IMG_2835
Dat geel één van mijn favoriete kleuren is kun je duidelijk terug vinden in mijn interieur en leven! Ik hou van de warme, zonnige en vrolijke kleur. Ik wordt oprecht blij van deze kleur. Kijk je mee naar mijn favoriete gele items?

IMG_2835
Dit super leuke okergele kussentje zag ik op Instagram voorbij komen bij Shifra van a cup of life. Toen ik hem zag was ik verkocht! De mooie okergele kleur, de gebroken witte stof en het bohemian effect is helemaal mij. Hij komt van Karwei en kost € 17,95.

IMG_2829
Deze twee groene kussens komen ook van de Karwei. Toen ik het gele kussentje wilde kopen zag ik nog veel meer leuke kussens. Moeilijk kiezen, want het liefst nam ik ze allemaal mee! Helaas liet mijn portemonnee dat niet toe. Het voorste kussen kost € 21,95. Helaas zie ik deze kleur niet meer op de website van Karwei, maar misschien is hij nog wel te koop in de winkel. Het achterste kussen is vooral ter opvulling, maar past qua kleur wel goed bij het voorste kussen. Deze kost € 5,99. Verder zien jullie op de foto een gedeelte van mijn gele klepbank. Nog steeds een groot favoriet!

IMG_2805
Dan deze supergave sneakers van Manfield! Ik vind ze zó leuk voor de zomer. Lekker fris, perfect onder een jeans met een t-shirt. Maar ook stoer onder een effen jurkje. Een leuk detail vind ik het panterprint randje. Ze kosten € 99,99, maar zijn momenteel in de aanbieding voor € 79,99 en zijn hier te koop.

IMG_2822
Als laatste sluit ik af met deze prachtige bos met gele rozen die ik kreeg voor Pasen. Ze hebben ruim twee weken gestaan. Bloemen maken echt verschil in huis. Ze geven sfeer en voor mij een thuis gevoel.