IMG_2736
In januari 2018 liet ik voor het laatst mijn favorieten aan jullie zien. Ondertussen zijn we verhuisd, is de woonkamer geschilderd en heb ik weer wat nieuwe favorieten in huis. Tijd om ze aan jullie te laten zien!

IMG_2732
Als eerste mijn gele klepbank! Iedereen vertel ik er over. Ik was eigenlijk op zoek naar een tweedehands exemplaar, omdat ik dat beter vind voor het milieu en het niet altijd nodig is om altijd nieuwe meubels te kopen. Maar de tweedehands exemplaren waren enorm duur en niet in het goede formaat. We zochten een ruim exemplaar waar we met veel mensen aan kunnen zitten. Veel stoelen vullen de ruimte enorm en nu blijft de woonkamer licht en ruim. Deze klepbank heb ik op maat laten maken en ik ben er super blij mee. De achterkant is wat slap, omdat hij zo lang is. Hij is 2,40 meter, dat is érg lang! Er kunnen wel 4 mensen op zitten en onder de bank is ruimte om al onze spelletjes op te bergen. Zo grijpen we veel sneller naar een spelletje en is het mooi opgeborgen. Tegen de achterkant hebben we een houtje op de muur geplaatst voor de stevigheid, maar daar zie je gelukkigs niets van.

IMG_2733
En dan over de kleur, ik weet dat het gewaagd is en voor sommige mensen zelfs heftig te noemen maar ik ben er ontzettend blij mee. Een stoere en vrolijke kleur. Ik ben dol op geel. Oorspronkelijk wilde ik voor okergeel gaan, maar deze kleur stond mooier met het lichtinval in ons huis. De kleur heet Retro Vibe en is van Flexa. Helaas dekt hij niet goed, ik had wel 5 lagen nodig om goed te laten dekken. Ik begreep later van een medewerker van de bouwmarkt dat je dit bij vrijwel alle gele en oranje kleuren hebt. Dat wist ik niet en daardoor werd de bank nog een stukje duurder dan hij al was. Ik heb er twee schapenvachtjes op gelegd en het maakt onze woonkamer een stuk sfeervoller en een echt thuis.

IMG_2736
Ons leuke plankje aan de zijkant van de klepbank heb ik opnieuw gedecoreerd. De retro foto’s liet ik al eerder in mijn vorige favorieten artikel zien. Nu heb ik er een letterbord geplaatst met een leuke reisquote. Ook zie je een LP van de Beatles en wat leuke posters en decoratie van de Sissy-Boy. Heel blij mee! Wie weet staat er in het volgende artikel wel weer wat anders.. Ik verander vaak ik mijn interieur, maar voor nu ben ik tevreden.

IMG_2713
Dan deze stoere laarsjes van Sacha. Ze zijn ontzettend zacht en ik kan ze met van alles combineren. Jurkjes, flared broeken, skinny jeans. De perfecte laarsjes om het hele jaar te dragen. Nu het lente wordt zijn ze soms wel wat warm en dan wissel ik ze af met sneakers.

De volgende keer zal ik weer wat meer van mijn interieur laten zien, want iedere maand verandert er wel iets in ons interieur. Leuk om jullie mee te nemen in ons proces.