussen nog wel eens vochtig worden als je er op geslapen hebt. Bij dit kussen heb ik hier geen last van. Hij is ‘s ochtends droog. Ik denk dat dit door deze gaatjes komt.

waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 111
waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 116
waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 113
waxmelts, truly yours crisis, energy kussen 105
Binnen de hoes kun je het traagschuimkussen vinden. Volgens Energy+ vraagt elk type slaaphouding om een aangepast kussen. De rugslaper heeft het meeste baat bij een plat kussen. De zijslaper zal het beste uit de voeten kunnen met een stevig kussen. De buikslaper heeft behoefte aan een heel dun en soms helemaal geen kussen. Daarom is het Energy+ kussen gevuld met traagschuim vlokken. De hoeveelheid vlokken kunt u naar eigen inzicht aanpassen. Het kussen is aan de zijkant voorzien van een rits. U kunt naar eigen behoefte de vulling verminderen of juist later weer vermeerderen.

Ik heb het kussen samen met mijn vriend getest. Hij is een rug en een zijslaper en houdt van hogere, stevigere kussens. Ik ben een buikslaper en hou juist van hele dunne kussen of eigenlijk moet ik zeggen, meer een lapje kussen haha. Wij zijn beiden erg tevreden over dit kussen. Ik kijk zelf altijd tv in bed en heb dan vaak last van mijn nek tijdens het kijken. Ik word ‘s ochtends ook regelmatig wakker met nekpijn. Toen ik met dit kussen tv begon te kijken had ik nergens meer last van. Het lag heerlijk, omdat het dus een wat hoger kussen is dan normaal. Ook werd ik ‘s ochtends wakker zonder nekpijn.

Mijn vriend was direct al fan van dit kussen en heeft hem dan ook al ingepikt. Hij is beter uitgerust als hij wakker wordt dan wanneer hij dit kussen niet gebruikt. Nog een voordeel vind ik dat het kussen zo licht is en ik geen zwaar kussen over mijn armen heb liggen als ik slaap (mijn armen liggen altijd onder het kussen). Mijn vriend is niet alleen fan van dit kussen, want mijn vader wilde hem eigenlijk ook wel graag hebben haha. Hij zei dat hij het een lekker, goed gevuld kussen vond en dat dit waarschijnlijk wel beter zou liggen dan het kussen wat ik nu heb. Daar heeft hij helemaal gelijk in.

Dit kussen kost € 59,00 is te koop bij de webshop van Energy+. De verzendkosten zijn trouwens gratis.

Vorige

Unboxing video – Truly Yours dinsdag crisisbox

Volgende

Van ruilen komt geen huilen #2 + pakketje gewonnen

14 Comments

 1. Wat een geweldig kussen lijkt me dit :)

 2. Dat klinkt goed!! :-)

 3. Dit klinkt heel erg goed!

 4. Lin

  Dat klinkt als een heerlijk kussen! Fijn ook dat ‘ie zo licht is, klinkt ook ideaal voor op reis :)

 5. lijkt me echt fijn!

 6. mijn vriend wilde ‘m ook inpikken maar dat heb ik nog goed tegen kunnen houden XD

 7. Dit lijkt me een heel fijn kussen!

 8. dat lijkt mij een goed kussen!

 9. Ohhh lijk me zo,n een heerlijke kussen <3
  Have a nice dream c: Xx

 10. Lijkt me echt een fijn kussen! Wat zijn je nagels hier trouwens mooi!

 11. Dat klinkt supergoed! Ik vind hem best aardig aan de prijs, maar zo te horen is hij dus wel heel fijn :D

 12. Beter uitgerust zijn klinkt nice.. ben altijd benieuwd naar nieuwe matrassen of kussens. Kheb zo’n matras dat zich vormt naar je lichaam zogezegd, gescoord voor 1/3 van de prijs die oorspronkelijk belachelijk was. Doet niet echt iets! :/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén