Mijn volgende reis is geboekt

IMG_1372
YES! Ik heb eindelijk weer eens een reis geboekt. Als ik een tijdje niet op reis ben geweest begint het toch weer te kriebelen. Hoewel de laatst wel op vakantie naar Texel waren reken ik dat niet als volledige reis. Texel is ons 2e thuis en we komen hier ieder jaar. Ook heerlijk, maar het is toch anders om naar een nieuwe bestemming te gaan.

Mijn zus en ik liepen al een aantal jaar met het idee om eens met onze moeder op reis te gaan. Je weet niet wat de toekomst brengt en ik vind dat je iedere dag van het leven moet genieten. Niemand belooft je morgen. We willen herinneringen maken voor later. Niet later denken had ik maar.. en dat het dan al te laat is. Ze wordt ook een dagje ouder en ze nu nog jong genoeg om met ons een reisje te kunnen maken. Voor ons allemaal redenen om dit jaar nog op reis te willen.

In de praktijk blijkt het toch dat je dat niet even doet. Je moet bedenken waar je heen wilt, vrij vragen, sparen en iets verzinnen wat wij alle drie leuk vinden. Maar inmiddels is het toch gelukt en houden wij onze moeder in spanning. Wij weten namelijk wel waar wij heen gaan, maar zij nog niet! Een onverwachts verassingstripje. Toen wij haar dit idee voorlegde bedacht ik mij in eens of zij het leuk zou vinden als we het als verassing zouden houden en dat wilde zij eigenlijk wel!

Wij genieten alle drie van de voorpret. Ik van het regelen en mijn moeder, omdat ze loopt te bedenken waar we allemaal naar toe zouden kunnen gaan. Ik ga natuurlijk foto’s maken en jullie later vertellen wat mijn bestemming was. Ik heb er zin in!

Vorige

Mijn liefde voor kamperen

Volgende

Bucket list–Road trip Amerika

  1. Narelle | wegvanhetnoorden.nl

    Wat leuk! Ik ben benieuwd wat jullie bestemming is :)

    • Hihi ik ga het delen als we de reis achter de rug is! Het komt steeds dichterbij en ik moet zeggen dat ik er ook wel weer aan toe ben om op reis te gaan. Na een paar maanden gaat het toch weer kriebelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén