5 musthaves voor op reis

IMG_7241
Iedere reis zijn er standaard een aantal items die wij mee nemen op reis, omdat het voor ons echte musthaves zijn. Ze maken het reizen zoveel makkelijker en bieden ons het comfort wat we nodig hebben. In dit artikel deel ik 5 musthaves die we iedere reis meenemen.

IMG_7710
IMG_7759
1. Onze reiskleding is echt onmisbaar geworden. Wij begonnen met één broek voor onze rondreis door Slovenië, maar inmiddels zijn wij vele broeken, t-shirts, vesten, schoenen en handschoenen verder. Al onze  kleding musthaves kun je hier terug lezen. Het is ondertussen een hele lijst geworden!

2. Het belangrijkste naast onze paspoorten is toch wel een goede doorlopende reisverzekering. Wij hebben een doorlopende reisverzekering met dekking Wereldwijd, omdat we ieder jaar wel een paar keer naar het buitenland gaan. Wij maken avontuurlijke reizen waarbij er een kans is dat er iets gebeurd. Voor mij dan een fijne gedachte dat ik weet dat wij een  doorlopende reisverzekering hebben afgesloten.

Canon EOS 700D
3. Ik neem altijd mijn Canon EOS 700D mee op reis. Hij is zwaar om de hele dag mee te dragen, maar maakt mooie foto’s. Als ik hem tijdens een stedentrip niet mee heb merk ik dat zeker terug in de kwaliteit van de foto’s die ik dan alleen met mijn telefoon maak. Op een langere reis gaat hij daarom altijd mee.

IMG_7241
4. Deze handige verdelers gebruik ik sinds een paar jaar om onze backpack mee in te pakken. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik ooit nog een tas zou inpakken zonder deze verdelers. Je kunt je tas georganiseerd indelen en als je wat nodig hebt hoef je niet de hele backpack binnenste buiten te keren, maar pak je alleen het tasje wat je nodig hebt. Scheelt enorm veel tijd en stress!

Carcassonne Spel - Nieuwe editie
5. Spelletjes zijn voor ons ook een enorme musthave voor op reis. Als we op de luchthaven tijd moeten doden spelen we een paar spelletjes en voor dat we het weten is het alweer tijd om naar de gate te gaan. Maar ook onze lunches en avonden zijn hiermee gevuld. Wij kiezen bewust voor weinig wifi op reis zodat we ook eens de tijd hebben om spelletjes te doen. Onze favoriet is Carcassonne, maar ook pesten wordt geregeld gespeeld!

Wat zijn jouw musthaves voor op reis?

Vorige

De leukste activiteiten om te doen in Andalusië

Volgende

Home + Lifestyle favorieten

  1. Karin

    Wat een goeie tips! Sommige wist ik wel, maar er staan veel handige tips bij. Bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén